reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2009

A ja właśnie wróciłam od lekarza bo od wczoraj jakośc tak podejrzanie się czułam i okazało się że mam początki anginy! :szok: a w ogóle nic nie czułam żeby aż tak żle było - tylko trochę gardło mnie bolało i trochę "rozbita" byłam, temperatury nawet 37st nie mam...
Co do n-k to mój profil:
Logowanie do nasza-klasa.pl
zapraszam wszystkich serdecznie a sama zmykam do łóżeczka póki Agatka śpi...

reklama
Cześć Dziewczyny!
Powysyłałam Wam zaproszenia- Aleksandra bez zdjęcia głównego to ja :-)

Patra- współczuje Ci problemów z pracą:-( Ja jestem w podobnej sytuacji. Czekam, bo w połowie grudnia mam dostać ostateczną odpowiedź co ze mną będzie. Ci szefowie są bez serca, jak można młodą matkę w ten sposób potraktować:wściekła/y: Zamiast zapewnić poczucie bezpieczeństwa...
U mnie wchodzi w grę zmiana stanowiska (a to odpada ze względu na późne godziny pracy) albo sama będę musiała się zwolnić. Chyba że wezmą mnie na starym moim stanowisku ale na 1/2 etatu. I to by mi najbardziej odpowiadało. Zobaczymy :-(
Człowiek się stara, daje z siebie wszystko w pracy, a oni tak się odwdzięczają. Ja mam ogromny żal, że tak zrobili...:-(

Wczoraj byłam w żłobku pytać, czy będzie dla nas miejsce od stycznia. :no: Niestety, ale nie. A czekamy na liście już kilka miesięcy. Powiedzieli, że może od września 2010 się uda:szok: I jestem w kropca, co zrobić jeśli wrócę do pracy...

Super te ubranka mikołajkowe. Muszę poszukać na allegro, może się skuszę :-)

NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZONKA DLA MALUTKICH SOLENIZANTÓW!!! I DLA KAMLOTKI!!!! :-)

no i prezenty do konca zrobione..hehe, oj ale maly cos marudzi, chyba jutro przejde sie z nim do lekarza, bo nie wiem co mu jest, moze zabki..ale tez co chwile kaszle i moze cos innego..ehh mam nadzieje ze to tylko zabki bo przed wyjazdem jestemy...

Antkowa duzo zdrowka...

Olcia, ja zaproszenie przyjęłam,:-):-):-) a co do pracodawców do szkoda gadać, ja nie widzę tej polityki prorodzinnej, dają tysiąc złotych becikowego,zamiast gwarancji możliwości powrotu do pracy.:no: Ja np, pracuje w banku, i moja managerka nie jest w stanie mi powiedzieć, czy jak będę chciała we wrześniu wrócić, czy będzie dla mnie m-ce. To zależy jak będzie sie rozwijać bank, poza tym na moje m-ce zatrudnili inna dziewczynę, a w naszej placówce mogą tylko 4 pracować, więc nie wiem, co zrobią, jak bym wróciła, przecież 5 nas nie moze pracować, mogą mnie wysłąć do innego miasta, ale to mi za bardzo nie odpowiada, bo dłuzej bym była bez małego. :no:Ja tez pytałam u nas o żłobek i u nas przyjmują dzieci do złobka, jak skonczą 15 m-cy, prędzej nie:crazy: ja wzięłam podanie i złożę, ale czy nas przyjmą to nie wiem, bo tylko jeden żłobek w m-cie. Ehhh trudne życie młodych mam:crazy:

Ewa, ale Twój Tomcio się zmienił aż miło popatzreć a jaki macie super ogród i Ty jeśteś taka sympatyczna z twarzy:tak::tak:
Antkowa- pozazdrościć urody,a jąką miałas super suknie ślubną,
Olcia śliczny uśmiech :-D:tak:w ogóle jestes śliczna :)
Willsonka - super opalenizna i figura :-Da Małgorzata
Alusia - mm jaki tatuaż :tak:a Jasiek jaki jest duży już!!! inaczej sobie Ciebie wyobrażałam, ale super wygladałaś w sukni ślubnej powinnas na codzien tak chodzić, pasuję Ci biały :)
Beata- Marrisska jest po prostu przesliczna!! oczywiscie po mamusi!!!!
Maylah- ale się zmieniłas przez te 10 lat :-Dsuper :) a Filipek przypomina mi czasem mojego Kacperka.
Daisy- Twoja córeczka to czysta mamusia :tak::tak:nie można się na nią napatrzeć
jak ja bym chciala mieć dziewczynke:rofl2:

witam,
widzę, że dziś na BB to raczej NK króluje:-):-):-)
u nas dzionek jakoś zleciał, teraz mój M. się położył, ale jak on to mówi "tylko na 15min" a już chyba z godzinkę drzemie, malutką też właśnie położyłam, pewnie pośpi z pół godzinki i wtedy do 21.30 będziemy się bawić.

skoro poznajemy się na NK to i ja swoje konto umieszczam:
...................http://nasza-klasa.pl/profile/3451256
:-):-):-)
dziewczynom które swoje konta umieściły to zaproszenie wysłałam :)
Cześć Dziewczyny!
Powysyłałam Wam zaproszenia- Aleksandra bez zdjęcia głównego to ja :-)
:-)
olcia tobie niestety nie mogę bo nie zostawiłaś swojego profilu

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry