reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej ja dzis tu nie posiedze bo Lali jeszcze nie w lozku choc juz gotowa ja mega glodna i mysle slatke sobie walnac z mocarella.MOj pije aspirynke ale dzis mu nie odpuszcze:-D

Byl;am na zakupach prezenty zrobilam.Jutro walcze z salatkami

Agunia mam nadzieje ze wyjdzie a jak nie to i tak bedzie dobra:-D:-D

Agnes dzieci czasem tak maja ze sie wyplacza i zasypiaja Laurze zcasem zajmuje to 2 minutki:rofl2:

As cudny ten obraz:tak:

Anaconda korzystasz ze komp wolny:cool2:Lali wlasnie poszla sie tulic do tatusia by zasnac :szok:

MH szybko poszlo z tym spaniem:szok:

hmmm o czyms zapomnialam:eek:

nadrobilam:tak::-)

Anabuba Ty mi nic nie pisz o dentyście miałam niedawno 5 zębów robionych i znów kolejne do robienia;/
po tej ciąży wszystkie mi się posypały

wczorajsze przeczytam jak chałupę ogarnę bo pierdolnik straszny
Lena daje czadu bo jej zęby idą wczoraj na noc w końcu dałam jej czopek eferalganu dla dzieci i bidula pierwszą noc od 2 tyg. w miarę spokojnie przespała
Lecę pod prysznic bo od rana w piżamie latam po domu ;]

kochana ja ciagle jakis zab robie.niektore to juz po raz 3 czy 4,ale tez ciagle mam wszytskie zeby i wszytski eswoje.tylko tych madrosci sie pozbywam i sie coraz glupsza robie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wspolczuje zabkow

Witam
My wlasnie jemy sniadanko i jak zjemy to sie szykujemy bo ppojade z mlodymi na kontrole do pediatry jak uda mi sie dodzwonic:tak:
Sorki ze tak wczoraj odpadlam bez pozegnania ale rozladowalam mi sie laptyop i nie chcialo mi sie isc po ladowarke:no:wiec poszlam spac
Pozniej poczytam ile mnie ominelo:-);-)
zaluj zaluj:-)
a po co z dziewczynami na kontrol?

ka mam schab w lodówce więc muszę go tylko upiec i coś do tego wyskrobać
Lena jak tylko wstała cały czas płacze na tę zęby Laura trzeci dzień w domu bo zaziębiona strasznie i też marudzi , potrzebne zatyczki do uszu od zaraz ;D
hehhehehehehe
a dajeszz jej cos?

e no to super, ze humorek dopisuje ;-);-):tak::tak::tak::tak::tak:

ło jeziu ale masakra, a ja mam miec dłutowanie, i od razu mi powiedziala ze łatwo nie bedzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mam trzy wielkie korzenie do jednego zeba :crazy::crazy::crazy::crazy:
(podziekowac przodkom):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a ja tak pol na pol spodenki ubrane ale gora jeszcze w pizamce

a u nas wreszcie zima, snieg spadl i chyba jest przymrozek bo nawet na asfalcie sie trzyma:tak::tak::tak::tak::tak:
pozatym dogoniło mnie moje przeznaczenie (czyt@) :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
akurat dzisiaj jak m ma wrocic :crazy::crazy::sorry2::sorry2:
ale moze to i dobrze lekarz powiedzial ze dopiero po @ mozemy cos niecos ;-);-);-)
tak wiec witam moje drgie panie

no i mam jeszcze bardzo istotne pytanie nie mam pomyslu na prezent dla taty
kompletnie jakby ktoras miala jakas stronke gdzie beda jakies ciekawe propozycje i niedrogie (umowilismy sie ze prezenty do 50 zł)
albo moze ktoras ma jakis swoj pomysł na prezent ????

plissssssssssssssss

ja sie dzis dopatrzylam ze mam dziaslo od strony policzka przeciete od samej 8 az do 6 wlacznie:szok::szok::szok::szok::szok:
i chyba 3 szwy:eek:
nie dziwne ze jakas wiertre wyciagla:-):-):-):-)

co do prezentu-zalezy co Twoj tata lubi.
my dajemy rozne rzeczy.tacie np.co roku cos nowego ze sprzetu.w tym roku komplet srubokertow z magnesowymi koncowkami,bo ma zwykle a te sa bardzo fajne i wiadomo kazdy chlop musi miec:tak::tak::tak::tak::tak:

Hej kochane :-)
Wybaczcie że się nie odzywam,ale czasu mało,zaczęłam wkońcu dbać bardziej o dom,i jakoś już czasu na nic innego brak...
Wogóle to jestem załamana...Nie mam za co świąt zrobić...
Właścicielka poprzedniego mieszkania każe nam czekać nie wiadomo ile na kaucje...
Nawet choinke mamy totalnie beznadziejną... :-( Taką malutką...
eh już nic mi się nie chce nawet :-(

witaj.ciesz sie nowym mieskzaniem i zdrowiem

Mi też po ciąży psuły sie zeby a jak to powiedziałam dentystce to ona do mnie że od ciąży nie psują sie zeby :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
bo w trakcie ciazy i karmienia dziecko poprostu zabiera matce wapn,a co zostaje to dopiero idzie dla matki.wiec teoretycznie ciaza zebow nie psuje tylko je oslabia i sa one bardzej podane na prochnice

No to my po obiedzie:cool2:
MOj wpadl na obiadek i pytalam go co tak na sofie zasnol wczoraj I co sie okazalo?? MOj mezulek sie rozchorowal.Dzis juz zapodal sobie aspiryne i gripostad.Na budowie nie mial sily stac taki oslabiony:sorry:Ale dzis wieczorem mi to wynagrodzi:szok::-p:-p
Ja zrobilam wstepne zakupki Czekam az moj wroci z hurtowni i jade sam na zakupowe prezenty
Laura zostanie w domku z tatusiem bo ja nie bede miala glowy zeby jej szukac po sklepie:-Dtym bardziej ze jade nie do jednego:laugh2:Jeszcze bym zapomniala ze z dzieciem jestem:szok:

zrob jakLuna ze swim to szybko ozdrowieje:-)

Wpadłam do was na kwkę :tak:

Na rehabilitacje pojechałam sam z Niki, M został z Helenką w domu, wyobrażacie sobie jak wyglada mieszkanie po 2 godzinach mojej nieobecności :szok:

Mało nie zabłądziła, remontują terasę i pozamykali mi zjazdy :wściekła/y:

Ale za to pan rehabilitant, powiedział, że pod względem ruchowym to moja Niki zachowuje sie jak ośmiomiesięczne dziecko :szok::szok::szok: A ona przecież wcześniak z napięciem mięśniowym. No ale stwierdził, że po napięciu to śladu niema. W przeciwieństwie do pani neurolog, która stwierdziła, że jest i że mam po nowe skierowanie przyjść jak tamto się skończy :eek: Bądź tu człowieku mądry... No ale po skierowanie pojadę i już sie umówiłam na następne spotkanie i ćwiczenia :tak:
:

oj widzisz a przez Marsa jechalas>bo tam to juz koszmranie:szok::szok::szok::szok::szok:
wydaje nmi sie ze nawet jesli juz nie ma problemow z napieciem to cwiczenia i tak jej nie zaszkodza,tylko wspomoga rozwoj:tak::tak::tak:

Witam laseczki:happy:
zaraz nadrobie dzisiejszy dzionek:tak:
u nas ok nocka przespana mój to spał jak zabity a rno miał pretensja że go wieczorem nie obudziłam:szok::szok::szok::no::no::no:
nadal mam na niego focha:eek::eek::eek::eek:mało się odzywam i buziaka ode mnie dziś nie dostał wcale:no::no::no:
byłam sama na zakupkach 3 godxzinki kupiłam Antoszce klocki drewniane śliczne:tak:i ogólnie spożywkę:tak:
Dowikluś wibrujące pośladki w pociągu będzie u ciebie koło 16:-D:-D:-Dspisał się chłopak:rofl2::rofl2::rofl2:
julina w poniedziałek znów do kontroli bo dziś pani doktor stwierdziła że ten antybiotyk to średnio jej pomaga ale mam dać do końca i zobaczymy:sorry::sorry::sorry:

?Malinka bo antybiotyki na wirusy nie dzialaja...swoja droga po takim czasie powinno przejsc.a moze tylko oskrzela sa podraznione i daltego jeszcze kaszle..

kolezanka z forum z padziernika wysłała mi ebooki- jak naucyc dziecko zeby prsypiało całe noce:tak: bede się edukować:-D
a co Ty bys chciala zeby 2mies niemowle juz salo cala noc???????????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

Witam
My niedawno wrocilismy do domku:tak:Mialam jechac do lekarza ale mojej pediatry nie bylo dzisiaj ,wiec pojechalam do siory,na spacerek i na zakupki:tak::tak::tak::tak:A do lekarza pojade w przyszlym tygodniu
Kupilam sobie dwie pary butow;kozaczki i botki:tak::tak::tak::tak:Wkoncu znalazlam cos dla siebie bo tak to zawsze kupowalam dzieciakom:-)
U siorki zjedlismy frytki i rybki,wypilam kawke i jechalismy do domku:tak::tak::tak::tak:

no prosze jak zaszalala]

A co tu tak cichutko,czyżby kolejny BB-maraton dla mnie szykujecie dziopki jedne:-p:sorry::eek:?
Nie wiecie co z naszą Myszunią dawno tu była a na BB się świeciła.
a no wlasnie nie odzywa sie.a ona to jakos niedlugo chyba na wylocie co?

Misia chora i siedzimy tydzień w domu, przynajmniej się wyśpię i może chate ogarnę na święta;-);-)
dzisiaj połaziłam trochę z małą po centrum handlowym i nastrajałąm się świątecznie bo tyle tak chionek i światełek aż miło:tak::tak::tak::tak:ale ludzi wszędzie pełno, cały pierwszy poziom parkingu podziemnego zapchany a i na drugim ledwo miejsce znalazłam:szok::szok::szok:
a co malej?zdrowka dla niej

Anabuba współczuję tej wizyty u sadysty:szok::szok::szok:, ja nigdy nie miałam takich problemów, nawet nie wiem co to kanałowe leczenie i zęby też mam w komplecie:tak::tak:wprawdzie mam paskudną kość bo jakąś żółtą ale tak poza tym to raczej mocne są bo w ciaży nic mi się nie popsuło:tak::tak::tak:

ja tez mam zolta kosc ale chociaz mam nadla wsie zeby;)polatna e to polatane ale swoje:tak:
kanalowo teraz dopiero 3zab,i to mam poleczone te co sa leczone juz od 20lat:rofl2: prawei

witam
Wrzucam Wam obraz.
Dziś przyszedł z oprawy.
Mój Darek zwariował zamówił mi oprawę obrazu na stelażu expresem :szok::szok::szok::szok::szok:
Znalazłam pod folią cenę oprawy :szok::szok::szok: 450 zł.:szok::szok::szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zła jestem na niego ,bo przecież mogłam spokojnie poczekać jeszcze tydzień, a było by o połowę taniej.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Poślij faceta to Ci załatwi....
A obraz wygląda tak

Picasa Web Albums - Aneta&Nil - 2009_12_11

pieknie:-):-):-):-)
jak zdrowko?wcale sie nie odzywasz

Wpadła sie jeszcze pochwalić,l ze moje dzieci sppia od 40 min :szok: :rofl2::rofl2::rofl2:

:-D:-D:-D:-Dsuper!!!!!!!!!1
dalas im cos na sen????????????:sorry::sorry::sorry::cool2::cool2::cool2::cool2:

hhehehe
najwiekszy problem tak?
ja w tym roku kupilam sporo ksiazek.dla teciowe tez zamowilam w swiecie ksiazki ksiazke z przespisami na ciasta (zeby dla mnie dobre robila:-D:-D:-D:-D)
ona i tak robi pyszne ciasta le co tam:rofl2:
no problem jest bo jakoś nie amm pomysłu :no::no::no::no: a tesciową uwielbiam więc chciałaby,m coś fajnego i co jej się przyda :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

anacondka Ty pracujesz czy jestes w domku???? bo jakoś nie pamiętam :tak::tak::tak::tak:

Siedzę w domu a pracuję w sezonie letnim we Włoszech:tak::tak::tak:

kochana ja ciagle jakis zab robie.niektore to juz po raz 3 czy 4,ale tez ciagle mam wszytskie zeby i wszytski eswoje.tylko tych madrosci sie pozbywam i sie coraz glupsza robie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wspolczuje zabkow

A ja tam swoich ósemek się nie pozbywam:-p:-p

dziewczyny poradżxie co mogę kupic teściowej na gwiazdkę???????

Młotek żeby mogła nim się w głowę walić;-);-)

reklama
Do góry