reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Porzadek musi byc;-)

elunia gratukuje 5:tak::tak::tak:
larkaa chyba kazdy facet tak ma:-pmy planujemy kupic samochod w przyszlym roku,a moj przeglada oferty juz od jakis 7 miesiecy:-)

A wiec w Polsce zima zawitala na dobre:happy:ja jestem typem zmarzlucha wiec nie brak mi sniegu i mrozow,ale mimo to z usmiechem wspominam rzucanie sie sniezkami,lepienie balwana czy kuligi...

Mój mąż ostatnio ma nowy hobby Przyczepy kampingowe:eek::wściekła/y:
Siedzi i ogląda w internecie sprawdza ile kosztują.Na wiosnę chce zamontować hak do samochodu kupic taka przyczepę i jechać na lato na urlop samochodem z przyczepą kampingową:rofl2:

Wychodziłyście dzisiaj na spacer ?Mi się nie chciało a u nas tylko -2 było Jutro jednak jak tak będzie to pójdziemy na trochę Śniegu na razie nie ma.lepiej żeby na święta było biało teraz jeszcze nie musi padac:-)

mary ja byłam, ale tylko 15 minut bo Kalina zaczęła ryczeć :D
wiecie co...dziś spadł pierwszy śnieg...
A JA MAM JUTRO EGZAMIN NA PRAWKO
:(((((((((((((((((((((((((
ale mam stresa

a ja wczoaj jadac wieczorem na zakupy wpadłam w poślizg, tak się strachu najadłam. Noga mi się trzesła tak, że nie mogłam sprzęgła utrzymać. Na drodze było lodowisko. Jechałam 40km/h. Masakra.

larkaa, powodzenia.
habcia, dobrze, ze sie nic nie stało, ale strachu na pewno sie najadłas. ja ostatnio na parkingu zaliczyłam murek cofając i drzwi do zrobienia za jakies 1000zł :wściekła/y: totalne sieroctwo z mojej strony bo nie było ślisko.

oj mnie tez sie na polko nie chce wychodzic jak jest taki mróz :no: Na razie maly ma katar wiec to odpada bo jeszcze by mu ten katar zamarzl w nosku :-D ale jak bedzie okazja to bede wychodzic choc na chwile jesli nie bedzie bardzo niskiej temperatury:tak:
Teraz robimy sobie spacerki po klatce schodowej :tak: Maly juz ladnie chodzi prowadzony za jedna raczke wiec zakladam mu buciki i biegiem na zwiedzanie drzwi sasiadow:tak:i windy :sorry:

reklama
larkaa powodzenia:tak: to twoje pierwsze podejście?
habcia dobrze że nic się nie stało:happy:
my nie wychodziliśmy na spacer. u nas cały czas pada śnieg, a do tego wieje i temperatura na pewno na minusie:eek: ja też ciepłolubek jestem:sorry:

a ja to chyba nienormalna jestem:zawstydzona/y:;-) umówiłam się na sobotę do fryzjera i się cieszę jak głupia;-) zostawiam chłopaków samych, wyłącze telefon i niech się dzieje co chce:cool2:

Do góry