Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

cud nie cud w każdym razie zasłużyłaś na taki cud 
ja też przygotowywałam się do hsg jak z Majcią nam się udało
Ja niestety nie pracuje wiec jestem na L4 na wciązA wogóle jakie macie plany? L4 czy pracujecie?

Marzenixx no ja tez jeszcze nie moge w to uwierzyc!!!Esch cud nie cud wazne ze sie spełnił:-):-) Teraz przed nami najcudowniejsze 8 miesiecy? Czy ty to rozumiesz??? Bo ja jeszcze nie !!!!
![]()
Ehtele ja jeszcze do niedana myslalam ze jak tylko uda mi sie zajsc w ciaze to zaraz mykam na L4... teraz duzo sie zmienilo i nie wiem jak bedzie...A wogóle jakie macie plany? L4 czy pracujecie?
Ja zamierzam pójść na L4 w lutym. Wiem co mnie czeka po porodzie więc ciążę zamierzam wykorzystać na zebranie siłA wogóle jakie macie plany? L4 czy pracujecie?
Ale zobaczymy co z tego wyniknieGeneralnie jestem tego samego zdania.. jestem już na L4 bo jutro mam obronę pracy mgr i chciałam trochę się przygotować:-) Tak poza tym uważam, że chyba dziecko będzie spokojniejsze i lepiej się bedzie rozwijało jak ja będę wypoczęta. Obawiam się, że moja stresująca praca mogłaby tylko negatywnie na nie wpłynać, więc postanowiłam i od 6 tyg jestem na L4.Ja zamierzam pójść na L4 w lutym. Wiem co mnie czeka po porodzie więc ciążę zamierzam wykorzystać na zebranie siłAle zobaczymy co z tego wyniknie
Generalnie lubię pracować, ale jak już posprzątm i ugotuje dla męża co tu robić? heehe