reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
hej ja dzis tu nie posiedze bo Lali jeszcze nie w lozku choc juz gotowa ja mega glodna i mysle slatke sobie walnac z mocarella.MOj pije aspirynke ale dzis mu nie odpuszcze
Byl;am na zakupach prezenty zrobilam.Jutro walcze z salatkami
Agunia mam nadzieje ze wyjdzie a jak nie to i tak bedzie dobra

Agnes dzieci czasem tak maja ze sie wyplacza i zasypiaja Laurze zcasem zajmuje to 2 minutki
As cudny ten obraz
Anaconda korzystasz ze komp wolny
Lali wlasnie poszla sie tulic do tatusia by zasnac 
MH szybko poszlo z tym spaniem
hmmm o czyms zapomnialam

Byl;am na zakupach prezenty zrobilam.Jutro walcze z salatkami
Agunia mam nadzieje ze wyjdzie a jak nie to i tak bedzie dobra

Agnes dzieci czasem tak maja ze sie wyplacza i zasypiaja Laurze zcasem zajmuje to 2 minutki

As cudny ten obraz

Anaconda korzystasz ze komp wolny

MH szybko poszlo z tym spaniem

hmmm o czyms zapomnialam

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
nadrobilam
:-)
kochana ja ciagle jakis zab robie.niektore to juz po raz 3 czy 4,ale tez ciagle mam wszytskie zeby i wszytski eswoje.tylko tych madrosci sie pozbywam i sie coraz glupsza robie

wspolczuje zabkow
a po co z dziewczynami na kontrol?
a dajeszz jej cos?
ja sie dzis dopatrzylam ze mam dziaslo od strony policzka przeciete od samej 8 az do 6 wlacznie

i chyba 3 szwy
nie dziwne ze jakas wiertre wyciagla:-):-):-):-)
co do prezentu-zalezy co Twoj tata lubi.
my dajemy rozne rzeczy.tacie np.co roku cos nowego ze sprzetu.w tym roku komplet srubokertow z magnesowymi koncowkami,bo ma zwykle a te sa bardzo fajne i wiadomo kazdy chlop musi miec

witaj.ciesz sie nowym mieskzaniem i zdrowiem
zrob jakLuna ze swim to szybko ozdrowieje:-)
oj widzisz a przez Marsa jechalas>bo tam to juz koszmranie

wydaje nmi sie ze nawet jesli juz nie ma problemow z napieciem to cwiczenia i tak jej nie zaszkodza,tylko wspomoga rozwoj

?Malinka bo antybiotyki na wirusy nie dzialaja...swoja droga po takim czasie powinno przejsc.a moze tylko oskrzela sa podraznione i daltego jeszcze kaszle..

no prosze jak zaszalala]
ja tez mam zolta kosc ale chociaz mam nadla wsie zeby
polatna e to polatane ale swoje
kanalowo teraz dopiero 3zab,i to mam poleczone te co sa leczone juz od 20lat
prawei
pieknie:-):-):-):-)
jak zdrowko?wcale sie nie odzywasz

super!!!!!!!!!1
dalas im cos na sen????????????

Anabuba Ty mi nic nie pisz o dentyście miałam niedawno 5 zębów robionych i znów kolejne do robienia;/
po tej ciąży wszystkie mi się posypały
wczorajsze przeczytam jak chałupę ogarnę bo pierdolnik straszny
Lena daje czadu bo jej zęby idą wczoraj na noc w końcu dałam jej czopek eferalganu dla dzieci i bidula pierwszą noc od 2 tyg. w miarę spokojnie przespała
Lecę pod prysznic bo od rana w piżamie latam po domu ;]
kochana ja ciagle jakis zab robie.niektore to juz po raz 3 czy 4,ale tez ciagle mam wszytskie zeby i wszytski eswoje.tylko tych madrosci sie pozbywam i sie coraz glupsza robie

wspolczuje zabkow
zaluj zaluj:-)Witam
My wlasnie jemy sniadanko i jak zjemy to sie szykujemy bo ppojade z mlodymi na kontrole do pediatry jak uda mi sie dodzwonic
Sorki ze tak wczoraj odpadlam bez pozegnania ale rozladowalam mi sie laptyop i nie chcialo mi sie isc po ladowarkewiec poszlam spac
Pozniej poczytam ile mnie ominelo:-);-)
a po co z dziewczynami na kontrol?
hehheheheheheka mam schab w lodówce więc muszę go tylko upiec i coś do tego wyskrobać
Lena jak tylko wstała cały czas płacze na tę zęby Laura trzeci dzień w domu bo zaziębiona strasznie i też marudzi , potrzebne zatyczki do uszu od zaraz ;D
a dajeszz jej cos?
e no to super, ze humorek dopisuje ;-);-)
ło jeziu ale masakra, a ja mam miec dłutowanie, i od razu mi powiedziala ze łatwo nie bedzie
mam trzy wielkie korzenie do jednego zeba
(podziekowac przodkom)
a ja tak pol na pol spodenki ubrane ale gora jeszcze w pizamce
a u nas wreszcie zima, snieg spadl i chyba jest przymrozek bo nawet na asfalcie sie trzyma
pozatym dogoniło mnie moje przeznaczenie (czyt@)
akurat dzisiaj jak m ma wrocic
ale moze to i dobrze lekarz powiedzial ze dopiero po @ mozemy cos niecos ;-);-);-)
tak wiec witam moje drgie panie
no i mam jeszcze bardzo istotne pytanie nie mam pomyslu na prezent dla taty
kompletnie jakby ktoras miala jakas stronke gdzie beda jakies ciekawe propozycje i niedrogie (umowilismy sie ze prezenty do 50 zł)
albo moze ktoras ma jakis swoj pomysł na prezent ????
plissssssssssssssss
ja sie dzis dopatrzylam ze mam dziaslo od strony policzka przeciete od samej 8 az do 6 wlacznie

i chyba 3 szwy

nie dziwne ze jakas wiertre wyciagla:-):-):-):-)
co do prezentu-zalezy co Twoj tata lubi.
my dajemy rozne rzeczy.tacie np.co roku cos nowego ze sprzetu.w tym roku komplet srubokertow z magnesowymi koncowkami,bo ma zwykle a te sa bardzo fajne i wiadomo kazdy chlop musi miec

Hej kochane :-)
Wybaczcie że się nie odzywam,ale czasu mało,zaczęłam wkońcu dbać bardziej o dom,i jakoś już czasu na nic innego brak...
Wogóle to jestem załamana...Nie mam za co świąt zrobić...
Właścicielka poprzedniego mieszkania każe nam czekać nie wiadomo ile na kaucje...
Nawet choinke mamy totalnie beznadziejną... :-( Taką malutką...
eh już nic mi się nie chce nawet :-(
witaj.ciesz sie nowym mieskzaniem i zdrowiem
bo w trakcie ciazy i karmienia dziecko poprostu zabiera matce wapn,a co zostaje to dopiero idzie dla matki.wiec teoretycznie ciaza zebow nie psuje tylko je oslabia i sa one bardzej podane na prochniceMi też po ciąży psuły sie zeby a jak to powiedziałam dentystce to ona do mnie że od ciąży nie psują sie zeby![]()
No to my po obiedzie
MOj wpadl na obiadek i pytalam go co tak na sofie zasnol wczoraj I co sie okazalo?? MOj mezulek sie rozchorowal.Dzis juz zapodal sobie aspiryne i gripostad.Na budowie nie mial sily stac taki oslabionyAle dzis wieczorem mi to wynagrodzi
Ja zrobilam wstepne zakupki Czekam az moj wroci z hurtowni i jade sam na zakupowe prezenty
Laura zostanie w domku z tatusiem bo ja nie bede miala glowy zeby jej szukac po sklepietym bardziej ze jade nie do jednego
Jeszcze bym zapomniala ze z dzieciem jestem
![]()
zrob jakLuna ze swim to szybko ozdrowieje:-)
Wpadłam do was na kwkę
Na rehabilitacje pojechałam sam z Niki, M został z Helenką w domu, wyobrażacie sobie jak wyglada mieszkanie po 2 godzinach mojej nieobecności
Mało nie zabłądziła, remontują terasę i pozamykali mi zjazdy
Ale za to pan rehabilitant, powiedział, że pod względem ruchowym to moja Niki zachowuje sie jak ośmiomiesięczne dzieckoA ona przecież wcześniak z napięciem mięśniowym. No ale stwierdził, że po napięciu to śladu niema. W przeciwieństwie do pani neurolog, która stwierdziła, że jest i że mam po nowe skierowanie przyjść jak tamto się skończy
Bądź tu człowieku mądry... No ale po skierowanie pojadę i już sie umówiłam na następne spotkanie i ćwiczenia
:
oj widzisz a przez Marsa jechalas>bo tam to juz koszmranie

wydaje nmi sie ze nawet jesli juz nie ma problemow z napieciem to cwiczenia i tak jej nie zaszkodza,tylko wspomoga rozwoj

Witam laseczki
zaraz nadrobie dzisiejszy dzionek
u nas ok nocka przespana mój to spał jak zabity a rno miał pretensja że go wieczorem nie obudziłam
nadal mam na niego fochamało się odzywam i buziaka ode mnie dziś nie dostał wcale
byłam sama na zakupkach 3 godxzinki kupiłam Antoszce klocki drewniane ślicznei ogólnie spożywkę
Dowikluś wibrujące pośladki w pociągu będzie u ciebie koło 16spisał się chłopak
julina w poniedziałek znów do kontroli bo dziś pani doktor stwierdziła że ten antybiotyk to średnio jej pomaga ale mam dać do końca i zobaczymy![]()
?Malinka bo antybiotyki na wirusy nie dzialaja...swoja droga po takim czasie powinno przejsc.a moze tylko oskrzela sa podraznione i daltego jeszcze kaszle..
a co Ty bys chciala zeby 2mies niemowle juz salo cala noc???????????kolezanka z forum z padziernika wysłała mi ebooki- jak naucyc dziecko zeby prsypiało całe nocebede się edukować
![]()

Witam
My niedawno wrocilismy do domkuMialam jechac do lekarza ale mojej pediatry nie bylo dzisiaj ,wiec pojechalam do siory,na spacerek i na zakupki
A do lekarza pojade w przyszlym tygodniu
Kupilam sobie dwie pary butow;kozaczki i botkiWkoncu znalazlam cos dla siebie bo tak to zawsze kupowalam dzieciakom:-)
U siorki zjedlismy frytki i rybki,wypilam kawke i jechalismy do domku
no prosze jak zaszalala]
a no wlasnie nie odzywa sie.a ona to jakos niedlugo chyba na wylocie co?A co tu tak cichutko,czyżby kolejny BB-maraton dla mnie szykujecie dziopki jedne?
Nie wiecie co z naszą Myszunią dawno tu była a na BB się świeciła.
a co malej?zdrowka dla niejMisia chora i siedzimy tydzień w domu, przynajmniej się wyśpię i może chate ogarnę na święta;-);-)
dzisiaj połaziłam trochę z małą po centrum handlowym i nastrajałąm się świątecznie bo tyle tak chionek i światełek aż miłoale ludzi wszędzie pełno, cały pierwszy poziom parkingu podziemnego zapchany a i na drugim ledwo miejsce znalazłam
![]()
Anabuba współczuję tej wizyty u sadysty, ja nigdy nie miałam takich problemów, nawet nie wiem co to kanałowe leczenie i zęby też mam w komplecie
wprawdzie mam paskudną kość bo jakąś żółtą ale tak poza tym to raczej mocne są bo w ciaży nic mi się nie popsuło
![]()
ja tez mam zolta kosc ale chociaz mam nadla wsie zeby

kanalowo teraz dopiero 3zab,i to mam poleczone te co sa leczone juz od 20lat

witam
Wrzucam Wam obraz.
Dziś przyszedł z oprawy.
Mój Darek zwariował zamówił mi oprawę obrazu na stelażu expresem
Znalazłam pod folią cenę oprawy450 zł.
Zła jestem na niego ,bo przecież mogłam spokojnie poczekać jeszcze tydzień, a było by o połowę taniej.
Poślij faceta to Ci załatwi....
A obraz wygląda tak
Picasa Web Albums - Aneta&Nil - 2009_12_11
pieknie:-):-):-):-)
jak zdrowko?wcale sie nie odzywasz
Wpadła sie jeszcze pochwalić,l ze moje dzieci sppia od 40 min![]()
![]()

dalas im cos na sen????????????

anka26_x_07
Mama Laury :)
Anabuba dzis bede go molestowac wiec moze sie uda i bedzie zdrow jak rybka
ja lece na kolacje heheh sam musze sobie ja zrobic

ja lece na kolacje heheh sam musze sobie ja zrobic

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
dziewczyny poradżxie co mogę kupic teściowej na gwiazdkę???????
hhehehe
najwiekszy problem tak?
ja w tym roku kupilam sporo ksiazek.dla teciowe tez zamowilam w swiecie ksiazki ksiazke z przespisami na ciasta (zeby dla mnie dobre robila

ona i tak robi pyszne ciasta le co tam

no problem jest bo jakoś nie amm pomysłuhhehehe
najwiekszy problem tak?
ja w tym roku kupilam sporo ksiazek.dla teciowe tez zamowilam w swiecie ksiazki ksiazke z przespisami na ciasta (zeby dla mnie dobre robila)
ona i tak robi pyszne ciasta le co tam![]()

anaconda27
styczniówka2006
anacondka Ty pracujesz czy jestes w domku???? bo jakoś nie pamiętam![]()
Siedzę w domu a pracuję w sezonie letnim we Włoszech

wspolczuje zabkow
A ja tam swoich ósemek się nie pozbywam

dziewczyny poradżxie co mogę kupic teściowej na gwiazdkę???????
Młotek żeby mogła nim się w głowę walić;-);-)
Siedzę w domu a pracuję w sezonie letnim we Włoszech
Młotek żeby mogła nim się w głowę walić;-);-)
a z kim w tedy maja zostaje?i co tam robisz????
to nie było śmieszne

reklama
anaconda27
styczniówka2006
a z kim w tedy maja zostaje?i co tam robisz????
to nie było śmiesznepoważnie pytam
![]()
Maja jedzie ze mną na 2 m-ce a m-c jest tutaj w Polsce z mężem

A ja tam w hotelu pracuję już od lat

A co do teściowej to może jakiś zestaw kosmetyków?
Podziel się: