reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Oho, może i się cos zacznie dziać na tym forum bo cisza ostatnio;-)
Mea, Nessi sie odezwała?
Kopciuszku- ano nie mam nic w oknach- a właściwie w oknie bo tylko w sypialni mam takie normalne, w drugim pokoju takie wielkie przeszklone wrota i okno w kuchni. Mieszkamy w bloku na 2 pietrze. Blok ogrodzony a za oknami bagno i drzewa wiec nie bardzo ma kto mi zaglądac w okna. Pewnie gdyby były karnisze, to cos bym powiesiła ale że to nie nasze mieszkanie to nie bardzo moge dziury w scianach robić. Za to jak jaśniutko w mieszkaniu;-)

Emwu, ty cholero, nie zaczekałaś na swoją koleżankę szczeciniankę:tak::tak::tak:

A tak poważnie, to trzymam za Was ( Ciebie i Maleństwo) kciuki, aby poród był szybki i bezbolesny, może dokładniej jak najmniej bolesny.
Będę o Was dzisiaj całą noc myślała.
Może Hanka w końcu się zdecyduje.

Bo ja jak już chyba się zorientowałyście hafalumpa mam zamiar urodzić (nie pamiętam czy słoniątka płci żeńskiej też tak się nazywały)

EMWU trzymam kciuki ;)
chcoiaż już może byc po wszystkim :-D

a ja wstałam.. znowu cała mokra teraz sie trzese jak galareta.. moje kochanie chrapie jak smok wawelski. wiec chyba wtule sie w jego ciepłe ramionka i postaram sie zasnąć ; )

Ja zagladam specjalnie zeby zobaczyc czy mamy Maksika na swiecie ale tu jak narazie zadnych wiadomosci:no:
Zbieram sie teraz na wyjazd do rodzicow,musze jechac bo pewnie teraz przez dluzszy czas do nich nie pojade.Musze dzisiaj zafarbowac sobie wlosy bo jak ja bede wygladac w szpitalu i w swieta;-)no i pojem sobie pysznego rosolku-mniam:-)
Zycze wam milej niedzieli,tym co rodza szybkiego porodu i zdrowych dzieciaczkow;-)zagladne jak przyjade;-)

EMWU trzymam kciuki ;)
chcoiaż już może byc po wszystkim :-D

Anka dokladnie jak tego posta pisalas to sie Max urodzil !!!! masz wyczucie kobieto !!

a ja wstalam nastawic jakies jedzonko ... ale sklerotyk jestm straszliwy bo zapomnialam rozmrozic miesa !!!!!!!!!! i obiad bede miala na wieczor !!! /zas tesciowa bedzie miala o czym gadac ... /

reklama
Do góry