malgorzata_n
Fanka BB :)
Ale ja właśnie byłam u lekarza i mi kazał natychmiast do szpitala a mi już tak nie wiele zostało :--
-
-
-
-
-(
Chce mi się płakać
współczuję i trzymam kciuki, będzie dobrze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ja właśnie byłam u lekarza i mi kazał natychmiast do szpitala a mi już tak nie wiele zostało :--
-
-
-
-
-(
Chce mi się płakać
no to się teraz trochę zmartwiłam,muszę to poobserwować dokładnie u siebie.Ja nie wiem, no coś tak od piątku, szczególnie jak wstałam albo kaszlałam to troszkę leciało ale przy zapaleniu oskrzeli kaszel wstrętny i myślałam, że to to
no to bardzo niedlugo... pozazdroscic...tez bym chciala taki porod.Mnie na szczescie zlapala za pierwszym razem,mialam podlaczona ja rano a skorcze zaczely sie dopiero wieczoremno i przez pol dnia z kolezanka po schopach chodzilysmy
pociesze cie ze ja rodzilam 3godz 40 minut to chyba nie dlugo;-)
Teraz przy porodzie jak miałam cc to pytałam anastazjologa czy często przy cc tatusiowie są, on odpowiedział, ze moga ale on osobiście nie wpuszcza bo tylko sie denerwuje, mówił, ze zazwyczaj kończy sie to tak, ze musza tatusiem się zająć. Co innego jak tatus jest lekarzem lub jak ma na co dzien stycznośc z operacjami, z takim widokiem. wieć puanta taka: Nie mierz siły na zamiary;-)
Dzięki za info :-)
no ja właśnie wyczekuję kiedy się zacznie i mam nadzieję, że w szpitalu będę jak najkrócej w takim razie...
nie ma po co jechać zbyt wcześnie w takiej sytuacji..
witam serdecznie wszystkie mamusieNo to gratulowac jej... kurcze to niesprawiedliwe ze musze chodzic dluzej w ciazy i sie meczyc.. caly czas mnie to dreczy czemu inne nawet 2 tyg szybciej a ja nie moge??? caly czas w duszy wierze ze oksytocyna podziala od razu za 1szym razem i ze dlugo mnie nie bedzie meczyc...choc od kobiet slyszalam ze wlasnie dluzej meczy po dluzej sie rozkreca niz naturalnie zaczety porod..:-(
Kochana spokojnie....
współczuję i trzymam kciuki, będzie dobrze.
Zwarz się u mnie na podstawie tej wagi lekarz tak stwierdził i coś tam jeszczeno to się teraz trochę zmartwiłam,muszę to poobserwować dokładnie u siebie.
witam serdecznie wszystkie mamusie
daff ja tez mam takie poczucie niesprawiedliwosci bo 3 dni po terminie i nic
do wczoraj mialam pocieche ze em wu ktora miala ten sam termin tez nie urodzila
no ale jak wiemy to juz nie aktualne
jesli chodzi o oksytocyne to raczej nie masz sie o co martwic bo porod wywolywany jak juz sie zacznie to podobno trwa krocej mam dwie kolezanki ktore rodzily po oksytocynie i w ciagu 4-5 godzin bylo po wszystkim
takze badz dobrej mysli
ja mam zaplanowane wywolywanie na 22 gr. ale mam nadzieje ze samo sie zacznie wczesniej![]()
Luuuzna Ty mnie tu nie strasz!!!!!A ja znam taką co po oksy rodziła cały dzień:-(