moniSkaBe
Fanka BB :)
o kurcze.. ja jutro skoncze 25 tydzien.
Kurka jak to leci.
Kurka jak to leci.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o kurcze.. ja jutro skoncze 25 tydzien.
Kurka jak to leci.![]()
Dla mnie to jest wszystko śmieszne i nie wierze w takie rzeczy, gdybym miała wierzyć we wszystkie zabobony siedziałabym w domu i się nie ruszała nigdzie!! A po za tym Ci ludzie mówią, że nie stanie się coś mojemu dziecku tylko temu chrzczonemu, że Taki łądy chłopczyk, a szkoda by było!! Szok! Jak można takie głupoty do głowy wpuścić!
SUPER!!! Gratulacje!!!Hejo!!
Sorki ze tak pozno.....
ale jak wyjechalam rano o 10 jeszcze na jazdy potem egzamin na 14 , skonczylam przed 17 potem lekarz....wszystko jednego dnia!!!!!!!!!
Ale egzamin zdany !!!!!!!!!!!!!!!! straszie sie ciesze ..... u lekarza tez dobrze wszystko.....potem jeszcze zakupy.....padam na twarz!!!!!!!!!!!!
Jutro wszystko nadrobie i napisze wiecej....ale teraz ide spac bo koszmarnie sie czuje.... u lekarza mialam wysoki ciesnieni i nie chciala mmie puscic do domu....
Dobranoc Kochane!!!!!!!!!!!!!!![]()
Co kupujecie swoim mężom na Mikołaja??
bo ja niewiem co...:-(