Cherie ja sie dziś czuje mniej więcej tak samo- chyba mój pierwszy zły dzień w ciąży. No nic mi się nie chce... Może to taki czas- z om mam podobny termin jak Ty bo na 19.12
Tez mam termin na 19.12

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cherie ja sie dziś czuje mniej więcej tak samo- chyba mój pierwszy zły dzień w ciąży. No nic mi się nie chce... Może to taki czas- z om mam podobny termin jak Ty bo na 19.12
teraz doceniam posiadanie kotków, nie chciałoby mi się z pieskiem na spacery wychodzić, z kotami nie ma takiego problemu![]()
mam dylemata.. kupowac pas poporodowy czy nie..........????
miałam to samo w ciąży
najgorsze jednak przyszło w szpitalu bo tak się pociłam-szczególnie stopy,że chodziłam cała mokra a oczywiście nie było się jak wykąpać bo nie miał się kto dzieckiem pod moją nieobecność zająć więc czułam się bardzo niekomfortowo:-no:
Witam się już z domku!
Tez mam termin na 19.12Ciekawe w jakiej kolejnosci bedziemy rodzic. Lajtway Ty z dziewczynka pewnie pierwsza ;-)
I dziewczyny ponawiam swoje pytanie - czy w polskich szpitalach mozna sciagac pokarm zaraz po porodzie czy nie jest to zalecane?
O Ty.... Hihi. A ja Wam zepsuję teorie i bedzie chłopak. Nie no, nie mówię tak bo potem wszystkie beda pisać "a nie mówiłam". Na razie maluch ma zakaz wychodzenia bo ja nie mam dla niego nic oprócz ciuszków- dostałam je w poniedzialek i musze jeszcze wyprać. Więc co to, to nie, jeszcze z 2 tygodnie musi mi dac na przygotowania. A ja się do tego zebrac nie moge- teraz też powinnam albo allegro przekopać albo się uczyć na koło a nie moge sie zdecydować- paranoja;-)
ale mowisz o sciaganiu laktatorem czy o przystawieniu maluszka do piersi zaraz po urodzeniu ??
cześć
emira u mnie w mieście w szpitalu nawet położna da laktator ;-)
mam na mysli laktator
emira ja tam swój biorę....A jak położna mnie objedzie, to zaraz jej powiem- moje cyce moja sprawa...
No bez przesady, chyba po to są dojarki żeby się doić.
Moja siostra chyba od położnej dostała elektryczny, a kumpela która rodziła we wrześniu pojechała ze swoim i nikt jej nie zwrócił uwagi...![]()