reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja dzis jakas taka jakby szesc razy przezuta i wypluta masakrycznie sie czuję :no::no::no::no:
ide zaraz w kimono a co :tak::tak::tak::tak:
nie pochwalilam sie moj szwagier chrzestny czarka kupił mu prezent na mikołajki :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
konia na biegunach za 193 zł :szok::szok::szok::szok::szok:
ja samam miałam zamiar czarkowi kupic konia na biegunach ale pod choinkę, no i co ja mu teraz kupię :sorry2::sorry2::sorry2:
dobranoc dzieczynki

reklama
Witam,

Moje dzieci spia :szok: A ja nie :szok:Jakaś głupia jestem :eek::rofl2:

Helenka poszła spać o 19.30 i jeszcze spi, szok.

Z M sie oczywiście nie widziałam. Dał mi bizi w nocy, cos mi świtało, aale musiałam do niego zadwonic i się upewnić :rofl2: A teraz juz pojechał gdzieś w świat... Dobrze tylko, że małe auto mi zostawiał, bo dużym ostatnio nie lubię jeździć :-p A jadę dzisiaj do Mamy na kaczuszkę z jabłkami :tak:

Miłego dnia laseczki :tak:

Hej dziewczyny

MH zapracowany ten twój m,pewnie ci przykro że znowu z zostajesz sama w domu ,ale z drugiej strony -pomyśl,on jeżdzi gdzieś po zimnicy o chlebie i wodzie ,a ty pach i kaczuszka z jabłkami w ciepełku:tak:Komp ,pilot wszystko twoje,nikt nie mówi _może zrobiłabyś kawki i co na obiad??:-Dno luzik totalny ,no i z nami możesz klikać ile wlezie:tak:bo dziewczynki jak sie wyśpią to będa sie super dziś zachowywały:tak:

Mamita ,ale czad takie zakupy ,a jeszcze jak babcie kase dały -pozazdrościć ,ze juz z głowy:tak:

Matra moja mama kiedyś od ojca na urodziny dostaa czajnik ,do tej pory sie "gotuje"jak sobie o tym pomyśli ,zresztą tez tak sądzę że artykuły przemysłowe pierwszej potrzeby to marny prezent,bo i tak trzeba by było kupić:tak::cool:

Joanna życzę ci ,aby praca była jeszcze fajniejsza niż sie zapowiada-powodzenia:tak: dołączam życzenia zdrowia dla męża:tak:

J mam na Mikołajki dla dzieci po kubeczku w mikołaja i bałwanka oraz trochę słodyczy:tak:,a dla m nic ,ale muszę kupić jakąś pierdołę ,zeby dzieci sie nie czepiały ,ze my niegrzeczni byliśmy:-p

Anabuba ,no niech cie ręka boska broni -ja zaniedbywałam ,moze tam kiedyś w odległej przeszłości;-):-p jak czasu nie miałam ,ale teraz, no pługiem mnie ciezko oderwac:-D

Witam Dziewczynki. U mnie coś się przypałętało i z mamą leżymy. Kaszel, gorączka i na szczęście nic więcej :no: oby tylko na Kubka nie przeszło :sorry: M do niedzieli robi więc nie ma kto nas obciążyć chociaż trochę :no: ale za to w poniedziałek jedzie podpisać umowę do wku i pójdzie do roboty może 9 grudnia :tak::tak: nie nadrobię zaległości od razu przepraszam :-( mam pytanko która kiedyś pisała o syropie z miodu i cytryny idt? I tam któraś napisała że ma jak dobrze pamiętam malinowy miód. Która to była? Przyznać się bez bicia :-D:-D:-D jakby co to dajcie mi znać na gg ok. Buziaki dla Was i trzymajcie się ciepło :tak: a to nr gg 9522879 z góry dziękuję :tak:

Anika dopiero wstała :szok:

Madziula pewnie, że będę klikac z wami, u mamy też jest komputer :-p:rofl2:

A M to na pewno niema źle, na planie wyjazdowym przeważnie jest niezła wyżerka :-p:rofl2:

W ostateczności pod Twoim postem by pisało,że edytowałam;-):tak::-D:-D.
Dostałam od męża prezent na Mikołaja - 2 paczki Vizira i płyn Fairy,tam gdzie wcześniej pracował,szef wynajął hale na magazyn chemiczny i chyba podwędzili chłopaki:-p:dry::dry:.
Dobranoc dziopki moje koffane:-p;-):tak::tak:.
eeee no to elegancki prezent kochana ja to pewnie buziaka dostane Moj to nie ma glowy do takich rzeczy jedyne co to zawsze mowi kochanie ale kupilas sobie prezent:-D:-D
Hehe, babcie kase dały:tak:Reszta zakupów po Mikołaju bo nie wiem co chrześni planują:-p
no to fajnie, kurcze a ja tak fajnie nie mam hihihi Ale oczywiscie zartuje obie babcie bardzo daleko wiec nic dziwnego MOja mam to widzi Laure czesto to zawsze jej cos kupuje a druga babcia sama bez dziadka i raczej widzi Laure raz w roku w tym roku widziala ja 2 razy ale swieta z nia spedzimy to sie troche nacieszy Laura.Oczywiscie na prezent nie licze:sorry:
ja dzis jakas taka jakby szesc razy przezuta i wypluta masakrycznie sie czuję :no::no::no::no:
ide zaraz w kimono a co :tak::tak::tak::tak:
nie pochwalilam sie moj szwagier chrzestny czarka kupił mu prezent na mikołajki :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
konia na biegunach za 193 zł :szok::szok::szok::szok::szok:
ja samam miałam zamiar czarkowi kupic konia na biegunach ale pod choinkę, no i co ja mu teraz kupię :sorry2::sorry2::sorry2:
dobranoc dzieczynki
No to masz wydatek z glowy :tak:a Ty mozesz kupic cos innego do swiat jeszcze masz troche czasu wiec napewno cosik wymyslisz
Witam,

Moje dzieci spia :szok: A ja nie :szok:Jakaś głupia jestem :eek::rofl2:

Helenka poszła spać o 19.30 i jeszcze spi, szok.

Z M sie oczywiście nie widziałam. Dał mi bizi w nocy, cos mi świtało, aale musiałam do niego zadwonic i się upewnić :rofl2: A teraz juz pojechał gdzieś w świat... Dobrze tylko, że małe auto mi zostawiał, bo dużym ostatnio nie lubię jeździć :-p A jadę dzisiaj do Mamy na kaczuszkę z jabłkami :tak:

Miłego dnia laseczki :tak:
no to zaszalalas zamiast odpoczywac to Ty hop na kompa i na BB:-Dwiem uzaleznienie na to nie ma lekarstwa:-)
Kaczuszka pychotka ale moja w zamrazalce:-D
Pozaty mam zupke z wczoraj:sorry:
Witam Dziewczynki. U mnie coś się przypałętało i z mamą leżymy. Kaszel, gorączka i na szczęście nic więcej :no: oby tylko na Kubka nie przeszło :sorry: M do niedzieli robi więc nie ma kto nas obciążyć chociaż trochę :no: ale za to w poniedziałek jedzie podpisać umowę do wku i pójdzie do roboty może 9 grudnia :tak::tak: nie nadrobię zaległości od razu przepraszam :-( mam pytanko która kiedyś pisała o syropie z miodu i cytryny idt? I tam któraś napisała że ma jak dobrze pamiętam malinowy miód. Która to była? Przyznać się bez bicia :-D:-D:-D jakby co to dajcie mi znać na gg ok. Buziaki dla Was i trzymajcie się ciepło :tak: a to nr gg 9522879 z góry dziękuję :tak:
no to kurujcie sie i zdrowiejcie.To chorobsko wszedzie sie pojawia:crazy:

A M to na pewno niema źle, na planie wyjazdowym przeważnie jest niezła wyżerka :-p:rofl2:

Kochana TY masz fajnie ja lubie jezdzic na wyzerki ale niestety jak sama se nie zrobie to nie pojem:-DNO chyba zejestemy w gosciach to co innego Przewaznie w PL sie objadam i przybieram na wadze:-D:-D

nadrobilam
Teraz sie z Wami witam:-)

Laura wczoraj mi zasnela o 23:05 sama specjalnie jej nie gonilam bo chcialam zobaczyc ile wytrzyma.Musze przyznac ze twarda sztuka z niej:-DDzis pobudka o 8:30 oczywiscie specjalnie zeby Laure w poludnie polozyc spac.Nie zebym ja szarpala czy cos ale zaczela sie wiercic wiec nastala w pokoju jasnosc.A ta jak zobaczyla ze jasno to hop do gory i mowi mamo wstajemy!:-D
JUz po sniadanku.
Ja dostalam do calej choroby jeszcze kataru a Laura okropnie kaszle,sama nie wiem czy do lekarza z tym kaszlem sie nie wybrac:eek:
Chcialam na zakupy ale z tak chorym dzieckiem nigdzie chyba nie pojade moze moj bedzie mial wiecej czasu to zostasnie z Lali a ja sama pojade:confused2:

No to masz wydatek z glowy :tak:a Ty mozesz kupic cos innego do swiat jeszcze masz troche czasu wiec napewno cosik wymyslisz
nie mam pomysłu, ale chyba klocki mu kupię takie duże cos w stylu duplo:tak::tak::tak::tak:

a co do kaczek, to moj czarek też wcina co róż kaczuszke szkoda że gumowe :sorry::sorry::sorry::sorry::-D:-D:-D:-D:-D
ma takie małe to całe wklada do buziola

wlaśnie poszedł na przedpokój i gada do lustra i mu cos pokazuje :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
dziś ma przyjść szwagier z tym koniem nakręcę czarka i jak mi sie uda wrzuce na yt
ale nie obiecuje;-);-);-)

Wyżerka czy nie ,trzeba sie jakoś pocieszać:tak::cool:
Ja powoli sprzątam ,sobota-czyli dzieciaki platają sie m-y nogami, okupują tv i wszystko trzeba im powtarzać po 3 razy:szok:wczoraj też oglądali pottera ,Klaudii sie bardzo spodobał obejrzała całego ,Ksawier gdzieś o 22 poległ,śmiesznie wyszło ,bo dzieci oglądały dłużej tv niż rodzice:-D

Ja mniej wiecej wiem co dla dzieci pod choinkę ,Dla Klaudii gra planszowa w stylu: zgadnij kto to?1 komplet bielizny ze stanikiem,myśle jeszcze o perfumam hannah montana ,ale sie zobaczy ile kosztują?
a dla Ksawka coś w stylu wyrzutnia ,bądz garaż ,puzzle lego,w kazżdym razie wiem mniej wiecej czego szukać:-D

reklama
Hej mamuski Nocka u nas jak zwykle do dupy Pol nocy przeplakala A pozniej nad ranem odsypiala Jak zawsze wstawalysmy po 7 i mialysmy juz ulozony plan dnia Czyli drzemka itp Tak dzis jak wstala pozniej niz wczoraj A wczoraj drzemki nie miala to nie wiem jak to bedzie dzis I zla jestem troche na to bo juz tak fajnie wsio bylo ulozone A oliwce sie cos poprzstawialo
Teraz jemy platki na mleku Ide was poczytac :tak:

U mnie szro i pochmurno bo az swiatlo musze swiecic tak ciemno Ja dzis brak planow Jedynie sprzatanie takie co sobotnie

Do góry