reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
ale was nadrabiac musialam masakra.....
ja dzis mam juz dobry dzien:-)
maz dogadal sie z bylym szefem.. bedzie umowa i kasa na czas przynajmniej a od tamtego dziada z dala sie bedziemy trzymac niech tylko zaplaci nalezne zaleglosci!!!
Na dodatek w tej nowej pracy bedzie mogl robic nowe fuchy...szkoda ze czas pracy od 9-17 ale lepsze to niz takie zmartwienia...
moze córucia poczuje ze juz lepoiej i mama sie nie martwi tylko sie cieszy i postanowi opuscic ten moj domek:-)

maz dogadal sie z bylym szefem.. bedzie umowa i kasa na czas przynajmniej a od tamtego dziada z dala sie bedziemy trzymac niech tylko zaplaci nalezne zaleglosci!!!
Na dodatek w tej nowej pracy bedzie mogl robic nowe fuchy...szkoda ze czas pracy od 9-17 ale lepsze to niz takie zmartwienia...
moze córucia poczuje ze juz lepoiej i mama sie nie martwi tylko sie cieszy i postanowi opuscic ten moj domek:-)

No i Pieknie:-):-):-)az milo sie czyta takie wiadomosci:tak:nie ma jak to pogadac konkretnie;-)

No malutka mogla by juz sie pokazac ! a nie siedzi tam w najlpesze ! moze teraz RZECZYWISCIE zdecyduje sie wyjsc jak juz powolutku sie wam zaczelo ukladac !

To po co zes mu dawala ahahhahahah ty sie na facecie teraz nie wyzywaj tylko rodz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D
a bo ja durna baba wiedziałam ze to mnie tak przyspieszyc moze..
a jak sie mam meczyc to dam mu jeszcze raz co by to jeszcze pospieszyc ahahahaahah

wyzwe go choby za to ze sie musiałam na poczatku ciąży meczyc i teraz tez musze.. :cool2::cool2::cool2::cool2:
a potem dam sie ładnie pogłaskac i przytulic .. :laugh2::laugh2:

No malutka mogla by juz sie pokazac ! a nie siedzi tam w najlpesze ! moze teraz RZECZYWISCIE zdecyduje sie wyjsc jak juz powolutku sie wam zaczelo ukladac !

Asiula może niech Fifi napisze do niej swoja pierwsza wiadomosc na BB dzieci się zrozumieją:-) moj chrzesniak ostatnio wycisnal łapkami... a nie wiem czy moge napisac to slowo i czy jakiegos bana nie dostane....:-)

A ja mam pytanko?Zabieracie ze soba Tantum Rosa?Ja biore ale chyba bedzie problem z przegotowana woda,no chyba ze maz bedzie mogl mi ja przywozic.

ja zabieram !! i z woda to raczej problemu nie powinno byc bo przeciez na oddzialach sa czajniki !! herbate etz z czegos trzeba sobie robic !!! ilez mozna pic zimne wody !!! zwlaszcza jak chce sie dziecko karmic !!

:(
ale ja nie scem!!!!

ty se mozesz sciec !!! a jak zescie nikoli pogrozili "palcem" to sie mala wystraszyla i teraz chce wylazic !!!

reklama
ty se mozesz sciec !!! a jak zescie nikoli pogrozili "palcem" to sie mala wystraszyla i teraz chce wylazic !!!
ale ja nie sciałam ...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Bartek stwierdzil ze to moja wina bo go pościłam i nastrzelal jak z armaty jakiejś..

od razu sie mi przypomnial tekst z Galerianek.. i mu powiedzialam.. 'spoko wszystko pojde wypłukac i nic na Nikole nie podziała' :cool2::cool2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry