reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

reklama
justys:))) na brzuszek niestety musisz jeszce troche poczeakc;) 5 tydzien to za wczesnie:) a mdlosci pewnie jeszcze wroca;) mi sie zrobily silniejsze:D

za to zupelnie na dole na MYMŁONIE;) widze ze juz jest troszke jakby opuchniete;) i czuje brzuszek leciutko jak sie schylam ze cos tam jednak w srodku jest;) cos czuje ze mi sie szybko uwydatni;)

Ehhhhhh........... Dziękuję za ciepłe słowa dziewczyny....... Jednak ja całym serduchem mam nadzieję na cud............ mimo ze wiem ze jest on w 80% nie mozliwy........ nie wiem jak bede dalej żyla chyba tylko dla dziecka...........:-:)-(

Ehhhhhh........... Dziękuję za ciepłe słowa dziewczyny....... Jednak ja całym serduchem mam nadzieję na cud............ mimo ze wiem ze jest on w 80% nie mozliwy........ nie wiem jak bede dalej żyla chyba tylko dla dziecka...........:-:)-(
rybka no co ty...musisz zyc i dla siebie i dla dziecka!!! teraz widzisz ze jest beznadziejnie...ale moze powiem cos banalnego...czas leczy rany. Dasz rade. A wszystko sie moze zmienic w zyciu:)

Hej Mamuśki:-)

Dziś koleżanka w pracy opowiadała mi, jak się w ciąży myszy przestraszyła...i jak na zawołanie, ja dziś się przestraszyłam...ale nie myszy-spięcie w suszarce do włosów i korki poszły...
I podobno wtedy nie można się nigdzie dotknąć (jak się przestraszamy:-)bo będzie znamię u dziecka. ale to tylko przesąd:-)
I tak do poczytania o przesądach w ciąży:
12 przesądów o ciąży - ciąża, farby, Kobieta, kremy, płeć dziecka - Ciąża i macierzyństwo - poradnikzdrowie.pl

hej...możesz mi okreslić rodzaj tych plamień.....bo ja....miałam taki ciemno żółty śluz...nie dużo...kilka dni temu zrobił się taki orzechowy..i też go było malutko ale się wystraszyłam...i wzięłam sobie duphaston,, który dostałam od gina jakby się coś zaczęło dziać...biorę go od soboty 2x1 i mam teraz taki tylko lekko kremowy sluz...
Dziasiaj wizyta więc się uspokoje....ale może opiszesz te Twoje plamienia tak dla przestrogi......
Te plamienia u mnie postępowały następująco:najpierw w czwartek rano podczas porannej toalety a właściwie po zauważyłam na papierze toaletowym ciemnobrunatną wydzielinę potem cały dzień spokój.Na drugi dzień po porannej toalecie to samo tyle że wydzielina robiła się bardziej żywo czerwona przypominająca krew i zaczęło lecieć już nawet w dzień. Podczas badania ginekologicznego lekarz miał na palcu maluteńki skrzep krwi i to zadecydowało o jak najszybszym odesłaniu mnie do szpitala.Aha i do tego jeszcze miałam w piątek bóle brzucha przypominające skurcze miesiączkowe

reklama
Karolcia81
:-(Słowami nie jestem w stanie opisać żalu :-( :-(
BARDZO BARDZO MI PRZYKRO! BARDZO!!!
A specjalnie weszlam na BB żeby zobaczyc czy wróciłaś z wizyty i cieszyc się że Ty się cieszysz... Kurcze! STRASZNIE MI PRZYKRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry