Mama Helenki
i Aniki :D
To miłego pluskania, ja też zaraz spadam. Niki chyba juz spi 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Straciłam bo a to cukier, a to płyn do kapieli, szampon do włosów, kawa rozpuszczalna i tak zeszłoWitam
wieczornie, dziewczyny w wyrkach, ale niki nie śpi, bo ma dzisaj rozbity dzień
Moja helenka tez sie boi po schodach schodzic, a dziwczynki w jej wieku smigaja
Jeszcze nis te 3-6 ale już sie mikre robiąNie mierzyłam jej osatnio, jutro ją zmieze z ciekawości
Jak to zrobiłas ze straciłas...
A nie zdjagonozowali jej rota przypadkiem??
Cos ta moja niki biedna, spac nie może, oczy zamkniete, ale się wierci i marudzi![]()
Tez bym sobie poleżała we wannie ale czekam az A. przyjdzie bo cos Zuza sie kreci.cos dzis wieczorkiem pusto strasznie.
Oliwka już spiwięc ja zmykam sobie poleżeć w gorącej kapieli
:-):-):-):-):-):-)
a ja wyciągnęłam karton z ciuchami po Helenie, rozmiar 6-9 miesięcy i z radością stwierdziłam, że nic nie muszę Anicie kupować![]()
ile ja mam prasowaniaa jak mi sie nie chce
jeszcze nawet nie pościągałam wszystkigo z suszarki
![]()
Przyszłam sie poskarżyć ,ze Ksawier grypy zdaje mi sie dostał gorączka 39 stopni ,ból głowy ,całego ciała,mówi ,ze go wszystkoboli i kaszel mokry,no zajebiście.
Wczoraj też miałam rozmowe z Ksawierka wychowawczyia ,która znowu naciska na wizytę u ortopedy ,bo mówi ,ze Ksawier pod wzglęem ruchowym odstaje od grupy,wolniej biega ,bo stawia takie krótkie kroczki ,boi sie schodzić ze schodów sam ,potrzebuje poręczy i schodzi krokiem dostawnym ,a powinien już smigać po schodach,ma problemy na gimnastyce ,mówi nie duze ,ale odbiega od grupy.Dla mnie tak jest ,bo ja widzę tylko niego i nie mam porównania,poprosiłam ja zeby mi wszystkowypisała na kartce na co zwrócić uwagę ,bo przecież byliśmy u lekarza w czerwcu ,ortopeda go zbadał i powiedział ,że jest w porzaadku ,aa juz sama nie wiem,ogólnie
Klaudia dziś sama śpi u babci ,a Ksawierek w łóżku![]()
Ja szaleje z salatkami, musze miesko przyprawic i wlosy umyc a najlepsze jest to ze mam dopiero 1,5 slatki zrobione a moj mi kazal na 14 przyjechac.Napoewno sie nie wyrobie
Laura u sasiadki wiec moge spokojnie robic bo tak siedzi ze mna w kuchni od 3 dni i chce razem ze mna wszystko robic a dzis na kuchence staly 2 wrzatki wiec chcialam uniknac wypadku i wlaczylam jej bajki ale sasiadka mnie uratowala.
Buziole na weekend
Hej dziewczyny U oliwki coraz lepiej W nocy z czwartku na piatek byla masakra nie umieli jej zbic temperatury :-(
Dopiero dozylna pyralgina pomogla I od tego momentu jest lepiej maksymalnie ma 37,5
Z kupkami juz lepiej I dzis sie dowiedzialam ze jak jutro powtorza badania krwi i jak bedzie wsio ok to jutro wyjdziemy do domu :-)
Mam nadzieje ze juz jutro wrocimy do domu Teraz G jest z mala w szpitalu ale ja sie zaraz zbieram i ide do niej
Wlasnie G dzwonil ze Oliwka juz spi hmm troche za wczesnie No nic spadam babeczki i do nastepnego napisania :-)
Ja tylko na chwilke
Mlode wlasnei koncza pic kaszke ,wiec zaraz Je kladeDominik spi u siorki
wiec mam luzik
Zaraz przychodza do mnie kolezanki i sobie popiffkujemy przy pizzy
Zuza zasneła o 20.30Coś na nia za wcześnie ale marudna była tylko nosić i nosić... Mam nadzieje że nic jej nie "łapie"
A. znowu wybyłBaterie komuś montuje od jakiś 3 godzin. Był w domu może z pół godz. We wtorek nasza rocznica ślubu. A ja coraz bardziej mam dosyć tego wszystkiego. Wszystko jest na mojej głowie bo przecież ja jestem na wychowawczym a on pracuje-cieżko
Rehabilitacja, lekarze, teściowa, wydatki, pranie, sprzatanie gotowanie
Kurcze od prawie 2 lat nie widziałam sie z żadna koleżanka tak na spokojnie żeby posiedzieć, pogadać, piffko wypić
![]()
Widze ze zakupy udaneja kupiłam Maksowi kurtke na zime na za rok 80-86 za 15zł- mam nadzieje, ze bedzie dobraale zal mi bylo nie wziac- przeceniona z 60 na 30 a jeszcze ta wyprzedaz to juz wogole byla tania
i dwie bluzy jedna 68 i 74.... mam nadzieje ze sie przydadza... bo w sumie to nie wiem czy nie bedzie nosil takiego rozmiaru w lato
![]()
zdrowka, a mam nadzieje co do tej wychowawczyni mam nadzieje ze to tylko jej mylne wrazenietrzymam kciuki kochana
![]()
To musialo byc trauatyczne przezycie dla D. Mam gapa ale dala sobie radeWitam przy kawusi
Dziewczynki spia a Dominik u siebieDzisiaj umarł Jego chomiczek i przed spacerkiem bylismy Go zakopac na ogrodku:-(Dominik dzielnie sie trzyma-troszke byl smutny i lezka sie Jemu zakrecila ale juz jest dobrze:-)
Na dworze zimno jak cholera i do tego wialo a ja madra bez rekawiczek bylam
No i odwalilam mega numer bo nei zkluczylam domu jak wychodzilismyZ tego wszystkiego zapomnialam
Szlam do kanciapy po lopatke i wiedzialam ze zostawiam odkluczone drzwi ,wzielam lopatke i poszlismy na ogrodek
No skleroza nie boli hehe
MEDEUSKA
Napewno te rzeczy sie przydadza
ta choroba to wszystkich muci:-(Hej laeczki witam sobotnio
AS
obraz po prostu piękny i nie złość się na Dareczka, dobrze chciał
Mamita
Kubek z Rossmanna
Fotousługi Rossmann
Czekałam jakieś 3 dni-odbierałam osobiście w sklepie
Kochana, to już dawno czas na nowy!!!!!!!!!!!!
Marta
skontaktuj się z tym leżaczkiem z Medeuska, bo ona szukała.
Madziula
zdrówka dla Ksawka. Co do ortopedy, skoro pedagog mówi, że warto się przejść, to co szkodzi-bedziesz miałą spokojne sumienie.
Skoro tak się wspieramy, to i mi podbije któraś aukcję na 40zł?
Niepowtarzalna pościel 6-częściowa + kocyk+ (840280394) - Aukcje internetowe Allegro
Oki kochane moje, trzeba szkło poszykawać, dziś maluda ma gości, połowa z powodu choroby mnie przyjdzie-a my już tyle kasy na ciasto i alko wyrzuciliśmy!!!
Do poniedziałku zapewne-jutro teściowa na obiad, później na giełde, później na ciacho więc ...
No to pa
dobrze ze juz lepiej ale co mowia lekarze?Hej dziewczyny U oliwki coraz lepiej W nocy z czwartku na piatek byla masakra nie umieli jej zbic temperatury :-(
Dopiero dozylna pyralgina pomogla I od tego momentu jest lepiej maksymalnie ma 37,5
Z kupkami juz lepiej I dzis sie dowiedzialam ze jak jutro powtorza badania krwi i jak bedzie wsio ok to jutro wyjdziemy do domu :-)
Troche poczytalam was Ze mnie wspoeracie i zyczycie zdrowka dla Oliwki :-)
Dzieki dziewczyny
Mam nadzieje ze juz jutro wrocimy do domu Teraz G jest z mala w szpitalu ale ja sie zaraz zbieram i ide do niej
Wlasnie G dzwonil ze Oliwka juz spi hmm troche za wczesnie No nic spadam babeczki i do nastepnego napisania :-)
Dobrze zrobilas z tym towaremto w końcu co oliwce jest???co mówią lekarze?skąd ta wysoka temp???
oby było już lepiej i wychodżcie już do domku.
ja dzis jestem padnieta.zamiast do 14.00 robiłam do 16.30.szef przywiózł tyle towaru ze ledwo to rozłozyłam.ale wolałam to dzis zrobic niz przychodzić wczesnie rano w poniedziałek.tak na spokojnie sobie rozłożyłąm po zamknięciu sklepu.
ale jestem zmeczona na maksa.
Oliwka oglą teraz wieczorynkę.
zaraz ide wywiesic pranie bo juz sie wyprało.
aha luna gwiazdki juz wysłane![]()
fajny wieczorekJa tylko na chwilke
Mlode wlasnei koncza pic kaszke ,wiec zaraz Je kladeDominik spi u siorki
wiec mam luzik
Zaraz przychodza do mnie kolezanki i sobie popiffkujemy przy pizzy
szkoda ze mieszkasz tak dal;eko bo bysmy sobie popiwkowaly a Ty oderwalabys sie od tej codziennosciZuza zasneła o 20.30Coś na nia za wcześnie ale marudna była tylko nosić i nosić... Mam nadzieje że nic jej nie "łapie"
A. znowu wybyłBaterie komuś montuje od jakiś 3 godzin. Był w domu może z pół godz. We wtorek nasza rocznica ślubu. A ja coraz bardziej mam dosyć tego wszystkiego. Wszystko jest na mojej głowie bo przecież ja jestem na wychowawczym a on pracuje-cieżko
Rehabilitacja, lekarze, teściowa, wydatki, pranie, sprzatanie gotowanie
Kurcze od prawie 2 lat nie widziałam sie z żadna koleżanka tak na spokojnie żeby posiedzieć, pogadać, piffko wypić
Straciłam bo a to cukier, a to płyn do kapieli, szampon do włosów, kawa rozpuszczalna i tak zeszło
Tez bym sobie poleżała we wannie ale czekam az A. przyjdzie bo cos Zuza sie kreci.![]()
Witam:-):-)
Dopiero teraz udało mi się siąść do kompa
Wreszcie byliśmy dziś w meblowym i odebraliśmy nasze pufy - robili je 5 tygodni
Za oknem śnieżku poprószyło i przymrozek jest tak więc prawdziwa zima nadchodzi
To impreza będzie całą parą
Oj na porządny ochrzan zasłużył twój mężuś takim postępowaniem![]()
Pisłam już jej dawno ale nie o to Medei chodziMarta
skontaktuj się z tym leżaczkiem z Medeuska, bo ona szukała.