reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam
zima,zima,zima,pada,pda,pada snieg:tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

witam poniedzilakowo,wstalam rani a za oknem -4 i lekko bialo i nadal cos pruszy!!!!!!!!!!!!!!jupi!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)
heheh,wlasnie patrze za okno a coraz mocniej pada

w weekend nie mialam kiedy zajrzec,p w dmu,byismy w sobote u mojej siostry na urodzinach,wczoraj u mamy na obiedzie,pozniej znajmoi wpadli a wieczorem ogladalismy 2012.calkiem fajny fil.w kinie to musialo zajefajnie wygladac:tak::tak::tak::tak::tak:

duza w szkole,mala spi ale cos poplakuje,p tez jeszcze spi bo dopiero przed 11 do roboty jedzie.
jak ja nie lubie jak ona ma tak zmiane.caly tydzine na 12 czyli o 10 bede jedzil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dzis z kumplem autem wiec jeszcze pozniej,i bedzie mi sie platal mi sie pod ogami jak najwiecej roboty:wściekła/y:

a ja do tego-ciagle mnie bolinie wiem czyte szwy czy ten niesczezsny zab 6,pewnie jedno i drugie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale nie pojde z nim poki mi szwow nie zdejma.i problem teraz mamgdzie je zdjac.jak mi moja denstystka nie bedzie chciala zdjca to musze do wawy,a mam problem z kim dziewczyny zostawic....ehhh
to sie pozalilam z poniedzialku

dobrze ze snieg pada:-)
ide poczytac

reklama
poki pamitema-pislaa do mnie Patrysia

byla u gina,szyjka jej sie skrecila 30-40% (a mowilysmy jak krowie na rowie)!!!nalac ja tylko.no i grozi jej przedwczesny porod,bo to 33-34tydzien.lekarz kazal jej uwazca,i zero skesu:rofl2:mala zdrowa ale z usg wazy ok1500g.
mieszkaja juz na nowym mieszkaniu, maja lozko.kuchnie,tylko lodowki ni ma maja.mieszkanie pomalowane,panele sa.nie maja mebli do pokoju malego,i karniszy.
i wariatka okna ostatnio myla!
nie bede komentowac bo ...... tylko ja nalac!:cool2:
oczywiscie wszytski WAs pozdrawia i caluje:tak::tak::tak::tak::-)

Witam,

A ja znowu spałam z Niki :eek: Nie powiem wyspałam się, ale ona ciągle londuje u mnie w łóżku :eek:

moje zycie wlasnie stracilo sens, darek przeczytal posta niestety wyszedl, poklucilismy sie, to juz jest koniec

Procenty wyparują i będzie dobrze :tak:

Witam poniedziałkowo czyli porannie:-):-):-)
Dziecię do przedszkola wreszcie pojechało więc ja mam czas na komputer i kawusię:tak::tak::tak:
Mróz na dworze -5st.C, mam nadzieję że do południa się trochę zmniejszy bo ja mus do sklepów wybyć:tak::tak::tak:
A teraz idę was poczytać:tak::tak::tak:

U mnie tez -5, brrrr

Witam i ja,zimno się zrobiło,choróbska wymroziło to i pacjentów w dziecięcej mało;-):tak:.Kumpeli syna rejestrowałam i musiałam wcześniej wstać.M pojechał na wieś z Julem,ja Olka do przedszkola i do solarki podgrzać się troszkę:cool2::tak:.
Miłego dnia.

No ja tylko czekałam, za wymrozi zarazy :tak: Teraz tylko muszę wcisnąć małą na szczepienie :tak:

byla u gina,szyjka jej sie skrecila 30-40% (a mowilysmy jak krowie na rowie)!!!nalac ja tylko.no i grozi jej przedwczesny porod,bo to 33-34tydzien.lekarz kazal jej uwazca,i zero skesu:rofl2:mala zdrowa ale z usg wazy ok1500g.
mieszkaja juz na nowym mieszkaniu, maja lozko.kuchnie,tylko lodowki ni ma maja.mieszkanie pomalowane,panele sa.nie maja mebli do pokoju malego,i karniszy.

Ja tylko mam nadzieję ze ona nie będzie tego żałować, a dzidzia malutka więc lepeij jakby leżała plackiem :sorry:

Skomentuje krótko, jest nie odpowiedzialna :no:

Patryk dostał po 50 zł od babci i cioci... a Maks nic:eek::eek::eek::confused2::confused2::confused2: on chyba do ich rodziny nie należy:no::no::eek::eek::eek::eek: trochę mi się przykro zrobiło......bo Patryk dostał stówe a Maks nic:-(

Nie skreślaj ich już na początku, może dali kasę tylko Patrykowi dlatego że Maksio jeszcze malutki i nic nie rozumie:tak::tak:
A odbieranie połowy Patrykowi nie jest dobrym pomysłem bo to jego prezent:tak::tak:
W ogóle wczoraj trochę z siebie wyrzuciłaś złości i gniewu, ale wg mnie to jeszcze nie czas, Maks dopiero się urodził, jeszcze nie ma takich potrzeb jak trzynastolatek może dlatego i M tak go teraz traktuje i jego rodzina, zaczekaj aż podrośnie i dopiero wtedy zobaczysz jak go traktują, a jestem przekonana że M zmieni zdanie i świata poza Maksem nie będzie widział:tak::tak::tak: Teraz tylko tak mówi że wszystko dla Patryka bo widocznie jeszcze sam się dołuje tym że Patryk nie ma matki przy sobie i wcale się mu nie dziwię bo co to za matka, która opuszcza swoje dziecko - jak dla mnie rzecz niewyobrażalna. Wiem że jest ci ciężko i podziwiam za to że zaakceptowałaś całą tą sytuację i podjęłaś się wychowania Patryka, twój M też na pewno to widzi a że nieraz coś palnie to niestety tacy są faceci:crazy::crazy:
Głowa do góry, zobaczysz że wszystko się ułoży z czasem a Maks i Patryk będą traktowani tak samo sprawiedliwie:tak::tak::tak:

Ksawier chory mocno ,ma 39,8 stopnia gorączki,walczymy ze sobą ,czy jechac do szpitala czy zaczkać do jutra,bo było nie było to od piątku wieczorem ma non stop temperaturę powyzej 39 stopni regularnie tylko obnizana przez leki przeciwgorączkowe........
Jutro dam znak co i jak

Koniecznie daj znać co z Ksawierkiem i dużo zdrówka dla niego:tak::tak::tak:

A tu moja Ela Modela:-Dna imprezie

No śliczna modelka i podobna bardzo do ciebie:tak::tak:

pisałam do Patrysi- najprawdopodobniej sybciej urodzi. Szyjka jej sie skróciłaju 30-40%. Remont spoko- tylko mebli i lodówki im brakuje. nCały czas zalatana.....

Wychodzi jej ten remont, oby teraz bardziej na siebie uważała:tak::tak::tak:

Dzis popoludniu wyszlysmy do domu Nie ma to jak w domu Bylam dzis bez Oliwki na zakupach Troce prezentow juz kupilam Sromne bo kasy brak ale zawsze sie to liczy Kupila dla niuni wozek dla lalek Jutro wkleje fotke Dobranoc mamuski ide na film i spac Oliwka juz dobrze spi sobie

No to super że Oliwka już w domku, teraz szybciej wróci do zdrówka, ale jaka była diagnoza tej biegunki?:sorry::sorry:

A tu na moje 7500 ;-):tak:
Bal7m12.jpg

481f7e980022920b4af2fd5a
4884_full.jpg

No to żeś się postawiła:szok::szok::szok:

nic, ide bo zaraz wsystko misie poprzypomina i sie wkurze jescze bardziej....
a nie powinnam wogóle teych wszystkich brudów pisac na ogólnym......

Czasem wyrzucenie tego z siebie pomaga i oczyszcza emocje:tak::tak::tak:

Kochana zobaczysz jak Maksik bedzie wiekszy i tatus zlapie z nim wiekszy kontakt Bedzie bajkowo Nie zamartwiaj sie na zapas

Otóż to:tak::tak::tak:

Moj sie przebudzil i lody poszly w ruch:-D:-DKacorek chyba go meczy bo slychac...o Boze:szok:

a ja jestem na skraju wyczerpania, koledzy mieli przyjsc na 1 flaszeczke tym czasem pija juz 3 0,7 a ja juz paruje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
w***** mam niesamowitego :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
jutro mamy dzien ciszy tak wiec na pewno do was zajrze, on ma mnie gdzies prosze bardzo ja tez bede miala go gdzies :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jeszcze czarek nie chce mi sopac siedzi w lozeczku i gada do siebie , ja juz mam dosc :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
koledzy wlasnie wyszli a ten sie snuje po domu, za h*** pana sie do niego nie odezwe nie bedzie mnie lekcewazyl, o pierweszej flaszce mi wogole powiedzial juz po tym jak sie ugadali z kolegami, druga wyszla w praniu :sorry::sorry::sorry: zaczeli mnie namawiac i jak by mnie zapytal na osobbnosci to bym na pewno sie nie zgodzila, ale ze przy kolegach (wkurw***) :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no a jak juz sie rozkrecili to mnie juz wogole nie widzieli tylko nawet nie wiedzialam ze po flaszke pojechali :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
tzn jeden kolega, a darek do mnie slodkie minki jakby on nie byl winny, jak to nie jest winny oczywiscie ze tylko on jest temu winien w koncu to jego dom, no ale jesli koledzy sa ważniejsi no to w takim razie niech sie z nimi ożeni, w kazdym badz razie teraz nie jestem pewna czy to jest wlasnie ten jedyny, mam go juz po dziorki w nosie, wieczne lekcewazenie i wysmiewanie i narzekanie no masakra jakas :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no to sie wyzalilam, :crazy::crazy::crazy:

Bo jak faceci zaczynają pić to limitów nie mają:tak::tak::tak:
A to że przeczytał twojego posta to bardzo dobrze, może da mu to do myślenia:tak::tak::tak:

i bedzie mi sie platal mi sie pod ogami jak najwiecej roboty:wściekła/y:

:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2: ot i cała prawda:-D:-D:laugh2::laugh2:

Witam się i ja poniedziałkowo... Mój pojechał starszego do szkoły odwieźć , mała bajeczkę ogląda i jeszcze sobie w łóżku leży , a ja słabiuteńką kawuśkę piję...:tak:
witam
zima,zima,zima,pada,pda,pada snieg:tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

witam poniedzilakowo,wstalam rani a za oknem -4 i lekko bialo i nadal cos pruszy!!!!!!!!!!!!!!jupi!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)
heheh,wlasnie patrze za okno a coraz mocniej pada

w weekend nie mialam kiedy zajrzec,p w dmu,byismy w sobote u mojej siostry na urodzinach,wczoraj u mamy na obiedzie,pozniej znajmoi wpadli a wieczorem ogladalismy 2012.calkiem fajny fil.w kinie to musialo zajefajnie wygladac:tak::tak::tak::tak::tak:

duza w szkole,mala spi ale cos poplakuje,p tez jeszcze spi bo dopiero przed 11 do roboty jedzie.
jak ja nie lubie jak ona ma tak zmiane.caly tydzine na 12 czyli o 10 bede jedzil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dzis z kumplem autem wiec jeszcze pozniej,i bedzie mi sie platal mi sie pod ogami jak najwiecej roboty:wściekła/y:

a ja do tego-ciagle mnie bolinie wiem czyte szwy czy ten niesczezsny zab 6,pewnie jedno i drugie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale nie pojde z nim poki mi szwow nie zdejma.i problem teraz mamgdzie je zdjac.jak mi moja denstystka nie bedzie chciala zdjca to musze do wawy,a mam problem z kim dziewczyny zostawic....ehhh
to sie pozalilam z poniedzialku

dobrze ze snieg pada:-)
ide poczytac

Maluchy przywieź do mnie hehe , chętnie ich popilnuję ;-):tak::-)

Z tą szyjką to nie fajnie, ale co do mycia okien itd. to chyba w ciąży tak jest, że się w tych ostatnich tyg.czuje przypływ energii... Chociaż Pati naprawdę musi jeszcze bardzo uważać bo trochę za wcześnie na poród... My planujemy jeszcze małe przemeblowanko zrobić zanim Dzidzia będzie po drugiej stronie brzuszka...

Wczoraj była Teściowa i na moje szczęście stwierdziła, że może Wigilję zrobimy w tym roku u nich w nowym domu, a nie tak jak planowałyśmy u nas... Bo kto wie, czy się nie rozpakujemy z maleństwem na same Święta hehehe:-D:-D:-D:-D:-D Jeszcze z moim talentem to zdziwię się jak wytrzymam do końca Świąt...:tak:;-)

Ostatnia edycja:
Makunga obyś wytrzymała do świąt, byłoby ci lżej gdyby jeszcze dzidzia w brzuszku pobyła, ale z drugiej strony cóż to by był za cudowny prezent na święta:tak::tak::tak:

reklama
papa

Ja tez sie urywam bo moj w wannie miejsce robi:tak::-D

Dobranoc

oj Ania działo się????? :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D

Właśnie zjedliśmy pizze. Zuzia jadła aż jej sie uszy trzesły. A Tata jej tłumaczył że jak dorośnie to zabierze ją do pizzerii i pifko bedzie mogła wypić:-D:szok:Hehe, kiedy to będzie?:-p

My wczoraj też jedliśmy pizzę :tak::tak::tak::tak: zamówilismy sobie wieczorkiem oczywiście Oliwka się podłączyła jak mogłoby byc inaczej :-D:-D:-D:-D:-D:-D wpierniczyła cały kawałek a była juz po kolacji,nie wiem gdzie ona to pomiesciła :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

moje zycie wlasnie stracilo sens, darek przeczytal posta niestety wyszedl, poklucilismy sie, to juz jest koniec

nie będzie tak żle,puścił focha i już,alkohol mu wywietrzeje i mu przejdzie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

kurczę zgadzam sie tylko ja nalać a wszystkie jej mówilismy przystopuj z tym remontem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

brakuje słów.niech teraz lezy i odpoczywa jak najwięcej aby jeszzce troche wytrzymali w dwupaku tym bardziej że dzidzia jest malutka waży tylko 1500 no to mała,powinna jesszce pomieszkac w brzuszku mamy :tak::tak::tak::tak:

pati też Cię gorąco pozdrawiam,trzymajcie sie :tak::tak::tak::tak::tak:

Ja tylko mam nadzieję ze ona nie będzie tego żałować, a dzidzia malutka więc lepeij jakby leżała plackiem :sorry:

Skomentuje krótko, jest nie odpowiedzialna :no:

niestety zgadzam się z Toba kochana :tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry