Witajcie Kobietki niestety mój maluch jest tak absorbujacy że nawet nie mam czasu posiedzieć na forum, więc od czasu do czasu chociaż staram się zajrzeć... U nas jakoś leci mały ma problemy z brodawkami i nie chce ciągnać jak u Desmont, więc odciągam laktatorem i mu daję. A tak to jakoś sobie radzimy z całą resztą, mam nadzieję że niebawem szwy na dole przestaną tak ciągnąć i łatwiej mi będzie wstawać z łóżka czy krzesła i na nim siadać;-)
reklama
lajtway
Fanka BB :)
Oszołomy.... :-):-)My się przytulamy kilka razy w tygodniu ale na szczęście mój bobas się tak nie boi;-)Lekarz nie zabronił to korzystamy bo potem lipa moze być.ale ja nie sciałam ...
Bartek stwierdzil ze to moja wina bo go pościłam i nastrzelal jak z armaty jakiejś..
od razu sie mi przypomnial tekst z Galerianek.. i mu powiedzialam.. 'spoko wszystko pojde wypłukac i nic na Nikole nie podziała'![]()
W
wika_20
Gość
Ja tez zabieram tamtum rose ale niewiem jak go przyzadze jakos cos sie w szpitalu wymysli ;-)
emwu76
Ale mi naprawde pomaga! :-) a z ta nocna to jest tak ze niezaleznie od tego co zjem a jesli zjem to za pozno to zgaga i tak sie pojawi. Budyn i frytki lecza zgage dzienna
Czyzby Emwu pojechala rodzic?? Takie mam przeczucie
Paulus synek faktycznie moze byc klocekale to dobrze
Nie, emwu nie pojechala rodzic. Zajela sie obiadem, praniem, pakowaniem prezentow, - j ednym slowem - dostala speeda
Nie, emwu nie pojechala rodzic. Zajela sie obiadem, praniem, pakowaniem prezentow, - j ednym slowem - dostala speeda![]()
z tego wynika e moze jeszcze nie zaczela... ale zacznie niebawem
emwu76
ja powaznie czuje ,ze ja nigdy nie urodze.
Nawet dzisiaj czytalam o tym oleju rycynowym za ktory was tak besztalam jakis tydzien temu.
No ale mi w piatek mija 40 tyg :-) wiec poczytac se moge, nie?;-)
Nawet dzisiaj czytalam o tym oleju rycynowym za ktory was tak besztalam jakis tydzien temu.
A
AnOoLa88
Gość
ja przy tych bólach też zajęłam sie czymś pozytecznym...Nie, emwu nie pojechala rodzic. Zajela sie obiadem, praniem, pakowaniem prezentow, - j ednym slowem - dostala speeda![]()
zrobiłam se dwa prania..
dopakowałam torbe swoją.. przygotowałam ciuszki dla bobasa.. na wyjście.. posprawdzalam czy wszystko mam.. i teraz siorbie sobie siorbate ..
ja powaznie czuje ,ze ja nigdy nie urodze.
A ja nadal w dwupaku, wróciłam z miasta i nic, może jak położę miśka to pochodzę trochę po schodach:-)
emwu76
A dzisiaj to nikt nie urodzil?
reklama
Nie, emwu nie pojechala rodzic. Zajela sie obiadem, praniem, pakowaniem prezentow, - j ednym slowem - dostala speeda![]()
Jednym slowem syndromu wicia gniazda dostala