sylwik1987
Filipek
niekonieczniekluje bo sie rozwarcie robi !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niekonieczniekluje bo sie rozwarcie robi !!
Hehe, a Ty znowu sobie cos wymysliłas- wcześniej nie bo wywiadówka, bo to, tamto, a teraz fryzjer? Wyobraziłam sobie Maxa w brzuchu, który wzdycha-" no nic, trudno, może w piątek się uda";-)Dobra , umowilam sie na jutro na 17.30 do fryzjera zrobic odrosty. Niech wiec teraz Max czeka do piatku :-)
a on se cwaniaczek na południe robi..no pelna gotowosc do odpalenia !!! a jak B pracuje ?? tak zebys mu nie zaczela rodzic jak bedzie w pracy !!
!
matyldus nie może nacisnąć i się przecisnąć?niekonieczniemnie kłujeod prawie miesiąca i to tak mocno, arozwarcia jak nie ma tak nie ma
Anka, mój gin mówi że kłuje tak bo dzidzia na kanał rodny naciska
![]()
hahaha to sie usmiałam z tym tekstem Maxa..Hehe, a Ty znowu sobie cos wymysliłas- wcześniej nie bo wywiadówka, bo to, tamto, a teraz fryzjer? Wyobraziłam sobie Maxa w brzuchu, który wzdycha-" no nic, trudno, może w piątek się uda";-)
kopciuszku proszę o przepis-pliska pliska bo jutro na zakupach będę a nie wiem czy muszę coś dokupić![]()
a on se cwaniaczek na południe robi..
chwała mu że pracę ma 10 min samochodem.. jak nie ma korków.. bo do Turzy jeździ.. ; )
no ale jak mu tu powiedziec ze juz ma jechac? skoro ja sama nie wiem kiedy to już nastapi
a potem może być za późno.. albo coś..
Hehe, a Ty znowu sobie cos wymysliłas- wcześniej nie bo wywiadówka, bo to, tamto, a teraz fryzjer? Wyobraziłam sobie Maxa w brzuchu, który wzdycha-" no nic, trudno, może w piątek się uda";-)