Makunga obyś wytrzymała do świąt, byłoby ci lżej gdyby jeszcze dzidzia w brzuszku pobyła, ale z drugiej strony cóż to by był za cudowny prezent na święta![]()
wytrzymaj kochana do świat

wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla Wici córeczki lunki zdrówka szczęścia spełnienia marzeń i bog big mikołaja życzy ciotka malinka z rodzinką![]()
dołaczam sie do zyczeń.sto lat :-):-):-):-)
No to teraz sie witam
Jak zwykle jestem niewyspanaSzlam pozno spac i wstalam przed 7
I jakos nie moglam juz usna jak Dominik poszedl do szkoly
Usnelam chyba po 9 a o 9;45 wstaly dziewczynki-wiec za dlugo nei pospalam hehe
Za oknem napruszylo troszke sniezku wiec mlode cale happy i neidlugo pojdziemy an spacerek
kochana a czy Ty kiedyś byłas wyspana????

hej dziewczynki, mam bardzo złe wieści
napisałam do m wczoraj list w ktorym (ja glupi, zreszta jak zwykle) przeprosilam go ze tak napisalam, ale wytlumaczylam mu tam ze jak tak dalej bedzie to niestety ja tak bede myslec, nie wiem jak zareagowal bo jest w pracy wiem tylko ze wszedl do pokju bo dzrzwi byly otwarte, (oczywiscie spalismy osobno)
wiem ze nie pasuje mu to strasznie ze mam was tutaj, dlatego(choc bardzo ciezko mi podjąc tą decyzje i strasznie mi smutno z tego powodu)
musze sie z wami rozstac, dla niego ze wszystkiego rezygnuje nie wiem, moze wtedy zrozumie ze naprawde mi zalezy i jemu tez zacznie zalezec??
a moze bedzie odwrotnie??
tego nie wiem, wiem ze niestety musze z tąd odejsc, przykro mi z wami sie rozstawac, naprawde, az sie poryczalam bo zrzylam sie z wami strasznie, dzis likwiduje konto na bb.
przepraszam was dziewczynki, od czasu do czasu wpadne was poczytac ale tylko tak anonimowo
naprawde was mocno przepraszam![]()
nie będę tego komentować bo dla mnie to jest jakaś abstrakcja całkowicie podporządkowywac się mężowi i nie mieć swojego zdania

NA dzień dobry i ja sie dolączam do zyceń
As dzięki za odzew i nazwanie ego jakoś po imieniu ,moze to faktycznie będzie coś koło tgo ,potem poczytam,na razie dopiero znalazłam posta z twoim odpisem ,no dziekuje bardzo-naprawdę ,mnie tez to na dolegliwość ortopedyczną nie wygląda zastanawialam sie pod kontem neurologicznym ,nie znam sie, to nawet nie wiedziałabym jak to wpisać w google ,zeby coś znależć.A tak mam punkt zaczepienia jakiś ,dam znak póżniej co i jak,co pasuje ,a co nie
Byłam z Ksawkiem u lekarza znowu antybiotyk dostał ,troche mnie lekarz zirytował ,bo zmierzył mu gorączke i zdziwiony powiedział ,ze ma 36,6 a co on myślał ,że ja z gorączka ponad 39 go rzyprowadzęprzecież wiadomo ,że mu zbijam i za każdym raze jak sie podniesie to daje mu syrop ,tak jak dostał dziś o 6 ,bo płakał rozpalony-no wnerwił mnie poczułam sie jakbym kłamiąc chciała antybiotyk wyłudzić ,no głupek dla mnie ,czy to znacy ,ze idąc do lekarza nie mozna dziecku wcześniej gorączki zbić ,zeby sie lepiej czuło???
W kazdym razie ma wyrazznie słyszalne szmery w oskrzelach,ale dokładnie nic wiecej nie wiem ,bo ciołek z tego lekarza ,w każdym razieczekam do środy i jak po 3 dniach antybiotyku gorączka nie zacznie spadać ,to wtedy pójdę znowu.
Wogóle jakiś popierniczony ten czas ,same kłopoty,Ksawier chory,Klaudia też sie żle poczuła znowui do domu juz wróciła,bo brzuch ja boli,samochód nam sie zepsuł ,a nam rezerwy finansowe sie skończyły i zrobiła sie taka masakra ,ze normalnie nic mi sie nie chce,juz dawno tak popierniczonego okresu nie przeżywałam,a świeta widoczne na bliskim horyzoncie ,nie nastawiaja mnie optymistycznie wcale![]()
wspólczuję chorubska,zdrówka życzę

Witam :-) 3 dni pracy mam za sobą i jestem zadowolonapodoba mi sie bo pilnuja godzin i wyganiaja na przerwe w tym tygodniu mam w czwartek od 13.30 do 21.30 a w piątek i sobotę od 16.30 do 22.30 ale dam radę Jeżdze samochodem do pracy
i coraz lepiej mi to idzie atmosfera w pracy tez zdrowa wszyscy pomagaja podpowiadaja z klientmi nie ma problemu Teraz jesetm na okresie próbnym ale mam nadzije ze po nowym roku dostnę umowę na dłużej
Miłego dnia :-)
super ze jesteś zadowolona z pracy.ciesze się

fajniusizobaczcie jakie śliczne wózki robią teraz dla lalek jak dla dzieci
MAMAS AND PAPAS WÓZEK DLA LALEK IDEALNY PREZENT! (847824641) - Aukcje internetowe Allegro
nawet maclareny dla lalek sąfajne cena nawet ok tych maclarenów(nie tego co pokazałam) bo maclaren jest juz nawet za 130 zł i julinie sie podobał tylko niski bo julina musi mieć tak 70-80 cm wysokość rączki a ten maclaren co oglądałam ma chyba tylko 58 albo 65 cm
![]()

Malina, ten rewelacja
Silver Cross wózek DLA LALEK NOWY !! EXTRA (843734562) - Aukcje internetowe Allegro
Mi się jeszcze ten podoba
Smoby Maxi Cosi QUINNY Wózek SPACERÓWKA + GRATIS (844622789) - Aukcje internetowe Allegro
a tu sa fajne ale glebokie
DUŻY WÓZEK WIELOFUNKCYJNY 85cm 4 KOLORY kurier (843403013) - Aukcje internetowe Allegro
ten tani i spacerowy z wkladanym spiworkiem
DUŻE WÓZKI DLA LALEK KAROLINKA - WYPRZEDAŻ !!!! (840621549) - Aukcje internetowe Allegro
ja spadam bo na 18 tej zapiekanki nie zrobie jak tu bede siedziala
cud miód :-):-):-):-):-)
Jestem zalamana Oliwka wypila tylko 210 ml herbatki na caly dzien Nic nie chce jesc Zjadla niedawno troche rosolku to wszystko zwymiotowala Zrobila juz dzis 3 kupy brzydkie O wlasnie 4 kupa Jestem zalamana Juz jej picie daje ta szczykawka Teraz jej polecialo troche wody z pupy i krwi Ja chyba zamieszkam w szpitalu :--
-(
oj współczuję kochana,nie wyleczyli was widocznie do końca

Czesc kobitki
no hej,wreszcie się pojawiłaś,zaniedbujesz nas

Co tam u was może juz wkońcu na dłużej zawitam
no przydałoby sie kochana leniuchu Ty