reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Hej, wpadłam na chwilkę, zameldować, ze od wczoraj jestesmy w domku. Wypisali po cc dużo wczesniej ze wzgledu na panującą grypę. Mój Synek jest słodziutki, dużo śpi:-)
Ja czuje sie jak rozjechana przez walec, od wczoraj walczę z nawałem pokarmu:-( koszmarrr.... do tego szew boli, ruszam sie jak słoń, no ale jeszcze tylko kilka dni i bedzie lepiej.
Pozdrawiam:-)
Fotki dodam pozniej.troche sie ogarne, musze Antka do przedszkola wyprawić. Buzka.

witam sie po sniadaniu;-)
moje dziecko jest zlosliwe caly dzien ruszyl sie moze 3 razy, a jak wieczorem sie polozylam i liczylam bo juz sie balam to kopnal 12 serii...
w nocy ok 2 tak samo kilkanascie...
a teraz znow spi jak susel...
i sama nie wiemc zy sie wybierac gdzies czy po prostu taki jest...??:/

i jak nie bylo zadnych oznak tak nie ma wiec leze sobie spokojnie i czekam na swieta w szpitalu;-)
z mooja malutka rodzinka(mezem i synkiem):-)

a to pewnie ostatnie zdjecie z moim brzuszkiem:). a raczej mojego brzuszka....cale 99cm::):-):-)

słodki brzusio i jak dla mnie opadniety juz:-)

ja wczoraj wieczorem zauwazylam mega masakre na moim brzucholku!!!!:szok: to ze mam rozstepy na rozstepie i ze skory mojej nie widac tylko czerwone paski to zaczela mi skora pekac tak ze ciagle krew leci!!! normalnie peka i robia mi sie ranki nie glebokie ale teraz wygladam jakbym golym brzuchem wpadla w krzaki bo sie strupki porobily... co ja powiem na KTG jak to zobaczą i lekarzowi bo dzis mam wizyte!!!
no i nie wierze w to co wczoraj sie wydarzylo!!! ja musze odciagac pokarm tylko dlaczego juz??? cycki puchna bolą i nie ma mowy o chodzeniu bez stanika... z moich cycusiów leje sie mleko jak woda z kranu!!! czy to normalne???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam sie po sniadaniu;-)
moje dziecko jest zlosliwe caly dzien ruszyl sie moze 3 razy, a jak wieczorem sie polozylam i liczylam bo juz sie balam to kopnal 12 serii...
w nocy ok 2 tak samo kilkanascie...
a teraz znow spi jak susel...
i sama nie wiemc zy sie wybierac gdzies czy po prostu taki jest...??:/

i jak nie bylo zadnych oznak tak nie ma wiec leze sobie spokojnie i czekam na swieta w szpitalu;-)
z mooja malutka rodzinka(mezem i synkiem):-)

Za to moje dziecko od wczoraj pod wieczór jest strasznie złośliwe bo daje mi niezle popalic... juz byla spokojniejsza tam sie troszke poprzekrecala a wczoraj mi brzuch doslownie skopala i tak bylo całą noc do teraz..nie wiem czy poczula ze nerwy mnieopuscily i stwierdzila zeby mi sie nie nudzilo za dlugo to ona da mi w kosc?!

DAFF chyba niektore kobiety maja juz wczeniej mleczna kraine:-D:-D

mi sie samo nie leje, ale jak poloze sie i zgniote reka w nocy to tez sie budze w kaluzy..

MARTA23 STO LAT!!

reklama
Do góry