He he mnie tez meczylo to... co godz mialam cisnienie mierzone i tetno plodu.. co tylko w nocy przysnelam to zaraz znow oczy musialam otwierac, chcialy byc delikatne i nie budzily ale ja zawsze czujnie spie i budzilam sie jak stala nade mna i nie wiedziala jak sie zabrac za to by mnie zbadac i wtedy jeszcze bardziej sie przestraszylam.. na szczescie obchod to bylo zazwyczaj 2 max 3 lekarzy i polozne... ale to wygladalo tylko tak: jak sie pani czuje?
- dobrze..
-no to dobrze i koniec tematu. z lazienka tak samo jest 1 toaleta i natrysk z tym ze dziewczyny korzystaly tez z toalety dla poloznych i ich natrysku bo nigdy bysmy sie nie wykapaly. z tym ze ja mialam fajnie bo najpierw 1 dzien mialam 1 dziewczyne na pokoju i byla wporzadku taka symaptyczna i w ogole, na drugi dzien nareszcie bylam sama czego baardzo pragnelam a na 3 dostalam taka ze spac w ogole nie moglam bo ciagle gadala i narzekala jak ją boli to czy tamto!!!
jedne z pielegniarek wczoraj na KTG powiedziala mi ze ejst masakra.. maja juz male przedszkole z dzieciaczkow a caly czas trafiaja kobiety na terminach lub po.. juz wiedza ze mnie w srode witaja

a wczoraj mialy wykapac 6 noworodkow i jak sie babka zabrala za to okazalo sie zewody nie ma!!hahhaha i dzieci nie zostaly wykapane.