reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Hej Mamuski :) baaaardzo dawno mnie nie było,dalej nie mam kompa sprawnego, czasem podczytuje przez komorke. Ale juz sie rozpakowalo grudniowek,szok. Ja mam jutro ostatnia wizyte u doktorka. Termin raczej na wigilie chociaz mam dziwne uczucie ze moze wczesniej. Mały sie fajnie rusza,czuje sie super, ale juz sie nie moge doczekac porodu. Gratulacje dla wszystkich mam i powodzenia dla dwupaków

reklama
A u mnie nie wpuszczali nawet tatusiów:wściekła/y:
Niektóre babki odchodziły od zmysłów (szczegolnie te po cc, gdzie ciężko siku pójść, a co dopiero dzieckiem się zajmować!)
Nie zyczę nikomu:no:

Weź mnie tu nie strasz, bo też mnie to czeka- tzn cc i zakaz odwiedzin póki co :szok:.

ja się nie nastawiam na cesarkę,ale wiadomo niczego nie można być pewnym. Ja nawet nie widzę mojego Ł przy cc padł by jak dlugi hehehe:-D

U mnie w szpitalu tatusiowie nie mogą być przy cesarkach, ale mogą czekać pod salą na korytarzu i potem wołają ich do ważenia i mierzenia maluszka. Dlatego miałam nadzieję chociaż na to, a wychodzi, że i to wstrzymali :wściekła/y:.

A ja mam skurcze ale co jakas godzine ehh nie moglby byc co 5 min ? hehe:-);-)
obiadek gotowy i dalej nudaaaaaa

i tez latac co chwila sikac....

mea a tak sie bałas ale chyba nie jest poki co tak zle trzsymaj sie tam nam kobito :-)

A mi się dzisiaj mała tak z jednej strony brzucha pręży, że aż mnie to boli, bo co chwilę mi ten brzuch rozciąga. I cały czas z lewej strony to jest, tak że jak wstanę, to brzuch jest krzywy na lewą stronę. :cool:

reklama
A mi się dzisiaj mała tak z jednej strony brzucha pręży, że aż mnie to boli, bo co chwilę mi ten brzuch rozciąga. I cały czas z lewej strony to jest, tak że jak wstanę, to brzuch jest krzywy na lewą stronę. :cool:

Ja mam caly czas nawet jak nie wstaje ale na prawa strone krzywy hehe ;-)

Do góry