To po co zes mu dawala ahahhahahah ty sie na facecie teraz nie wyzywaj tylko rodz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a jak mnie w pipce kłuje...
za jakie grzechy?!
niech no mój pultus wróci z pracy a mu nadam że to jego wina..![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To po co zes mu dawala ahahhahahah ty sie na facecie teraz nie wyzywaj tylko rodz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a jak mnie w pipce kłuje...
za jakie grzechy?!
niech no mój pultus wróci z pracy a mu nadam że to jego wina..![]()
ale was nadrabiac musialam masakra.....
ja dzis mam juz dobry dzien:-)
maz dogadal sie z bylym szefem.. bedzie umowa i kasa na czas przynajmniej a od tamtego dziada z dala sie bedziemy trzymac niech tylko zaplaci nalezne zaleglosci!!!
Na dodatek w tej nowej pracy bedzie mogl robic nowe fuchy...szkoda ze czas pracy od 9-17 ale lepsze to niz takie zmartwienia...
moze córucia poczuje ze juz lepoiej i mama sie nie martwi tylko sie cieszy i postanowi opuscic ten moj domek:-)
ale was nadrabiac musialam masakra.....
ja dzis mam juz dobry dzien:-)
maz dogadal sie z bylym szefem.. bedzie umowa i kasa na czas przynajmniej a od tamtego dziada z dala sie bedziemy trzymac niech tylko zaplaci nalezne zaleglosci!!!
Na dodatek w tej nowej pracy bedzie mogl robic nowe fuchy...szkoda ze czas pracy od 9-17 ale lepsze to niz takie zmartwienia...
moze córucia poczuje ze juz lepoiej i mama sie nie martwi tylko sie cieszy i postanowi opuscic ten moj domek:-)
a bo ja durna baba wiedziałam ze to mnie tak przyspieszyc moze..To po co zes mu dawala ahahhahahah ty sie na facecie teraz nie wyzywaj tylko rodz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
No malutka mogla by juz sie pokazac ! a nie siedzi tam w najlpesze ! moze teraz RZECZYWISCIE zdecyduje sie wyjsc jak juz powolutku sie wam zaczelo ukladac !
A ja mam pytanko?Zabieracie ze soba Tantum Rosa?Ja biore ale chyba bedzie problem z przegotowana woda,no chyba ze maz bedzie mogl mi ja przywozic.
A ja mam pytanko?Zabieracie ze soba Tantum Rosa?Ja biore ale chyba bedzie problem z przegotowana woda,no chyba ze maz bedzie mogl mi ja przywozic.
ale ja nie scem!!!!
ale ja nie sciałam ...ty se mozesz sciec !!! a jak zescie nikoli pogrozili "palcem" to sie mala wystraszyla i teraz chce wylazic !!!