reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Wg mnie nie ma sensu porownywac Kafetri i BB :sorry: BB i tak jest lepsze :-D:-D:-D a tutaj i tam pisza rozne osoby i na interesujace je tematy. Jesli ktos nie ma ochoty komentowac postow innych to tego nie robi, no a o tej sprawie rodzinnej Agi ciezko jest dyskutowac, bo znamy tylko tyle co ona napisze w kliku zdaniach...

tak, Nimfii ma dużo racji...

ale im dłuzej myślę o Tobie, Agi i o tym, że poinformowałaś nas o przemocy zastosowanej wobec Twojego syna to mam takie poczucie, że Ty chcesz byśmy coś zrobiły za Ciebie, Igo... chcesz rozproszyć odpowiedzialność za własne życie i na nas może? Dziewczyno- opamiętaj się i zgłoś na Policję fakt, ze Twój w świetle prawa mąż użył przemocy wobec niemowlęcia!! ja za Ciebie tego nie zrobię, bo po pierwsze- wcale nie musi być tak jak piszesz, po drugie- nie znając Twoich danych osobowych nie zadzwonię i nie powiem, "dzień dobry, mąż Agi0506 z forum BB bije ich małoletnie dziecko"...

poza tym wydaje mi się, że masz większe problemy, o których nie piszesz i potrzebujesz fachowej porady- i teraz bardzo poważnie radzę Ci, może poszukaj poradni psychologicznej, oni nie zostawią Cię samej, podpowiedzą, jak ułożyć relacje z ojcem Miłosza.

ale im dłuzej myślę o Tobie, Agi i o tym, że poinformowałaś nas o przemocy zastosowanej wobec Twojego syna to mam takie poczucie, że Ty chcesz byśmy coś zrobiły za Ciebie, Igo... chcesz rozproszyć odpowiedzialność za własne życie i na nas może? Dziewczyno- opamiętaj się i zgłoś na Policję fakt, ze Twój w świetle prawa mąż użył przemocy wobec niemowlęcia!! ja za Ciebie tego nie zrobię, bo po pierwsze- wcale nie musi być tak jak piszesz, po drugie- nie znając Twoich danych osobowych nie zadzwonię i nie powiem, "dzień dobry, mąż Agi0506 z forum BB bije ich małoletnie dziecko"...

poza tym wydaje mi się, że masz większe problemy, o których nie piszesz i potrzebujesz fachowej porady- i teraz bardzo poważnie radzę Ci, może poszukaj poradni psychologicznej, oni nie zostawią Cię samej, podpowiedzą, jak ułożyć relacje z ojcem Miłosza.
amen :happy:

justa jak tyś to znalazła:-):-)
Martussa chyba napisała to co większość z nas myśli o twojej sprawie Agi

:tak::tak::tak:
Bo my mozemy ci napisac Agi ze to "strasznie, niedposzczulane, wspolczujemy" ale to nic nie zalatwi, bo twoja sprawa jest zbyt powazna i nie mozna jej porownywac do innych temetow poruszanych na forum

Wg mnie nie ma sensu porownywac Kafetri i BB :sorry: BB i tak jest lepsze :-D:-D:-D .

Martussa chyba napisała to co większość z nas myśli o twojej sprawie Agi

Bo my mozemy ci napisac Agi ze to "strasznie, niedposzczulane, wspolczujemy" ale to nic nie zalatwi, bo twoja sprawa jest zbyt powazna i nie mozna jej porownywac do innych temetow poruszanych na forum

racja, racja, racja
podpisuje się pod tymi postami i nie mam wiecej nic do dodania na ten temat.

a teraz witajcie

u nas pogoda była dziś beznadziejna.,
siedzimy w domku, czekamy na tatę, aż wróci z pracy:tak:
Hubert wstał mi dzisiaj o 7.00 wypił butlę mleka i poszedł jeszcze spać, a ja razem z nim:tak:wstaliśmy o 10.00:eek:, normalnie pierwszy raz od 10 miesięcy tak długo spałam rano.

a od dzisiaj mamy nową zabawę, Hubert odkrył stawanie na głowie;-)

Justa a coś Ty ostatnio mało do nas zaglądasz.

Ostatnia edycja:
reklama
Martussa, zgadzam się z Tobą w 100%, bardzo mądrze napisałaś.
Agi nie odbierz tego źle, trzymam kciuki aby poukładały sie wszystkie twoje sprawy, bo Miłoszek jest wart tego by w jego życiu były tylko piekne chwile i piękne wspomnienia.

Do góry