reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

roksi a która jest trzecia, bo w sumie nie wiem, a pan w księgarni powiedział, że to może być czytane w różnej kolejności i wcale nie jest powiedziane, że np "Powroty" to część pierwsza itp
agatulka fajnie, jasne, piechotą nie chodzi taka kaska

reklama
aaaa... słyszałyście dziewczyny o tej babce, co urodziła dziecko na szpitalnym korytarzu i dziecko jej na posadzkę wyleciało?? :-/
ja słyszałam ale w necie nicc nie mogę o tym znaleść by poczytać porządnie

koalcje maluchy zjadły
teraz kąpiel jutro na 15 30 więc mam pól dnia wolnego ale mus w domu porobic co nieco

Agatulka ostatnia kupka była w piątek:-( już sama nie wiem co robić
Rozlewisko jest super ale książka z serialu obejrzałam 3 odcinki i odpuściłam:confused2:

reklama
często jest tak że ksiazka lepsza niż film

ohh tak jeszcze chwilka i święta
ja idę w Wigilie do pracy do 16 ale że idzemy do teściów to nie bedzie to az taki wielki problem uszykuje potrawy taki które można odgrzac lub nie trzeba typu kutia ryba po grecku itp bo bez niczego nie pujdę
a wybrałam iśc w Wigilie bo mamy Sylwestra u nas w domu 3 parki mają byc jeszcze wiec wole mieć wolne i muc szykować choc to dziwne bo pewnei co nei którzy by woleli mieć właśnie Wigilie wolną ale ja tu bez rodziny i klimat całkiem nei taki jak powinien być :-:)-:)-( dziś rodzicom powiedziałam że nei przyjedziemy do nich bo ja pracuje i wolnego nei dostaniemy oby to ostatnie takie święta że ja bez mojej rodziny je spędzam

jeny rozpisałam się ale wziełam laptopa na kolana do wyrka mąz film ogląda jakiś

Do góry