reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Maltanka to niezłą przejażdżkę sobie zafundowaliście :tak:A właściwie mały smrodek Wam zafundował :-D
habcia, labudka współczuję przygód samochodowych.
larkaa i jak? Egzamin zdany? A tak odnośnie artykułu o 2 godzinach dziennie na spacerze, to może i racja, bo dzieć się hartuje, zarazki z noska się wybijają, ale niestety u nas to nie przejdzie. Mała coś się ostatnio wybredna zrobiła i nie chce jeździć za długo po dworze. Wychodzimy więc tak na 40 minut i do domu. Ale jeszcze codziennie wychodzimy, bo pod koniec tygodnia mają przyjść ;porządne mrozy i wtedy tylko siedzenie w domu.
Aniuś ja w sobotę byłam i zrobiłam radykalną zmianę: przefarbowanie na ciemny blond (miał być jasny, ale ta czerwona farba nie ściągnęła się dobrze i jasny blond nie pokryłby marchewkowego :sorry:) i cięcie. Jak zrobię jakąś fotkę, to wstawię :tak:

reklama
Agniesia i jeszcze nam się nie pokazałaś?!:-)
Maltanka my też kilka razy mieliśmy taką przygodę;-) całe szczęście było to w lato, więc zmiana pieluchy w plenerze;-)

Maltanka to niezłą przejażdżkę sobie zafundowaliście :tak:A właściwie mały smrodek Wam zafundował :-D

:-D teraz to już włożyłam do torebki pampersa i nawet jak zapomnę torby małego to zawsze w razie awarii będzie:-)

Agniesia i jeszcze nam się nie pokazałaś?!:-)
Maltanka my też kilka razy mieliśmy taką przygodę;-) całe szczęście było to w lato, więc zmiana pieluchy w plenerze;-)

no nam Hubert pierwszy raz tak zrobił, zawsze jak jechaliśmy na zakupy wieczorkiem to było ok.

agniesia wrzucaj tu nam fotki:tak:

Larkaa - powodzenia jutro :)

My dziś wróciłyśmy do domku. Prawie dwa tygodnie kuracji u dziadków zaliczone. Młoda tak się przyzwyczaiła do nich, że po powrocie do domu pusto jej u nas :confused2: Babcia już się stęskniła i już dzwoniła jak tam wnusia :)))
Mąż wypucował mieszkanie :) ale zapomniał włączyć kaloryfery więc pizga jak w kieleckim :crazy: w mieszkaniu ok 14 stopni :crazy:
Ciekawi mnie tylko jaka będzie nocka. Bo u babci nocki były przyzwoite. Jedna pobudka na mleczko i spała do 9 a czasem 10 (tylko tam przyzwyczaili ją spać dopiero ok 23 :sorry:
Śniegu u nas brak :-p

Pochwalcie się fryzurami. Ja wcale nie chcę iść do fryzjera, ale po Nowym Roku chyba muszę. Straciłam tonę włosów, część mi teraz odrasta więc mam meszek... Mąż mnie namawia na krótką fryzurę, ale się boję!!! Niby szybko rosną, ale nie chce mi się męczyć w razie niewypału...

Laarka trzymam kciuki. Wiem jaki to stres i też niesttey fart na jakiego egzaminatora trafisz. Pamiętaj żebyś nie pokazywała strachu i była bardzo skupiona. Dobry kierowca to taki ktory zachowuje zimną krew i pewnie prowadzi pojazd- tak mi powiedział gość po egzaminie jak zdałam. Będzie dobrze!

larkaa powodzenia;-):tak:
ardzesh do odwaznych swiat nalezy;-)mi tej odwagi nigdy nie brakuje,a potem marudzee,bo mi sie fryzura nie podoba:zawstydzona/y::-pwydaje mi sie,ze fajnie bys wygladala w bobie,cos w tym stylu

reklama
Do góry