reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Słyszałam. Mam tylko nadzieję, że z Małym będzie wszystko OK.

Będzie :-) zobaczysz;-)
Ale na położnictwie takie historie słyszalam i widziałam...najbardziej żal mi było takiej dziewczynki, co miała z noskiem problemy - obrzęk i jak ssała cyca, to nie mogła oddychać przez nosek i strasznie płakała:-( ALE miała dostać jakiś lek na to i podobno schodzi opuchlizna...pomimo wszystko widziałam tą matkę i jej nerwy...wtedy dziękowałam Bogu, że mój jest zdrowy...

Będzie :-) zobaczysz;-)
Ale na położnictwie takie historie słyszalam i widziałam...najbardziej żal mi było takiej dziewczynki, co miała z noskiem problemy - obrzęk i jak ssała cyca, to nie mogła oddychać przez nosek i strasznie płakała:-( ALE miała dostać jakiś lek na to i podobno schodzi opuchlizna...pomimo wszystko widziałam tą matkę i jej nerwy...wtedy dziękowałam Bogu, że mój jest zdrowy...
Dzięki :-) nastawiam się pozytywnie i właściwie chciałabym być w szpitalu jak najkrócej - pewnie jak wszystkie z nas.
Super, że Twój Alanek jest zdrowy i widać po tym jak piszesz, że wszystko u Was w porządku :happy:

Marta tak sobie patrze na nasze suwaczki i Aluś z Piotrusiem idą łeb w łeb:-D Tylko, że mój powinien byc Basią a Twój Mikołajem:-D:-D
Heh przypominalo mi się, że na patologii oddelegowała mnie Pani Basia na cesarkę, a po porodzie przyjęła mnie też Pani Basia:laugh2: Ale inna Basia...jakie oczy zrobiła, że jej życzenia składam chwilę po porodzie:-D

Hehehe dokładnie:-D:-D

A co do wypuszczenia ze szpitala to i ja po cc na trzecią dobe wyszłam:tak: ale to głównie ze względu na panująca grypę, powiem, ze sie cieszę, bo szybko do siebie doszłam, dzisiaj minie tydzien a ja już śmigam i nic mnie nie boli, szew prestał narywać;-)

Weszłam tylko na chwilkę, aby pochwalić się, że też urodziłam :-) Nasza Hania przyszła na świat 9 grudnia godz 18:20, poród siłami natury, waga 3400, długość 53 cm. Można mnie dopisać na listę :tak: Niestety mało śpi i cały czas walczę o pokarm w związku z czym nie mam zbyt wiele czasu aby was ponadrabiać i napisać coś wiecej. Pozdrawiam

Hehehe dokładnie:-D:-D

A co do wypuszczenia ze szpitala to i ja po cc na trzecią dobe wyszłam:tak: ale to głównie ze względu na panująca grypę, powiem, ze sie cieszę, bo szybko do siebie doszłam, dzisiaj minie tydzien a ja już śmigam i nic mnie nie boli, szew prestał narywać;-)

bo podobno najwazniejsza rzecza po cesarce to wstawac i łazic jak juz pozwalaja, bo wtedy raz dwa sie dochodzi do siebie:tak: a jak sie grymasi i lezy zamiast sie ruszac to niestety okres dochodzenia do siebie jest dłuższy...Ja nastawaiam sie na wstanie natychmiast jak pozwola i nie marudzenie...zreszta w razie czego daja przeciwbólowe, więc mysle,że bedzię ok :tak:

Weszłam tylko na chwilkę, aby pochwalić się, że też urodziłam :-) Nasza Hania przyszła na świat 9 grudnia godz 18:20, poród siłami natury, waga 3400, długość 53 cm. Można mnie dopisać na listę :tak: Niestety mało śpi i cały czas walczę o pokarm w związku z czym nie mam zbyt wiele czasu aby was ponadrabiać i napisać coś wiecej. Pozdrawiam

no i pieknie !! kolejna mamuska !! musze sie wziac za uzupelnianie listy ale nei wiem czy dzis dam rade !!!

reklama
bo podobno najwazniejsza rzecza po cesarce to wstawac i łazic jak juz pozwalaja, bo wtedy raz dwa sie dochodzi do siebie:tak: a jak sie grymasi i lezy zamiast sie ruszac to niestety okres dochodzenia do siebie jest dłuższy...Ja nastawaiam sie na wstanie natychmiast jak pozwola i nie marudzenie...zreszta w razie czego daja przeciwbólowe, więc mysle,że bedzię ok :tak:

kolezanka polozna tez mi to powtarzala non stop - nie marudz, badz twarda nawet jak boli ... bedzie bolalo krocej !!!

Do góry