Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Przebrnalam

tak ja pisala AS-moga to byc zaburzenia w integracji sensorycznej czyli szukaj jakiegs peadogoga.w gruncie rzeczy np chodzenie pod drabinie wcale nie jest oduchem-bo do tego zmysly musza rowo pracowac
cale szczypiorki:-)na moja rzeczy na 98 juz sa kuse
zastanawialam sie co to znaczy zakluczyc

a dla mnie juz wyslalas pieluchy moze?bo nie kupowalam i mam tylko pare sztuk
chlopom to lopatologicznie trzeba tlumaczyc

ja sowjje obraczki nie nosze

daj znac co i jak

poczekaj,przemysli spraee

oj tak,niesttey
dobra ja uciekam bo juz starywpald i mala tezi biore sie za robote.papapa

na mnie tez czeka prasowaie,juz mnie owla,a ja weny nie mama,amusze bo sie dzieciom koszulki konczaco tu tak pusto dzisiajmały mi sie obudzil a miłam sie wziac za prasowanie
M u mamy maluje pokój,
jutro idziemy do bratanicy M na urodziny
spróbuje sie wiac a to prsowanie może Maks sie sam soba zajmie;-);-);-)![]()

Hej dziewczyny
wczoraj mnie nie było ,bo miałam zdziadziały nastrój,na razie nie nadrabiam ,przepraszm ,moze póżniej będę miała chwilke
Przyszłam sie poskarżyć ,ze Ksawier grypy zdaje mi sie dostał gorączka 39 stopni ,ból głowy ,całego ciała,mówi ,ze go wszystkoboli i kaszel mokry,no zajebiście.
Wczoraj też miałam rozmowe z Ksawierka wychowawczyia ,która znowu naciska na wizytę u ortopedy ,bo mówi ,ze Ksawier pod wzglęem ruchowym odstaje od grupy,wolniej biega ,bo stawia takie krótkie kroczki ,boi sie schodzić ze schodów sam ,potrzebuje poręczy i schodzi krokiem dostawnym ,a powinien już smigać po schodach,ma problemy na gimnastyce ,mówi nie duze ,ale odbiega od grupy.Dla mnie tak jest ,bo ja widzę tylko niego i nie mam porównania,poprosiłam ja zeby mi wszystkowypisała na kartce na co zwrócić uwagę ,bo przecież byliśmy u lekarza w czerwcu ,ortopeda go zbadał i powiedział ,że jest w porzaadku ,aa juz sama nie wiem,ogólnie
Klaudia dziś sama śpi u babci ,a Ksawierek w łóżku![]()
tak ja pisala AS-moga to byc zaburzenia w integracji sensorycznej czyli szukaj jakiegs peadogoga.w gruncie rzeczy np chodzenie pod drabinie wcale nie jest oduchem-bo do tego zmysly musza rowo pracowac
Ale masz fajnieTo jaka duza jest juz Anika?Bo moje tez nosza taki rozmiar ciuszkow no ewntualnie 80 ale to rzadki i podwijam
![]()
cale szczypiorki:-)na moja rzeczy na 98 juz sa kuse

to chlopak wiec moze byc za malaja kupiłam Maksowi kurtke na zime na za rok 80-86 za 15zł- mam nadzieje, ze bedzie dobraale zal mi bylo nie wziac- przeceniona z 60 na 30 a jeszcze ta wyprzedaz to juz wogole byla tania
i dwie bluzy jedna 68 i 74.... mam nadzieje ze sie przydadza... bo w sumie to nie wiem czy nie bedzie nosil takiego rozmiaru w lato
![]()
zdrowka, a mam nadzieje co do tej wychowawczyni mam nadzieje ze to tylko jej mylne wrazenietrzymam kciuki kochana
![]()
biedny DominikWitam przy kawusi
Dziewczynki spia a Dominik u siebieDzisiaj umarł Jego chomiczek i przed spacerkiem bylismy Go zakopac na ogrodku:-(Dominik dzielnie sie trzyma-troszke byl smutny i lezka sie Jemu zakrecila ale juz jest dobrze:-)
Na dworze zimno jak cholera i do tego wialo a ja madra bez rekawiczek bylam
No i odwalilam mega numer bo nei zkluczylam domu jak wychodzilismyZ tego wszystkiego zapomnialam
Szlam do kanciapy po lopatke i wiedzialam ze zostawiam odkluczone drzwi ,wzielam lopatke i poszlismy na ogrodek
No skleroza nie boli hehe
MEDEUSKA
Napewno te rzeczy sie przydadza
zastanawialam sie co to znaczy zakluczyc

aha luna gwiazdki juz wysłane![]()
a dla mnie juz wyslalas pieluchy moze?bo nie kupowalam i mam tylko pare sztuk

Zuza zasneła o 20.30Coś na nia za wcześnie ale marudna była tylko nosić i nosić... Mam nadzieje że nic jej nie "łapie"
A. znowu wybyłBaterie komuś montuje od jakiś 3 godzin. Był w domu może z pół godz. We wtorek nasza rocznica ślubu. A ja coraz bardziej mam dosyć tego wszystkiego. Wszystko jest na mojej głowie bo przecież ja jestem na wychowawczym a on pracuje-cieżko
Rehabilitacja, lekarze, teściowa, wydatki, pranie, sprzatanie gotowanie
Kurcze od prawie 2 lat nie widziałam sie z żadna koleżanka tak na spokojnie żeby posiedzieć, pogadać, piffko wypić
![]()
chlopom to lopatologicznie trzeba tlumaczyc
hhhehe.moa jak miala 3mies to 7kg wazyalNo to ladnie Tobei rosnieA ile wazy???
Ja w przyszlym tygodniu jzu koniecznie musze jechac moje zwazyc i zmierzyc u pediatry,bo to juz beda prawie trzy meisiace jak Ich nie widziala
Kochana moje wedlug siatki powinny tearz miec jakies 90 cm i wazyc okolo 13-14 kg;-):-)
A maja jakies 75 cm i waza niecale 8kg

to wy tez w grudniu??????????No szkoda że tak daleko:-(To imprezka udana:-)SuperA pomysłu na rocznice nie mam, dopiero wczoraj sobie zdałam sprawe ze to juz
Właściwie to teściowa bo chce na rocznice kupić mi obrączke bo zgubiłam w andrzejki
![]()
ja sowjje obraczki nie nosze
dobrze ze ja mam pralke w odmune przejmuj sie nie Ty jedna U nas w pralni w niedziele najwiekszy ruchW tygoniu zapracowani to w niedziele wszyscy szaleja
![]()
oj wspolczujeHej ,ja na minutę
,u nas padał śnieg dziś i jest bielutko,na podwórku odpaliliśmy juz świąteczne lampki i jest naprawdę świątecznie
Ksawier chory mocno ,ma 39,8 stopnia gorączki,walczymy ze sobą ,czy jechac do szpitala czy zaczkać do jutra,bo było nie było to od piątku wieczorem ma non stop temperaturę powyzej 39 stopni regularnie tylko obnizana przez leki przeciwgorączkowe........
Jutro dam znak co i jak
daj znac co i jak
popriearmPatrykowi zabierać nie wolnoBo to on dostał, a to nie jego wina, że rodzina jest niesprawiedliwa. Jakbyś mu zabrała to by miał kare za to ze nic nie zrobił.
A to że swojemu nawtykałaś, za rodzinkę to dobrze, niech i ustawi
Zlamało mnie wpółLecę poleżeć
![]()
a czy przy okazji ie porusza sie dziwnie i nie sapie?Nie mam zamiaru Cie wyrzucac z forum
Laura znow zasnela w ekspresie na poduchach nie wiem co ona ma z tym zasypianiem ale lubi czuc ze ma cos pod brzuszkiem.Albo zwinie kolderke albo poduszke wklada![]()

zapomni.dobrze ze przeczytalmoje zycie wlasnie stracilo sens, darek przeczytal posta niestety wyszedl, poklucilismy sie, to juz jest koniec
poczekaj,przemysli spraee
e tam -5 to jeszcze cieplo

Ja tylko mam nadzieję ze ona nie będzie tego żałować, a dzidzia malutka więc lepeij jakby leżała plackiem
Skomentuje krótko, jest nie odpowiedzialna![]()
oj tak,niesttey
dobra ja uciekam bo juz starywpald i mala tezi biore sie za robote.papapa