uuuuu Mea to co to bedzie z Twoim planem styczniowym ;-)
Może udzielił jej się nastrój zniecierpliwienia i doszukiwania się oznak zbliżającego się porodu i porzuci swój plan styczniowego porodu

Ja osobiście jej życzę donosić do stycznia.:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uuuuu Mea to co to bedzie z Twoim planem styczniowym ;-)
A mnie wzięły skurcze i mam co 20 min ale cóż pewnie false alarm
No ja, jak na razie widać jeszcze nie poszłam, czekam na pana od pralki szorując dom, następnie wybieram się na zakupy, potem po miśka do szkoły, na urodziny do miśka koleżanki i może jak zląduję na 20 w domu, to może moja córeczka stwierdzi, że na świeżym powietrzu będzie jej spokojniej i lepiej![]()
Wczoraj u kasiekkrk tez sie zaczelo co 20 min i co meczy sie teraz bidula na porodowce,,,,,:-)a wiec paulus oby sie rozwineło:-)
Jasne, no ja się cieszę że mam to już za sobąTo wiadomo tak sobie żartuje ale chyba wiadomo że kazda chcialaby miec za soba ten caly stres i bol porodowy chyba zadna nie zaprzeczy nie ??
no chyba ze w srode nie podziala na mnie oksytocyna to druga proba w piatek... jesli to nie zadziala to w sobote CC. ale wierze ze sie uda wywolanie i ze juz w srode malutka bedzie ze mna:-) strasznie mocno sie ciesze!!!
cześć dziewczyny. jadę na ktg, mały coś nie bardzo się chce ruszać a brzuch mnie boli od wczoraj, poza tym znowu pękłam i się krew sączy z miejsc intymnych
odezwę się później.
A mnie wzięły skurcze i mam co 20 min ale cóż pewnie false alarm
Pójdę pójdę ale najpierw jadę z ciocią po jej brata i jego dziewczynę no może mnie wyhuśta w samochodzie i będzie realna akcjaJa obstawiam ze podzialatylko sie przygotuj na bardziej bolesne bole:-(no ale raczej nie bedzie to trwalo dlugo;-)
Ty to masz normalnie pechora:-(
No to idz wez kapiel,wtedy wsio sie okaze![]()
Jasne, no ja się cieszę że mam to już za sobą