Mama Helenki
i Aniki :D
Oj ja też bym pospała 
Dowikla, trzymam kciuki za postanowienie &&&&

Dowikla, trzymam kciuki za postanowienie &&&&

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratki dla KubusiaDowikla gratuluję !!!![]()
i wstawaj śpiochu
Kuba dobrze.
W piątek dostał odznakę wzorowego ucznia i jest mega dumny z siebie.
Klaudia "poprawia" oceny z chemi ,geografii i biologii na półroczez 4+ na 5 ,ale trzeba brać poprawkę na to,że to KLAUDIA
Mnie by się nie chciało
Baba cyborg zdrowa i zadowolona z życia czyli wszystko w porządku.
Dobra spadam,bo dzwonili,że już dojeżdżają.
Mam prawie naprzeciwko a jeszcze się spóźnię.![]()
Keglano niestety dzieciatka to spory kosz same pieluchy ile kosztuja a gdzie reszta
i tu masz racje a ja jeszcze nic nie jadlam
no to fajowy prezencik napewno cos znajdziesz Wiadomo trzeba sie nachodzic
cwiczenia sa po to zeby uformowac sylwetke czyli pozbyc sie nadmiaru tkanki tluszczowej a potem tylko rzezba miesni.Kosci nietsty nie da sie poprzesuwac.A robilas cwiczenia Kelega czy jak to sie tam pisze -po porodzie?
jak zaczelam byc z M to psy juz byly dorosłe kilkuletni nauczone tego i raczej trudno byloby je przestwic, poza tym jak byly w 3 to i tak nawet w domu zdarzalo im sie nasikac, teraz jak mam jedną w domu to spokój, bo wie ze jak nasika to bediemy wiedzieli że onaWitam.
Ja jak zwykle na chwilkę zaglądam.
Z tego co pamiętam.
Medeuska podziwiam Cię ,że nie zdecydowałaś się na kuwetę do tej pory.
Po co tyle sprzątania sobie dokładać?
Wywalasz codziennie lub raz na 2 dnia piasek lub żwirek z kuwety co trwa 2 sekundy i wsypujesz nowy .
Czysto i nie pachnie a przede wszystkim roboty mniej ,no i można z balkonu bezpiecznie korzystać.
Malinka Twoje dzieci jak zwykle czadu dają.
Dorotka trzymam kciuki za Oliwkę.
Joasia kciuki trzymam za 1 dzień pracy.
Czytałam wyrywkami,więc post może byc nieco bez sensu.
pozdrawiam.
Z kasą u mnie oki ,to byłyby pieniądze na moje wydatki ;-).Ja z zakupów wróciłam i pora za okno się zabrać
dowikla trzymam kciuki za niepalenie, mojemu mężowi by się to przydało
As nie wiem jak u ciebie z kasą bo jeśli marnie to warto podjąć się zrobienia tego obrazu![]()
NO gratki dla mojego ulubieńcaDowikla gratuluję !!!![]()
i wstawaj śpiochu
Kuba dobrze.
W piątek dostał odznakę wzorowego ucznia i jest mega dumny z siebie.
Klaudia "poprawia" oceny z chemi ,geografii i biologii na półroczez 4+ na 5 ,ale trzeba brać poprawkę na to,że to KLAUDIA
Mnie by się nie chciało
Baba cyborg zdrowa i zadowolona z życia czyli wszystko w porządku.
Dobra spadam,bo dzwonili,że już dojeżdżają.
Mam prawie naprzeciwko a jeszcze się spóźnię.![]()
No to rób kochana, ja myśłałam, że to taki wieeeeelki ma być. TYlk kto Ci będzie kazał go później sprzedac???Kanwa i nici to koszt niecałe 50 zł.
Obrazek w sumie mały bo tej mojej kanwie będzie miał ok.18x30 cm.
No i myślę,myślę....
Trzymam kciukasyZapomnialam Wam napisac najwazniejszego
A wiec wczoraj pod wieczor spalilam ostatniego paierosaI nie zamierzam juz kupowac
Zobaczymy jak dlugo wytrzymam
no i zostalam sama na placu boju:-(
jakbym jutro znow miala problemy z wejsciem na bb to trzymajcie kciuki bo jutro do chirurga po poludniu jade
juz sie boje,ale trzeba
na szczescie ta 6 przestala mnie bolec ale w poniedzoalek pewnie do sadystki polece z tym zebem,zno bedzie boalao;((((
Hej mamuski
Agnes dzieki za przekazanie wiesci
U nas nocka jedna z najgorszych odkad sie Oliwka urodzila :-(
Cala noc przeplakana Z przerwami na kilka minut snu Juz nie wiem ile razy wstawalysmy Bo nie da sie tego zliczyc Ale godziny mi strasznie pomalu lecialy w ta noc Ale ja tu jestem niewazna Oliwka biedna sie meczy :-(
Zaczela robic kupki Najpierw normalne a nad ranem sama woda :-(
I o 5,30 temperatura 39,8 :-(
Jeszcze w zyciu nie miala takie Toz to prawie 40 stopni :-(
Te kupki jak woda i ta goraczka pasuja mi do zebow ale chyba przejde sie z nia dzis do lekarza Wole dmuchac na zimne Niech mi ja osucha
Net mi dzis doladowalo Wiec mam szybciej ale za kilka dni zas bedzie dupa blada
Zaraz was poczytam i wrzuce kilka fotek jak Oli bedzie eszcze spala
Fajny wychodekod małego po prostu jak robił siku w domu to dostawał w dupe i na balkon sie go "wyrzucało" i tak sie nauczył ż siku i kupe to na balkon...
a kuwety nie mammam kafelki na balkonie i potem myje
a wychodek ma taki:
teściowa sobie założyła, bo miała duuuuuuużo psówfajna sprawa bo nie trzeba zrwacac uwagi czy pies chce wyjść bo wychodzi sam
![]()