reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Taa - ja juz kilka razy taki sydnrom mialam :)

Mialam tez smutny dzien
Mialam dzien gdzie wszystko mnie wq...lo
mialam dzien ze mi sie spac chcialo
i dupa - tylko skurczy jak nie mialam tak nie mam :)

reklama
ja jakos kotow nie trawie ... wydaja mi sie falszywe ...

narazie zobaczysz jak sie bedzie skora zachowywala po porodzie - moze nie bedzie potrzeby kupowania pasa !!!

ale to jest bez sensu ze nie moglas na chwile dziecka dac pod opieke zeby isc sie wykapac !! przeciez w pologu higiena jest taka wazna !!! w domu to zawsze mozesz kogos drugiego poprosic zeby sie na chwile zajac dzieckiem bo chcesz sie wykapac a w szpitalu powinny to robic polozne !!!

ale mialas 100 swiatow !! i kurcze ze tez sie zielone wody zrobily !!! a to przeciez nie bylo jeszcze w terminie tylko chyba przed !! szok ... no i ja bym chyba odpuscila to odciaganie pokarmu skoro to i tak nie daje efektu ... po co sie meczyc !! i tak dokarmiasz mala i tak ...

Oszołomy.... :-):-)My się przytulamy kilka razy w tygodniu ale na szczęście mój bobas się tak nie boi;-)Lekarz nie zabronił to korzystamy bo potem lipa moze być.
Mea-gdyby jeszcze były odwiedziny to byłoby ok bo zawsze można kogoś zmolestować,żeby z dzieckiem został a tak nie było szans
byłam na sali z dziewczyną ale jej dziecko ciągle płakało i miała sama co robić więc jak Lenka zasypiała to ja chociaż na kibelek goniłam
pobyt w szpiatlu to była masakra i chcę jak najszybciej o tym zapomnieć:tak:
kopciuszku proszę o przepis-pliska pliska bo jutro na zakupach będę a nie wiem czy muszę coś dokupić:tak:

a ja wrocilam i oczywiscie nic nie kupilam...

zjem kolacje i sie klade cos to moje dziecie stasznmie ciche od kilku dni zaczyna mnie to martwic..
poloze sie i policze ruchy...jak znow bedzie mniej niz 10 to chyba podjade na IP...

dobrej nocki zycze;-)

zjem kolacje i sie klade cos to moje dziecie stasznmie ciche od kilku dni zaczyna mnie to martwic..
poloze sie i policze ruchy...jak znow bedzie mniej niz 10 to chyba podjade na IP...

dobrej nocki zycze;-)

no Kacha, nie osłabiaj mnie, 10?! Ty liczysz w ciągu godziny? bo mi powiedzieli, żeby liczyć w ciągu 30 min i jeśli na tym etapie ciąży rusza się 3-4 razy to dobrze.

A tak to jakoś sobie radzimy z całą resztą, mam nadzieję że niebawem szwy na dole przestaną tak ciągnąć i łatwiej mi będzie wstawać z łóżka czy krzesła i na nim siadać;-)

i tu blogoslawienstwo dla sako !!!

Ja tez zabieram tamtum rose ale niewiem jak go przyzadze jakos cos sie w szpitalu wymysli ;-)

ja chyba wogole musze przeczytac jak sie tego uzywa !! bo chyba pojecia nie mam !!

Nie, emwu nie pojechala rodzic. Zajela sie obiadem, praniem, pakowaniem prezentow, - j ednym slowem - dostala speeda :)

speed to tez nieglupi objaw :D speed sex schody ... ja bym za takim 3xS byla :D u anki poskutkowal sam sex :D

ja przy tych bólach też zajęłam sie czymś pozytecznym...
zrobiłam se dwa prania.. ;)
dopakowałam torbe swoją.. przygotowałam ciuszki dla bobasa.. na wyjście.. posprawdzalam czy wszystko mam.. i teraz siorbie sobie siorbate .. ;)

no pelna gotowosc do odpalenia !!! a jak B pracuje ?? tak zebys mu nie zaczela rodzic jak bedzie w pracy !!

A ja nadal w dwupaku, wróciłam z miasta i nic, może jak położę miśka to pochodzę trochę po schodach:-)

ech a kiedy ty sie do jakiegos lekarza wybierasz ?? moze by cos poruszal i by odblokowalo ??? jak poprzednio :)

A dzisiaj to nikt nie urodzil?

no wlasnie jakos tak dziwnie nie ??

dobrej nocki zycze;-)

kobietko w 38 tyg to nie 10 na godzine tylko 5 !!!!

Natalka do ciebie tez mala prosba ... jak cytujesz posta z duza iloscia watkow to wykasuj te doktorych sie nie odnosisz !! bo potem to sie domyslac trzeba do czego piszesz !!

Witam sie wieczorowa pora ,tak sobie mysle jak to bedzie jak urodzi sie mala ,skoro przy jednym nie mam kiedy posiedziec na forum.Na szczescie idziemy sie juz kapac i za jakas godzinke bedzie chwila dla siebie:cool2:.Troszke jest do nadrobienia ;-).
I dziekuje za zaproszenie na zamkniety ,musze tam troche sie podszkolic jak wkleic fotki :-p.Pozdrawiam

reklama
Do góry