reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

ja kupiłam jedną małą butelkę TT - na wszelki wypadek, gdyby trzeba było napoić młodego a mnie nie było w domu...
No i dwa smoczki uspokajacze (tez TT) ale tylko na wszelki wypadek. Chociaż nie wierzę że wytrzymam bez ich podania ;-)

a co do szpitali - to u nas zabraniają przynoszenia zarówno smoczków jak i butelek (no chyba że któraś mama nie chce karmić piersią)

reklama
ivi - martwiłyśmy się o ciebie... ;-)
a możecie mi pokazać smoczek z TT na pierwsze tygodnie - nawet szukałam ale udało mi się znaleźć tylko takie na 3-6 miesięcy

kaja - :* U nas intensywne prace wykończeniowe w domku (w tym prace nad pokojem Tymcia :tak:) i koszmar w pracy jeśli chodzi o ilość zadań:tak:także czytam, pogdlądam, ale nie zawsze mam czas i siłę coś skrobnąć:zawstydzona/y:

Dziewczyny ale Wam zazdroszczę tych wszystkich rzeczy,które macie już dla swoich maleństw ale u mnie już postanowione w ten weekend jedziemy po wyprawkę i już nie mogę sie doczekać jak tylko zakupię zaraz wstawię fotki.

Gosia, dzięki - faktycznie są. Nie wiem czy kupić na "jakbyco" czy sobie darowac. Mam co do smoczusia mieszane uczucia - i chciałabym i boje sie :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
W końcu przyszło moje zamówienie pościeli Feretti z wypełnieniem i ochraniaczem i kocykie Drewex....
.... i chyba sie porzygam ..... od niebieskiego ;-)

kocyk Drewex jest super - strasznie milutki.

Teraz kopie w przewijakach i wanienkacg - jako, ze przez 3 mies bedzie nam ciasno...dopiero później powiekszymy powierzchnie. KOMODA + WANIENKA + PRZEWIJAK SUZIE CEBA +recznik (829270237) - Aukcje internetowe Allegro

Ja tak mam z kolorem różowym;-)dla odmiany wanienkę wzięłam zieloną, a i ostatnio pościel żółtą:-D

No i moja perełka ma już w czym wyjechać ze szpitala - kupiliśmy fotelik Maxi Cosi Cabrio-super jest i strasznie mi się podoba bo welurowy i taki mięciutki:laugh2: i dywanik jeszcze - a łóżeczko będzie we wtorek - najgorzej, że na od wczoraj czekam na wiadomość ile na komodę będę czekać i nadal nie wiedzą czy da radę krócej niż 3 tygodnie....no i gdzie ja mam ciuchy małej składować:eek:

reklama
Dziewczyny chcę dziś kupić pieluszki pampersa dla dzidzi ale nie wiem jakie jak to sie patrzy? na ile kg?jak one się nazywaja? pomóżcie proszę

Do góry