reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ja tez sie witam z ranka z nad jogurciku zjadlam go i mnie nie dobrze ....... bleeeeeeeeee:no::no::no:

mdli mnie jakbym podejrzewala ze jestem w ciazy hehe czyli uroki z pierwszych tygodni ciazy a pozatym dzis PIĄTEK :-):-):-) i zaczynamy nowy tydzien nowy tydzien ,,,,, zaczynamy 40 tc :-):-):-) ..... czyli to juz faktycznie prosta.....

tak sie zastanawiam czy płacz z byle powodu to tez objaw zblizajacego sie porodu :cool::cool::cool: ?? jakos mi smutno niewiedziec dokladnie czemu ... :confused2::confused2::confused2:

....... to teraz poczytam cos Cie napisaly i ide dalej chyba utne sobie drzemke....

reklama
Witajcie kobitki kochane:-)
zawsze ten sam skład z rana tylko dzis bez Kasiekkrk ale mam nadzieje ze przestanie sie bidula meczyc i niebawem utuli sojego synka.

moja noc nienajgorsza troche okopana jestem przez córusie w nocy sie obudzilam i spac nie moglam bo snil mi sie porod :-p byla taka slodziutka Julcia ze nie umiem tego opisac a jakie dlugie nozki miala....normalnie jak modeleczka. jak mi ja polozyli we snie na piers bym mogla ja poprzytulac i miec z nia ten bliski kontakt to juz nie czulam bolu w szyciu a skurcze we snie tak bolaly ze wole o tym nie myslec!!

Mea mam prośbę: Mama mi dzisiaj pisze, ze Rydy nie przyjmuja w zwaizku ze zgonem tej laski co to niby miala swinska grype:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale ja podchodze do tematu racjonalnie:-):-) i nie panikuje tylko pisze do ciebie bo wiem, ze masz dzisiaj wizyte:tak::tak:

a skoro tu takie pustki to ja pozwole sobie ponarzekac a co!!!!! wczoraj na kolanach szorowalam kafelki w kuchni i lazence:szok::szok::szok:masakra!! dzis mam takie zakwasy, ze nawet miesnie dupy mnie bola:tak::tak::tak: do tego dochodzi bol gardla i glowy:sorry::sorry: brakuje tylko bolow porodowych, ale wszystko przedemna dzien jest dlugi:-:)-:)-:)-:)-(

a skoro tu takie pustki to ja pozwole sobie ponarzekac a co!!!!! wczoraj na kolanach szorowalam kafelki w kuchni i lazence:szok::szok::szok:masakra!! dzis mam takie zakwasy, ze nawet miesnie dupy mnie bola:tak::tak::tak: do tego dochodzi bol gardla i glowy:sorry::sorry: brakuje tylko bolow porodowych, ale wszystko przedemna dzien jest dlugi:-:)-:)-:)-:)-(

hehe mi wczoraj gin lekko sugerowal ze to w podswiadomosci trzeba miec ze chce sie urodzic jak mu pwoiedzialam ze mam to juz od dluzszego czasu to siezasmial i zaproponowal jakies mycie podlog na kolanach..jak mu odpwoiedzialam ze chodze po schodach i podlogi tez zaliczylam i dalej nic to juz nie widzial dla mnie wyjscia dlatego mam isc na wywolanie.

reklama
dzień dobry!
wkońcu odzyskałam kontakt ze światem!
nawet nie próbuję nadrabiać co pisałyście, bo i tak nie dam rady. widziałam że już sezon porodowy w pełni :-) gratuluję mamusiom!
ja jeszcze narazie się nie wybieram na porodówkę, ale kto wie, zaplanowałam wielkie sprzątanie i przemeblowanie, więc może coś z tego wyjdzie. niestety antybiotyk biorę, bo mi się infekcja przyplątała. ale mimo tego zaczynam się wkońcu dobrze czuć w tej ciąży ;-) na ostatniej wizycie położna wróżyła mi jeszcze jakieś 3 tygodnie ciąży, więc zostały jakieś dwa zobaczymy. mam nadzieję, że na grudniówki się załapię do stycznia to raczej nie chcę czekać. w 2005r miałam być wrześniówką, Rozalka zdecydowała inaczej i jest październikowa.
dzisiaj od rana chce mi się racuchów, chyba zaraz sobie kilka zrobię.
pozdrawiam i życzę miłego dnia!

Do góry