uuuuu Mea to co to bedzie z Twoim planem styczniowym ;-)
Może udzielił jej się nastrój zniecierpliwienia i doszukiwania się oznak zbliżającego się porodu i porzuci swój plan styczniowego porodu

Ja osobiście jej życzę donosić do stycznia.:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uuuuu Mea to co to bedzie z Twoim planem styczniowym ;-)

A mnie wzięły skurcze i mam co 20 min ale cóż pewnie false alarm
a wiec paulus oby sie rozwineło:-)No ja, jak na razie widać jeszcze nie poszłam, czekam na pana od pralki szorując dom, następnie wybieram się na zakupy, potem po miśka do szkoły, na urodziny do miśka koleżanki i może jak zląduję na 20 w domu, to może moja córeczka stwierdzi, że na świeżym powietrzu będzie jej spokojniej i lepiej![]()
Wczoraj u kasiekkrk tez sie zaczelo co 20 min i co meczy sie teraz bidula na porodowce,,,,,:-)a wiec paulus oby sie rozwineło:-)

Jasne, no ja się cieszę że mam to już za sobąTo wiadomo tak sobie żartuje ale chyba wiadomo że kazda chcialaby miec za soba ten caly stres i bol porodowy chyba zadna nie zaprzeczy nie ??
no chyba ze w srode nie podziala na mnie oksytocyna to druga proba w piatek... jesli to nie zadziala to w sobote CC. ale wierze ze sie uda wywolanie i ze juz w srode malutka bedzie ze mna:-) strasznie mocno sie ciesze!!!
tylko sie przygotuj na bardziej bolesne bole:-(no ale raczej nie bedzie to trwalo dlugo;-)cześć dziewczyny. jadę na ktg, mały coś nie bardzo się chce ruszać a brzuch mnie boli od wczoraj, poza tym znowu pękłam i się krew sączy z miejsc intymnych
odezwę się później.
A mnie wzięły skurcze i mam co 20 min ale cóż pewnie false alarm

Pójdę pójdę ale najpierw jadę z ciocią po jej brata i jego dziewczynę no może mnie wyhuśta w samochodzie i będzie realna akcjaJa obstawiam ze podzialatylko sie przygotuj na bardziej bolesne bole:-(no ale raczej nie bedzie to trwalo dlugo;-)
Ty to masz normalnie pechora:-(
No to idz wez kapiel,wtedy wsio sie okaze![]()
ja chcę Alusia na święta

Jasne, no ja się cieszę że mam to już za sobą