Witajcie

Długo nie pisałam, ale nowa syt. i wiecie

Trzeba było się wbić w rytm

Nie nadrabiałam Was bo miałabym 200str

Oglądałam za to albumy i gratuluję raz jeszcze nowym mamusiom ślicznych Pociech

Wszystkie te Perełki nasze takie kochane
Moja Myszka taka kochana, spokojna. Ciągle śpi, z przerwą na jedzonko. Czasem poczuwa, ale nie za długo. No rozkosz. Hałas żaden jej nie przeszkadza, można mieć włączony tv przy niej, głośno - normalnie mówić, psy szczekają, nic nie jest w stanie jej obudzić

Za to nocki są ''fajne''

) Budzi się nieregularnie i dosyć często. Nocny Marek

Ale i tak cieszę się, że tak jest bo za dnia przy niej jestem w stanie prawie wszystko porobić.
Myszka miała wczoraj pierwszą kąpiel w domciu. Ojj podobało jej się

Potem masażyk jej zrobiłam

Też była zadowolona
Dziś była u nas położna środowiskowa. Przemiła kobieta. 2h u nas była

Wpierw dokumentowe sprawy, potem Małą przewijałam przy niej bo Mała niespodziankę zrobiła, od razu oceniła jej kupkę, wszystko prawidłowo. Pępek super, nie ma zakażenia żadnego. Mała okazem zdrowia jest. Sprawdziła mi krocze, pięknie się goi. Była też przy karmieniu Małej. Mam pokarm, ale nie jest go aż tak dużo i chcąc nie chcąc muszę Małą dokarmiać Bebilonem. Ale już mam herbatkę na laktację to liczę, że pomoże. I Karmi

W ogóle Mała pije przez ''kapturka'' bo mam płaskie sutki niestety. W szpitalu byłam podłamana tym faktem, ale co zrobić. Staram się i przystawiam Małą często, to najważniejsze. Wspomagacze mam nadzieję zdziałają cuda i pokarmu mojego będzie więcej