A
AnOoLa88
Gość
to witam w klubie..Mnie brzuch pobolewa cały czas a synuś nie chce wychodzić![]()
od rana nic nie zrobilam na dodatek bo mam takie rece spuchniete ze juz mi szklanka nawet wypadla..
nic złapać nie mogę..

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to witam w klubie..Mnie brzuch pobolewa cały czas a synuś nie chce wychodzić![]()
No i ogólnie samopoczucie okropneto witam w klubie..
od rana nic nie zrobilam na dodatek bo mam takie rece spuchniete ze juz mi szklanka nawet wypadla..
nic złapać nie mogę..![]()
chcieć to my sobie możemyNo i ogólnie samopoczucie okropne:-
-
-( a tak bym chciała już urodzić.....
to witam w klubie..
nic złapać nie mogę..![]()
eeeee...nie pociesze Cię- mnie tak boli już miesiąc prawie...gin powiedział,że takie pobolowenia na tym etapie to norma...dziś pół nocy nie spałam przez ból w dole brzuchaMnie brzuch pobolewa cały czas a synuś nie chce wychodzić![]()
To ja taka szczęściara jestem, że mi nic nie puchnie?????nie mow mi o spuchnietych rekach bo ja juz nie pamietam jak to jest jak rece nie sa spuchniete ... i zaczelam wiekszosc rzeczy lapac lewa reka bo w prawej czucia nie mam !!
ja w lewej mam tylko tyci tyci czucie..nie mow mi o spuchnietych rekach bo ja juz nie pamietam jak to jest jak rece nie sa spuchniete ... i zaczelam wiekszosc rzeczy lapac lewa reka bo w prawej czucia nie mam !!
No mi też mówił, po prostu macica się rozciąga i przygotowuje do porodu....eeeee...nie pociesze Cię- mnie tak boli już miesiąc prawie...gin powiedział,że takie pobolowenia na tym etapie to norma...dziś pół nocy nie spałam przez ból w dole brzucha![]()
ja w lewej mam tylko tyci tyci czucie..
ze o nogach juz nie wspomne..
![]()