reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to teraz sie witam
Jak zwykle jestem niewyspana:confused2:Szlam pozno spac i wstalam przed 7:szok:I jakos nie moglam juz usna jak Dominik poszedl do szkoly:no:Usnelam chyba po 9 a o 9;45 wstaly dziewczynki-wiec za dlugo nei pospalam hehe
Za oknem napruszylo troszke sniezku wiec mlode cale happy i neidlugo pojdziemy an spacerek

reklama
poki pamitema-pislaa do mnie Patrysia

byla u gina,szyjka jej sie skrecila 30-40% (a mowilysmy jak krowie na rowie)!!!nalac ja tylko.no i grozi jej przedwczesny porod,bo to 33-34tydzien.lekarz kazal jej uwazca,i zero skesu:rofl2:mala zdrowa ale z usg wazy ok1500g.
mieszkaja juz na nowym mieszkaniu, maja lozko.kuchnie,tylko lodowki ni ma maja.mieszkanie pomalowane,panele sa.nie maja mebli do pokoju malego,i karniszy.
i wariatka okna ostatnio myla!
nie bede komentowac bo ...... tylko ja nalac!:cool2:
oczywiscie wszytski WAs pozdrawia i caluje:tak::tak::tak::tak::-)
To teraz niech leży i odpoczywa :tak: oj w dupę powinna dostać jak nie wiem co :tak:
wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla Wici córeczki lunki zdrówka szczęścia spełnienia marzeń i bog big mikołaja życzy ciotka malinka z rodzinką
tygryseksercezh3.gif
I ja się dołączam do życzonek :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam w poniedziałek. Śnieg pruszy cały czas :no: a już wolałam jak nie padało wcale :tak: Kubek już prawie zdrowy tylko lekki kaszel jeszcze ma, teraz chodzi i mi marudzi bo śpiący chociaż wstał o 9.00 :sorry: a mi tylko lekki katar i kaszel został :tak: pierwszy raz grypę leczyłam tylko wit. c i scorbolamidem hehe :tak: ale tydzień nie cały i zdrowa na szczęścia :-D teraz idę obiad szykować i Kubka zaraz spać kładę :tak: postaram się zaglądać częściej :tak: trzymajcie się cieplutko :tak:

To teraz niech leży i odpoczywa :tak: oj w dupę powinna dostać jak nie wiem co :tak:

I ja się dołączam do życzonek :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam w poniedziałek. Śnieg pruszy cały czas :no: a już wolałam jak nie padało wcale :tak: Kubek już prawie zdrowy tylko lekki kaszel jeszcze ma, teraz chodzi i mi marudzi bo śpiący chociaż wstał o 9.00 :sorry: a mi tylko lekki katar i kaszel został :tak: pierwszy raz grypę leczyłam tylko wit. c i scorbolamidem hehe :tak: ale tydzień nie cały i zdrowa na szczęścia :-D teraz idę obiad szykować i Kubka zaraz spać kładę :tak: postaram się zaglądać częściej :tak: trzymajcie się cieplutko :tak:
Super ze jzu zdrowiejecie:tak::tak::tak::tak:No i zagladaj Kochana czesciej,zagladaj

Ja zmykam na spacerek bo dziewczynki mi sie ubieraja i juz mi marudza:tak::-)No zobaczyly troszke sniegu i zwariowaly :szok::-D:-D:-D:-D

hej dziewczynki, mam bardzo złe wieści :no::no::no:
napisałam do m wczoraj list w ktorym (ja glupi, zreszta jak zwykle) przeprosilam go ze tak napisalam, ale wytlumaczylam mu tam ze jak tak dalej bedzie to niestety ja tak bede myslec, nie wiem jak zareagowal bo jest w pracy wiem tylko ze wszedl do pokju bo dzrzwi byly otwarte, (oczywiscie spalismy osobno)
wiem ze nie pasuje mu to strasznie ze mam was tutaj, dlatego(choc bardzo ciezko mi podjąc tą decyzje i strasznie mi smutno z tego powodu)
musze sie z wami rozstac, dla niego ze wszystkiego rezygnuje nie wiem, moze wtedy zrozumie ze naprawde mi zalezy i jemu tez zacznie zalezec??
a moze bedzie odwrotnie??
tego nie wiem, wiem ze niestety musze z tąd odejsc, przykro mi z wami sie rozstawac, naprawde, az sie poryczalam bo zrzylam sie z wami strasznie, dzis likwiduje konto na bb.

przepraszam was dziewczynki, od czasu do czasu wpadne was poczytac ale tylko tak anonimowo
naprawde was mocno przepraszam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla Wici córeczki lunki zdrówka szczęścia spełnienia marzeń i bog big mikołaja życzy ciotka malinka z rodzinką
tygryseksercezh3.gif
NA dzień dobry i ja sie dolączam do zyceń:tak:

As dzięki za odzew i nazwanie ego jakoś po imieniu ,moze to faktycznie będzie coś koło tgo ,potem poczytam,na razie dopiero znalazłam posta z twoim odpisem ,no dziekuje bardzo-naprawdę ,mnie tez to na dolegliwość ortopedyczną nie wygląda zastanawialam sie pod kontem neurologicznym ,nie znam sie, to nawet nie wiedziałabym jak to wpisać w google ,zeby coś znależć.A tak mam punkt zaczepienia jakiś ,dam znak póżniej co i jak,co pasuje ,a co nie :tak:

Byłam z Ksawkiem u lekarza znowu antybiotyk dostał ,troche mnie lekarz zirytował ,bo zmierzył mu gorączke i zdziwiony powiedział ,ze ma 36,6 a co on myślał ,że ja z gorączka ponad 39 go rzyprowadzę :szok: przecież wiadomo ,że mu zbijam i za każdym raze jak sie podniesie to daje mu syrop ,tak jak dostał dziś o 6 ,bo płakał rozpalony-no wnerwił mnie poczułam sie jakbym kłamiąc chciała antybiotyk wyłudzić ,no głupek dla mnie ,czy to znacy ,ze idąc do lekarza nie mozna dziecku wcześniej gorączki zbić ,zeby sie lepiej czuło???
W kazdym razie ma wyrazznie słyszalne szmery w oskrzelach,ale dokładnie nic wiecej nie wiem ,bo ciołek z tego lekarza ,w każdym razieczekam do środy i jak po 3 dniach antybiotyku gorączka nie zacznie spadać ,to wtedy pójdę znowu.
Wogóle jakiś popierniczony ten czas ,same kłopoty,Ksawier chory,Klaudia też sie żle poczuła znowui do domu juz wróciła,bo brzuch ja boli,samochód nam sie zepsuł ,a nam rezerwy finansowe sie skończyły i zrobiła sie taka masakra ,ze normalnie nic mi sie nie chce,juz dawno tak popierniczonego okresu nie przeżywałam,a świeta widoczne na bliskim horyzoncie ,nie nastawiaja mnie optymistycznie wcale:wściekła/y:

czesc dziewczyny U nas dziwnie Jakos nie mam nastroju G ma dzis urodziny A ja bym mu zyczyla wszystkiego najgorszego itp Ale to nie temat tutaj na otwartym Moze jak dopuscicie mnie do rowu to napewno napisze co i jak Oliwka zas zaczela od nocy robic brzydkie stolce Dzwonilam do szpitala i jak do jutra tak bedzie plus ona zas nic nie chce jesc to mam przyjechac Jakas masakra Teraz ja obserwuje Jesli stolcow zas bedzie duzo i ona nic ani pic ani jesc nie bedzie to zas szpital masakra jakas Oliwka teraz spi Ja jeszcze na swieta nie sprzatam Od jutra albo od srosy zaczne bo nie mam nastroju PATRYCJA musisz na siebie uwazac dla dobra dzidziusia MEDEUSKA to strasznie ciezka ta twoja sytuacja M jest niesprawiedliwy strasznie ale moze mu to z czasem minie jak Maksiu bedzie starszy to i jemu bedzie chciala cos przepisac itp Musisz z M o tym pogadac Usiasc i pogadac Wiecej nie pamietam co komu odpisac Zla jestem jeszcze na mojego kompa Bo sie psuje Nie dosc ze klawiatura sie psuje to jeszcze pol godziny staralam sie go wlanczyc I po wielkich trudach sie udalo Milego dnia Odezwe sie pozniej

hej dziewczynki, mam bardzo złe wieści :no::no::no:
napisałam do m wczoraj list w ktorym (ja glupi, zreszta jak zwykle) przeprosilam go ze tak napisalam, ale wytlumaczylam mu tam ze jak tak dalej bedzie to niestety ja tak bede myslec, nie wiem jak zareagowal bo jest w pracy wiem tylko ze wszedl do pokju bo dzrzwi byly otwarte, (oczywiscie spalismy osobno)
wiem ze nie pasuje mu to strasznie ze mam was tutaj, dlatego(choc bardzo ciezko mi podjąc tą decyzje i strasznie mi smutno z tego powodu)
musze sie z wami rozstac, dla niego ze wszystkiego rezygnuje nie wiem, moze wtedy zrozumie ze naprawde mi zalezy i jemu tez zacznie zalezec??
a moze bedzie odwrotnie??
tego nie wiem, wiem ze niestety musze z tąd odejsc, przykro mi z wami sie rozstawac, naprawde, az sie poryczalam bo zrzylam sie z wami strasznie, dzis likwiduje konto na bb.

przepraszam was dziewczynki, od czasu do czasu wpadne was poczytac ale tylko tak anonimowo
naprawde was mocno przepraszam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Natalineczko kochana ,nie znam cie dziewczyno dobrze ,ale patrzac obiektywnie na to co piszesz to chcesz mu sie całkowicie podporządkować ,pewnie młoda jesteś i go kochasz bardzo ,ale to nie moze być tak że tylko ty sie poświęcasz dla niego ,zazdrosny jest o nas??I dobrze powinien wiedzieć ,ze nie jesteś sama i masz w nas oparcie jakieś.Przecież to on zabalował i cie zdenerwował ,to powinien cie przeprosić ,powinien sie wstydzić ,ze tak zareagowł emocjonalnie na posta którego napisałaś ,bo tak myślisz naprwde wiec czemu chcesz to ukrywać i dusić sie w sobie .Chaotycznie to piszę ,bo nie znam Was przeciez ,ale zastanów sie dziewczyno i odpowiedz sama sobie ,co on ,dla was poświęca ,dla ciebie?Piszesz ,ze moze wtedy zacznie mu zależeć ,ja myśle ze ucieszysie tylko ,ze ma cie w garści ,bo nie masz juz nikogo ,komu byś moła sie wyrzalić .Przepraszam jeśli cie uraziłam czymś ,ale łagodnie rzecz biorąc ja tak to widzę.

Natlineczka jejku nie wiem co sie dzieje Bo nie wtemacie jestem ale nie odchodz od nas Nie powinnas dla M rezygnowac z kompa z nas Jakies to wszystko dziwne Jakis dziwny jest twoj M dlaczego on o nas zazdrosny Przeciesz widomo ze piszesz nam tu o wszystkim Przeciesz my go nie zjemy ani nie zlinczujemy Nie znamy go wogole Tylko z tego co ty tu napiszesz Nie wiem co jeszcze napisac ale dziwna ta sprawa

reklama
Madziula tulam cię mocno :tak:
Natalieczko, jedno co pewne to musicie nad swoim związkiem popracować :tak: A mój to się cieszy, ze mam taki wentyl bezpieczeństwa na forum :tak::rofl2:

Do góry