reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Teściowa kupiła Helece tatrzyk kukiełkowy
Kupiła go miesiac temu:
NOWY TEATR TEATRZYK Z PACYNKAMI i studiem DŻwięk (839246588) - Aukcje internetowe Allegro
Zapłaciła połowę ceny z tej aukcji

NOWY TEATR TEATRZYK Z PACYNKAMI i studiem DŻwięk (839246588) - Aukcje internetowe Allegro
Zapłaciła połowę ceny z tej aukcji

medeuska
październikowa mama'09
sama prażysz czy kupujesz gotową??a może tradycyjnie peknika ogórki konserwowe kukurydza cebulka prażona marchewka i majonez +musztarda w smaku jest pycha i do mięs super pasuje![]()
pewnie jak robił ktoś porzadki to wyrzuciłmadziula ma rację gdzie jest nasz wątek kulinarny??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1ja nie widzę go
a tam takie fajne przepisy mamy
![]()

z moimi ogłoszeniami na sprzedam też ktoś zrobił porzadek

Mama Helenki
i Aniki :D
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...a-kucharska-mam-co-na-obiad-6559/index14.html
Przeniesiony, Marta zrobiła porządki...
Natalineczka555
kocham kochać :)
świtny ten wóxio kurcze że ja dziewczynki nie mam, dla chłopca to zawsze gorzej prezent wymyślećtak myslalam jeszcze dzis o tych wozeczka dla Oliwki i przegladalam allegro i chcialam ten wozeczek wiklinowy Ale wydaje mi sie ze normalny wozek bedzie bardziej praktyczniejszy i stabilniejszy
I co o tym myslicie Raczka jest regulowana I najmniej ma 52 cm to fajnie
I jest z tego i gondolka i spacerowka Mysle ze w lato Oliwce bedzie lepiej wyjsc z takim na spacer niz z wiklinowym No i sie sklada wiec zawsze mozna zlozyc jak sie oli akurat bawic nie bedzie bo miejsca jest coraz mniej na te zabawki
Wiklinowy jest sliczny ale mysle ze mniej trwaly i mniej pratyczny
HIT CENA!!! 3 FUNKCJE WÓZEK DLA LALI,POSCIEL,NOSI (836603101) - Aukcje internetowe Allegro

do mnie tez kurier dzis ale na mnie w zamian mama nakrzyczała bo jej pieniedzy nie zostawiłampodoba mi się ten warsztat jest świetny auto z lalką jak Helenka lubi lalki to ok bo moja ju;lka za barbi nie bardzo narazie a namiot to jest zawsze świetne
lameja nigdy mięsa lamy nie jadłam???jak to smakuje???
zaraz pomyślę o jakiś sałatkach to coś na kulinarny dodam
co do huggisów u nas to samo wcale się nie sprawdziły szybko przeciekały najlepiej sprawdzają się dada albo tescowe fioletowe albo pampki byle nie pomarańczowe
a ja jestem taka zła że
kurier obudził mi antkai już nie śpi
marudny
pomijam fakt że facet z allegro dzień przed wysyłka puścić meila że wysyłka będziejutro nie wysłał a ja nie miałam kasy w domu
kurier będzie jutro na szczęście ale antek już nie śpi
no się wykrzyczałam![]()

a przyszły kolczyki i wisiorek dla siostry pod choinkę

a ja wszystko dada i chusteczki i pampki, najbardziej mnie przekonująbo wszystkim dzieciakom i im mamusiom co innego pasujete hugissy z kubusiem były ok ale te klasyczne wcale
tak samo chusteczki ja hugissów nie lubie a moja koleżanka używa i mówi że świetne
ja lubie bambino chusteczki te różowe albo nivea
![]()

teraz mykam do babuszki, tzn do Klaudii (córeczka darka kuzynki) rano zadzwoniła ze czaruś musi przyjść bo święty Mikołaj był i zostawił paczke dla niego, i ona sie nie może doczekać bo nie wie co tam jest w tej paczce

tak wiec teraz mykam
do wieczorka
MH a jak ty to znalazłaś???????????????
natalineczka to ma malutka zagadkę d;latego musi czaruś szybko iść bo paczka budzi duże zainteresowanie

miałam kiedyś tzn tydzień temu czyste okno w pokoju.............................ale mam dzieci...........................a sąsiad dom lampkami ubiera............................................................... a dzieci mu pomagają.............machają..................liżą szyby .....................ech................
natalineczka to ma malutka zagadkę d;latego musi czaruś szybko iść bo paczka budzi duże zainteresowanie

miałam kiedyś tzn tydzień temu czyste okno w pokoju.............................ale mam dzieci...........................a sąsiad dom lampkami ubiera............................................................... a dzieci mu pomagają.............machają..................liżą szyby .....................ech................
anka26_x_07
Mama Laury :)
Malina złośc piękności szkodzi ,no co ty ?? powiedz to też antkowi![]()
niedobry kurier
Anka a co ty za pyszności ,beedziesz jadła ,mięso z lamy ,hmmmm,na pewno nie zaszkodzi spróbować a co do sałatek ,jako,ze mają być jako dodatki do mieska to najlepsze nie przekombinowane ,proste
jA UWIELBIAM SAŁATKE NA SŁODKO:
-SAŁATA LODOWA
KIŚĆ CZERWONYCH WINOGRON
-PUSZKA KUKURYDZY
-PÓL SERKA FETA(lub cała)
-GRZANKI-
winogronka pokroić na ćwiartki ,sałatę drobno porwać ,fete wkruszyc ,grzanki i kukurydze wsypać ,zamieszać ,łaczy to sie serkiem feta ,on i winogrona smak nadają ,a świerze grzanki(je to sie wsypuje przed podaniem )chrupią -mówię ci pychota ,u nas to do grilla zawsze robie,(przyprawiać nie trzeba )
a może tradycyjnie peknika ogórki konserwowe kukurydza cebulka prażona marchewka i majonez +musztarda w smaku jest pycha i do mięs super pasuje![]()
Hmm, ale narobiłas, smaka
Ja też nie lubie tych chusteczke, uzywam baby dream, tanie i dobre
W sumie, masz rację, ale ostatni mi tak zasmakowałaPolecam na inne okazje
![]()
ale ciekawe te salatki ani jednej nie jadlam a uwielbiam szczegolnie latem pychotkaaaaa
anka26_x_07
Mama Laury :)
fajny ten teatrzykTeściowa kupiła Helece tatrzyk kukiełkowyKupiła go miesiac temu:
Zapłaciła połowę ceny z tej aukcji![]()

uporzadkowane wszystkohttps://www.babyboom.pl/forum/mamy-...a-kucharska-mam-co-na-obiad-6559/index14.html

MH a jak ty to znalazłaś???????????????

Laura malowala farbami tak mnie wymalowala ze wygladalam jak szogun

Oczywiscie lali tez byla wymalowana na kotka

Normalnie nie mam czasu na kawe

reklama
Podziel się: