reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Dla mnie to jest wszystko śmieszne i nie wierze w takie rzeczy, gdybym miała wierzyć we wszystkie zabobony siedziałabym w domu i się nie ruszała nigdzie!! A po za tym Ci ludzie mówią, że nie stanie się coś mojemu dziecku tylko temu chrzczonemu, że Taki łądy chłopczyk, a szkoda by było!! Szok! Jak można takie głupoty do głowy wpuścić!

No macie racje....ale mnie straszyli i przez to sie nie zgodzilam....moze to poprostu byly takie zbiegi okolicznosci....ale ja jestem strasznie przewrażliwiona hehehe....ale przynajmniej jestem teraz spokojna....bo wiecie najbardziej o mi odradzała to mama....:eek:

nooooooooooooooooooooooooo ale czas leci!!!!!!!!!11 niektore juz niedlugo 29 tydzien zaczna!!!!!!!! ojoooooooooooojjjjj......juz niedlugo swieta...potem sylwester.... potem ferie luty ktory jest krótki i marzec:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

Dla mnie to jest wszystko śmieszne i nie wierze w takie rzeczy, gdybym miała wierzyć we wszystkie zabobony siedziałabym w domu i się nie ruszała nigdzie!! A po za tym Ci ludzie mówią, że nie stanie się coś mojemu dziecku tylko temu chrzczonemu, że Taki łądy chłopczyk, a szkoda by było!! Szok! Jak można takie głupoty do głowy wpuścić!

dla mnie zabobony to jakieś zacofanie jest, bo człowiek inteligentny w 21 wieku nie wierzy w takie bzdury. W średniowieczu palili na stosach, bo ludzie tacy tępi byli i bzdury można było im wciskać, ale teraz????!:eek:

Bez sensu, że ludzie wierzą w coś, co nie ma żadnego racjonalnego wyjaśnienia. A często przez swoją głupotę i gadanie mogą niepotrzebnie sprawić komuś przykrość.
Zresztą z ciążą wiąże się tyle przesądów i zabobonów, że gdyby chociaż w część z nich wierzyć to naprawdę najlepiej dla nas byłoby nie wychodzić w ogóle z domu:-)

Dziewczynki ja już uciekam na weekend:tak: Mama po nas przyjechała i zabiera nas do siebie a jutro jedziemy do Olsztyna:tak::-D M ma cwiczenia na uczelni a potem będziemy buszowac po Olsztynie:tak::-D
Także może cos dla dzidzi się kupi;-)
Hejo!!

Sorki ze tak pozno.....
ale jak wyjechalam rano o 10 jeszcze na jazdy potem egzamin na 14 , skonczylam przed 17 potem lekarz....wszystko jednego dnia!!!!!!!!!
Ale egzamin zdany !!!!!!!!!!!!!!!! straszie sie ciesze ..... u lekarza tez dobrze wszystko.....potem jeszcze zakupy.....padam na twarz!!!!!!!!!!!!
Jutro wszystko nadrobie i napisze wiecej....ale teraz ide spac bo koszmarnie sie czuje.... u lekarza mialam wysoki ciesnieni i nie chciala mmie puscic do domu....
Dobranoc Kochane!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
SUPER!!! Gratulacje!!!:tak:

reklama
Do góry