maltanka
Fanka BB :)
Volvo v40, rok. 2001. kombi, granatowe.![]()
habcia ładne, my też zmieniliśmy na kombi w wakacje (teraz wszystko mi się zmieści;-)). tylko mój M to za Audi tylko.;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Volvo v40, rok. 2001. kombi, granatowe.![]()
Wasi mężowie też mają świra na puncie swojego auta? Mój ciągle go pucuje, musi być na błysk! Ostatnio sobie felgi zmienił na 18-nastki, żeby było jeszcze lepiej :|
A jak kupuje auto to w ogóle ma takie wymagania, że szok. Koniecznie muszą być ksenony, klimatronik, wszystko w elektryce, a najlepiej wersja sport!
nas w weekend nie było egzaminy w szkole...pochwalę się że 2 do przodu i 5 są![]()
u nas dzisiaj ZIMA zasypało śniegiem ,aż Niko od okna nie chciał odejść.Jak się obudzi to biorę go na spacer niech przywita się z nowością
larkaa chyba większość facetów ma takiego hopla. my na początku września zmieniliśmy samochód i od tamtej pory mąż ma tylko jedno w głowiei ciągle tylko allegro i co by tu jeszcze kupić. a opony to chyba od września oglądał. no ileż można opony wybierać
![]()