reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a może tradycyjnie peknika ogórki konserwowe kukurydza cebulka prażona marchewka i majonez +musztarda w smaku jest pycha i do mięs super pasuje:tak:
sama prażysz czy kupujesz gotową??
madziula ma rację gdzie jest nasz wątek kulinarny??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:szok::szok::szok::szok::szok:ja nie widzę go:no::no::no:a tam takie fajne przepisy mamy:eek::eek:
pewnie jak robił ktoś porzadki to wyrzucił:eek:
z moimi ogłoszeniami na sprzedam też ktoś zrobił porzadek:sorry:

tak myslalam jeszcze dzis o tych wozeczka dla Oliwki i przegladalam allegro i chcialam ten wozeczek wiklinowy Ale wydaje mi sie ze normalny wozek bedzie bardziej praktyczniejszy i stabilniejszy

I co o tym myslicie Raczka jest regulowana I najmniej ma 52 cm to fajnie
I jest z tego i gondolka i spacerowka Mysle ze w lato Oliwce bedzie lepiej wyjsc z takim na spacer niz z wiklinowym No i sie sklada wiec zawsze mozna zlozyc jak sie oli akurat bawic nie bedzie bo miejsca jest coraz mniej na te zabawki
Wiklinowy jest sliczny ale mysle ze mniej trwaly i mniej pratyczny

HIT CENA!!! 3 FUNKCJE WÓZEK DLA LALI,POSCIEL,NOSI (836603101) - Aukcje internetowe Allegro
świtny ten wóxio kurcze że ja dziewczynki nie mam, dla chłopca to zawsze gorzej prezent wymyśleć :no::no::no:;-);-);-)
podoba mi się ten warsztat jest świetny auto z lalką jak Helenka lubi lalki to ok bo moja ju;lka za barbi nie bardzo narazie a namiot to jest zawsze świetne:tak:

lame:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:ja nigdy mięsa lamy nie jadłam???jak to smakuje???
zaraz pomyślę o jakiś sałatkach to coś na kulinarny dodam:tak:

co do huggisów u nas to samo wcale się nie sprawdziły szybko przeciekały najlepiej sprawdzają się dada albo tescowe fioletowe albo pampki byle nie pomarańczowe:no::no::no::no:

a ja jestem taka zła że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kurier obudził mi antka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i już nie śpi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:marudny:wściekła/y::wściekła/y:pomijam fakt że facet z allegro dzień przed wysyłka puścić meila że wysyłka będziejutro nie wysłał a ja nie miałam kasy w domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:kurier będzie jutro na szczęście ale antek już nie śpi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no się wykrzyczałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
do mnie tez kurier dzis ale na mnie w zamian mama nakrzyczała bo jej pieniedzy nie zostawiłam :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
a przyszły kolczyki i wisiorek dla siostry pod choinkę :tak::tak::tak:
bo wszystkim dzieciakom i im mamusiom co innego pasuje:tak::tak:te hugissy z kubusiem były ok ale te klasyczne wcale:no:tak samo chusteczki ja hugissów nie lubie a moja koleżanka używa i mówi że świetne:tak:ja lubie bambino chusteczki te różowe albo nivea:tak:
a ja wszystko dada i chusteczki i pampki, najbardziej mnie przekonują :tak::tak::tak::tak:

teraz mykam do babuszki, tzn do Klaudii (córeczka darka kuzynki) rano zadzwoniła ze czaruś musi przyjść bo święty Mikołaj był i zostawił paczke dla niego, i ona sie nie może doczekać bo nie wie co tam jest w tej paczce :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ja jej kupiłam kolorowanki zgadywanki, labirynty itd. 184 stron, flamasty i taki zestawik 4 ksiażeczki (myślałam że to z bajeczkami bedzie a to tez kolorowanki i takie inne zagadki :sorry::sorry::sorry:) i do tego kredki grais, oczywiscie jakies banany kiwi i jajko niespodzinke no i troszke cukierasów bo mi jeszcze z roboty sie ostały :tak::tak::tak:
tak wiec teraz mykam
do wieczorka

MH a jak ty to znalazłaś???????????????
natalineczka to ma malutka zagadkę d;latego musi czaruś szybko iść bo paczka budzi duże zainteresowanie:-D:-D:-D
miałam kiedyś tzn tydzień temu czyste okno w pokoju.............................ale mam dzieci...........................a sąsiad dom lampkami ubiera............................................................... a dzieci mu pomagają.............machają..................liżą szyby .....................ech................

Malina złośc piękności szkodzi ,no co ty ?? powiedz to też antkowi:-D
niedobry kurier:-p
Anka a co ty za pyszności ,beedziesz jadła ,mięso z lamy ,hmmmm,na pewno nie zaszkodzi spróbować a co do sałatek ,jako,ze mają być jako dodatki do mieska to najlepsze nie przekombinowane ,proste
jA UWIELBIAM SAŁATKE NA SŁODKO:
-SAŁATA LODOWA
KIŚĆ CZERWONYCH WINOGRON
-PUSZKA KUKURYDZY
-PÓL SERKA FETA(lub cała)
-GRZANKI-
winogronka pokroić na ćwiartki ,sałatę drobno porwać ,fete wkruszyc ,grzanki i kukurydze wsypać ,zamieszać ,łaczy to sie serkiem feta ,on i winogrona smak nadają ,a świerze grzanki(je to sie wsypuje przed podaniem )chrupią -mówię ci pychota ,u nas to do grilla zawsze robie,(przyprawiać nie trzeba )

a może tradycyjnie peknika ogórki konserwowe kukurydza cebulka prażona marchewka i majonez +musztarda w smaku jest pycha i do mięs super pasuje:tak:

Hmm, ale narobiłas, smaka :tak:

Ja też nie lubie tych chusteczke, uzywam baby dream, tanie i dobre :tak:

W sumie, masz rację, ale ostatni mi tak zasmakowała :-D:rofl2: Polecam na inne okazje :tak::-D

ale ciekawe te salatki ani jednej nie jadlam a uwielbiam szczegolnie latem pychotkaaaaa

Teściowa kupiła Helece tatrzyk kukiełkowy :eek: Kupiła go miesiac temu:

NOWY TEATR TEATRZYK Z PACYNKAMI i studiem DŻwięk (839246588) - Aukcje internetowe Allegro

Zapłaciła połowę ceny z tej aukcji :szok::szok::szok:
fajny ten teatrzyk:tak:
uporzadkowane wszystko:szok::-D
MH a jak ty to znalazłaś???????????????
natalineczka to ma malutka zagadkę d;latego musi czaruś szybko iść bo paczka budzi duże zainteresowanie:-D:-D:-D
miałam kiedyś tzn tydzień temu czyste okno w pokoju.............................ale mam dzieci...........................a sąsiad dom lampkami ubiera............................................................... a dzieci mu pomagają.............machają..................liżą szyby .....................ech................

:-D:-D:-D nie ma jak pomoc dzieciaczkow:-D:-D

Laura malowala farbami tak mnie wymalowala ze wygladalam jak szogun:-D:-DBuzia w czerwone i niebieskie krechy:-D:-D
Oczywiscie lali tez byla wymalowana na kotka:rofl2:
Normalnie nie mam czasu na kawe:rofl2:

reklama
Do góry