reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

A babcie Alusia chyba zapomniały jak to jest świeżo po porodzie:-p Ale za 1 razem to baaaaaaaaaaaaaaaardzo nielicznym wychodzi. Oczywiście mówię o samodzielnym przystawieniu bez pomocy nikogo.
A no i nie umię karmić na leżąco.

reklama
Normalnie kimnełam sie na chwilę:sorry::sorry::sorry:
:-D:-D:-D Mea ty a czop?? nie za wcześnie przeca dziś 11, do nowego roku troszku zostało:tak::tak::tak: ale licz, że dowiesz sie konkretów a nie jakiś plot(tak jak to jest w moim przypadku) aha wiesz co znalazlas nr na porodówkę jesli nie to moze tez wyciagniesz??:-):-):-)

allitka dzwonilam do kuzyna - Arka Żabki z Radia 90 /pewnie jest ci znane to nazwisko/ on ma najswiezsze informacje ... mowil ze jest totalny zakaz odwiedzin /mozna dojsc do IP i koniec !!/ ale pacjetow przyjmuja !! powiedzial ze dowie sie szczegolow co do porodowki bo ma tylko info odnosnie szpitala i jak sie cos dowie to da mi znac !!!

kurna w razie W to ja nawet nie wiem gdzie bym miala isc rodzic !!! w rybniku jest paskudnie, wodzislaw odpada w imie zasad, raciborz bez rozala to juz nie to samo ... pozostawaloby jastrzebie - tam mam chociaz znajoma polozna!!!

najswiezsze i rzetelne wiesci z Rydultow!!

zmarla pacjetka ktora wczesniej rodzila ale przyszla do porodu z zaawansowanym zapaleniem pluc i od razu byla odizolowana!!! nie ma zadnego zagrozenia i oddzial pracuje zupelnie normalnie!! powiedzial ze odwiedzin na oddziale nie ma i nie bedzie ale mozna normalnie wychodzic poza oddzial i sie z rodzinka spotkac i tatusiow do porodow tez puszczaja ale tylko za zgoda lekarza!! powiedzial ze wiecej sie dowiem popoludniu!! - tyle mi Rożal powiedzial przez telefon!! nawet sie zdziwil ze w radiu takie bzdury opowiadaja bo sami slyszeli - ktos ze szpitala puscil taka plote!!

dobrze ze piszesz to popytam rozalskiego dzis na wizycie ...

ja dzis jestem po kiepskiej bo nieprzespanej nocy ;( zgaga mega i spac sie nie dalo ... a rano jak poszlam siku to przy podcieraniu zauwazylam taki sluz jakby katar ... ciekawe czy to juz moglby byc czop czy co ?? popytam o wszystko dzis w koncu prorokowal mi ze to juz ostatnie nasze spotkanie - potem tylko szpital !!

Mea czyzbym Ci przepowiedziala ze urodzisz przede mna???:-)

Dafi a wiec juz w środe co by sie nie dzialo juz napewno bedziesz miala swoja Julke?? ... ale super ciesze sie razem z Toba :) bo wczoraj nadrabiałam ale jakos nie zrozumiałam tego tak ze na wywolanie juz w srode ;-)

Dafi a wiec juz w środe co by sie nie dzialo juz napewno bedziesz miala swoja Julke?? ... ale super ciesze sie razem z Toba :) bo wczoraj nadrabiałam ale jakos nie zrozumiałam tego tak ze na wywolanie juz w srode ;-)

no chyba ze w srode nie podziala na mnie oksytocyna to druga proba w piatek... jesli to nie zadziala to w sobote CC. ale wierze ze sie uda wywolanie i ze juz w srode malutka bedzie ze mna:-) strasznie mocno sie ciesze!!!

reklama
no chyba ze w srode nie podziala na mnie oksytocyna to druga proba w piatek... jesli to nie zadziala to w sobote CC. ale wierze ze sie uda wywolanie i ze juz w srode malutka bedzie ze mna:-) strasznie mocno sie ciesze!!!

Zazdroszcze ale kto wie moze i mi do środy uda się urodzic hehe ;-):-) nigdy nic nie wiadomo ...

i mam nadzieje ze bol porodowy nie odczuwa sie jako rwanie jajnikow .... dzis poczulam normalnie jakby mi ktos jajnik z jednej strony rwał normlanie taki bol ze szok ale mi przeszlo ale jak tak boli to ja dziekuje uciekam :rofl2::confused2:;-)

Mam nadzieje ze to boli jak mega mocny @ ale tak po calkosci tzn... strasznie mocny bol ale nie jak rwanie jajnika bo to okropne :cool2:

Do góry