reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja też kiedyś colesława nie lubiłam :no:

A słodkie też wpierniczam i jestem potem złą na siebie :wściekła/y:
A z ćwiczeń to już tylko brzuszki robię, no ale muszę pracować nad mięśniami cesarce :eek:

A sprzątanie generalne to sobie odpuść, ograniesz przed świętami i stylknie :tak:

Pozmywałam, ugotowała zupę dla Niki i biorę się za sałatkę :tak:
Jeszcze z ciuchami musze zrobić pożądek :eek:
hehe no w sumie dużo sprzatania nie mam- okna umyć najwazniejsze i najgorsze bo zimno:confused2:

ja ju te ćwize tylko brzuch i uda- nie chce mis ie tych wsystkich ćwicen robić które robiłam wczesniej...:confused2:

reklama
Mój Antoszka spał 30 minut i wstał w takim nastroju:crazy::crazy::crazy::crazy:
ja zdążyłam sprzątnąć 2 szfki w kuchni i okap i jak narazie koniec bo z mojego syna to taki pomocnik że:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Julinka jak zobaczyła że Antoszka wstał to rzuciła tylko tekstem "no teraz to mnie Tonisław wnerwiłeś ja układam puzle i wara od mojego pokoju bo będziesz miał pecha:szok::szok::szok::szok:" pytam jej czemu tak do niego powiedziała i jakiego znów on ma mieć pecha????wzruszyła tylko ramionami odparła jestem prawie dorosła a do tego mam na niego nerwa miał spać 2 godziny:szok::szok::szok:i poszła do siebie zamykając za sobą szczelnie drzwi:szok::szok::szok::szok::szok:
oszaleje kiedys z moimi dziećmi:confused2:

no wlasnie postanowiłam robic rano, bo wieczorem sie nie chce tylko zawsze rano niewyspana i ide spowrotem do łózka do M:confused2: tak jak i dzisiaj:eek: no i znow nażarta jestem i ćwiceń sie robić nie chce, bo to i sensu nie ma z pełnym brzuchem ćwiczyć:confused2::confused2:

szkoda że do Żor nie przyjeżdżasz:-p:-p:-p na impreze jaka byśmy poszły:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
z dziecmi na placach chyba na te impreze:-D:-D

hehe no w sumie dużo sprzatania nie mam- okna umyć najwazniejsze i najgorsze bo zimno:confused2:

ja ju te ćwize tylko brzuch i uda- nie chce mis ie tych wsystkich ćwicen robić które robiłam wczesniej...:confused2:
dobrze wygladasz wiec raz w tygodniu pocwicz na kondyche:-D:-D
Helenka kroiła marchewkę do sałatki, wyobrażacie sobie jak to wygląda :szok::-D:-D:-D
wrzuc fotke:rofl2:
ja zdążyłam sprzątnąć 2 szfki w kuchni i okap i jak narazie koniec bo z mojego syna to taki pomocnik że:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Julinka jak zobaczyła że Antoszka wstał to rzuciła tylko tekstem "no teraz to mnie Tonisław wnerwiłeś ja układam puzle i wara od mojego pokoju bo będziesz miał pecha:szok::szok::szok::szok:" pytam jej czemu tak do niego powiedziała i jakiego znów on ma mieć pecha????wzruszyła tylko ramionami odparła jestem prawie dorosła a do tego mam na niego nerwa miał spać 2 godziny:szok::szok::szok:i poszła do siebie zamykając za sobą szczelnie drzwi:szok::szok::szok::szok::szok:
:-D:-D:-D:-D ona jest boska!
Malina, dzieciaki masz rewelacyjne :tak:

A dla pocieszenia, to moja Niki też już wstała :eek:

widze ze dzieci maja dzis inne plany niz rodzice:szok:

Ja wisialam na telefonie ze znajoma 30 minut ale to standard:-D nie da sie krocej gadac:-D:-D
Wloski wyczesane ale nie mam zamiaru ich ukladac
Teraz trzeba sie wziasc za konczenie zupki:tak:

Witam Was Kochane. Kubek zasnął jakieś 20 minut temu, siostra wpadła na chwilę więc go nie kładłam bo to taki towarzyski pan :-D Zimno i co chwilę pruszy śnieg nawet nie ma jak wyjśc na dwór :no: a wolę nie ryzykować bo Kubek jeszcze pokaszluje :sorry: A ja już mam prawie wszystko zrobione, zaraz lecę pranie nastawić i zupkę do końca zrobić :tak: no i może uda mi się w końcu głowę umyć bo tak od dwóch dni się już czaję ale jakoś nie mam siły :-D wybaczcie że nie nadrobię ale to aż prawie 5 stron żeście naskrobały :tak: trzymajcie się cieplutko i zdrowo :tak:

Witajcie dziewczęta, ja niestey tylk na chwilkę, nadrobiłam troche jak P poleciał po prostownik do akumulatora mała zasnęła po pięknym spacerku i bilansie dwuletka-same dobre noty:tak::tak::tak:

a teraz śpiewa sobie na cały regulator "mam chusteczkę chaftowaną" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
normalnie zaraz ja ubiję :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Nie ubijaj!, toć to sama słodycz:rofl2::rofl2::rofl2:

Agnes ja mam tefala i jest ok ale moja Mama ma philipsa już 10 lat i nic sie nie dzieje:no:
Spadam do wyrka bo rano wczesnie wstaję:-(Dobranoc
Ja też za tefalem!

Bomba

Dzięki dzięki dzięki

pomerdało mi się z godziną,jeszzce chwila do Brzyduli a ja myslałąm ze jej dziś nie nadadzą :-D:-D:-D:-D:-D:-D
to już nałóg :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dorota ma już kupione prezenty pod choinkę,dostanie lalke płaczącą bobasa chou chou i interaktywnego Kubusia Puchatka co spiewa piosenki i opowiada bajki :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Prezenty bombastyczne, a kurcze Brzyduli wczoraj ani dziśpowtórki nie obejrzałam-kurcze!
Wyskocztłam z maą oczywiści etylko na chwilkę do agd po odkurzacz dla brata i bratowej na gwiazdkę. Świetny prezent dostaną. No i maiłą być chwilka a wyszła ponad godzina:zawstydzona/y:

ostatnio wcale w dzien nie spi,bo w nocy spi 13godzin,to juz jej nie klade bo nie ma kiedy
szwy mnie strsznie ciagna a do teg boli mnie 6:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale moja sadystka sciagnie mi w czwartke kolo poludnia szwy to powiem jej zeby mi od razu robila robila tego zeba,bo juz sie dosycprzeciwbolowych nalykalam.
No a moja teraz znów wczesnie rano wstaje i zarządziłam spwrotem drzemki około południowe:rofl2:.
Współczuje bólu, Ty się z ta szczęką bidulo namęczysz..

Jak wróciłam do domu był lekko sfrustrowany, ale teraz będę miała kochającego dbającego o mnie podwójnie męża :-D:-D:-D
Kupiłam Helence dwie piżamki z długim rękawem za 24 zł :szok::tak:Buciki na śnieg za 70 zł :tak:
Świetne zakupy i rewelacyjny sposób na mężą. No moja kurcze jak jest z tatusiem to aniołęk, hihi, to chyba ja pozwalam sobie wejść na głowę, ale skończyło się, hihi

Czyli Lunki przy komputerze nie będzie:-p:-p:-p:-p
Moja też wczoraj ponad 2godz. zasypiała, położyłam ją przed 20-stą a zasnęła po 22-ej i się dziwić że potem wstawać nie chce:crazy::crazy::crazy:
No trochę jej bedzie:rofl2::rofl2::rofl2:
A moaj ostatnio późnoo spać chodziła przez 3 dni, 2-bo zasnęła po 17, no to juz ipa później, a była padnięta i musiała, a 3-to w sobote miałą robione urodznki i wariowała kochane moje do 00.30.:szok:
Jak w niedziele miała iśc spać o swojej 21 to masakra mało powiedziane. W końcu ze zmęczenia padła po 22, ale co się działo!!!! Byłam pewna, że sąsiedzi policję wezwie...

Wracajac do tematu i w połączeniu z niektórymi wypowiedziami, uważam że niektóre matki są zamknięte w domach i trochę z tego powodu swirują. Każdy musi mieć swoje życie i matkom też się ono należy. Jak mamy fajnego partnera to spoko, gorzej jak nas ktoś na siłę w murach zamyka. Ja mam wspaniałego mężczyznę i go pozdrawiam w tym miejscu.
My również pozdrawiamy męża, Ciebie nie koniecznie:sorry:

Treść wypowiedzi nie potwierdza słuszności niku :sorry:Troszkę nie namiejscu. A moze jakieś dzień dobry...
:-D:-D:-D

Ach i jeszcze kupiłą Helence puzzelki :tak:
PUZZLE TREFL 15 ramkowe 13 wzorów (838486237) - Aukcje internetowe Allegro
i ma święty spokój od rana :-D:-D:rofl2::rofl2:
Jaki sposób!!!

A co do bólów brzuszka to moja też czasem ma:tak::tak::tak: i ja właśnie myślę że to wzrostowe:tak::tak::tak:
Popieram, słyszałam już nie raz właśnie o takich bólach brzuszka i nóg-że wzrostowe.

Uwaga musze sie pochwalic:-)

Maks przespał mi dzis cała noc:-):-) od 22 do 7:cool2::cool2::cool2::cool2:
KOCHAM GO:tak::rofl2::rofl2::rofl2:
ide sie z nim pobawić:-):-)
No jest się czym chwalić. Gratuluję!!!

no czyli ty u nas w tym tygodniu to tak mało bedziesz:-D
ale ile sobie posprzątasz:-D:-D:-D
A mam juz posprzątane. Jak wróciłam z bąboliną obiad uszykowany, podłogi pomyte, zbiornik wysprzątany, pozmywane, poodkurzane, no glanc pomada!!!

Jak zwykle nie moge się od was oderwać :eek::rofl2:
:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
A u mnie dzisiaj grochówa:tak::tak::tak:
Łooo, lae bym sobie wszamała!!!!!!!!!!!!

my też fani colesława:tak::tak::tak::tak:
Dziewczyny, co to jest???

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:Cud dzieciaki

Koffam Was moje Lachonki;-):tak::tak:.
Normalnie to za lachonka bym się pogniewała, ale normalnie nie mogę:-D:-D:-D

Witam :-) 3 dni pracy mam za sobą i jestem zadowolona :tak: podoba mi sie bo pilnuja godzin i wyganiaja na przerwe w tym tygodniu mam w czwartek od 13.30 do 21.30 a w piątek i sobotę od 16.30 do 22.30 ale dam radę Jeżdze samochodem do pracy :tak:i coraz lepiej mi to idzie atmosfera w pracy tez zdrowa wszyscy pomagaja podpowiadaja z klientmi nie ma problemu Teraz jesetm na okresie próbnym ale mam nadzije ze po nowym roku dostnę umowę na dłużej
Miłego dnia :-)
Super, cieszymy si razem z Tobą

przepraszam ze wam truje, zaraz znikam bo darek przychodzi, a obiad musze ugotowac, dziekuje wam wszystkim dziewczynki za rady i podtrzymywanie na duchu, nie zlikwiduje konta, ale niestety nie bede juz zagladac do was, przykro mi bardzo kochane z tego powodu naprawde
J a się tylko powtórzę-nie tędy droga!!!

No to ide się dogrzać obok mojego pracusia, może uda mi sie wpaść pod wieczór, ale kurcze nic obiecać nie mogę, a na dodatek ma wpaść mój bracholek...
No to buziole

Uwaga musze sie pochwalic:-)

Maks przespał mi dzis cała noc:-):-) od 22 do 7:cool2::cool2::cool2::cool2:
KOCHAM GO:tak::rofl2::rofl2::rofl2:

ide sie z nim pobawić:-):-)
No to super:tak::tak::tak:Pewnie mamuska ma od razu lepszy humorek;-):-)

Ja mam dzis ambitny plan zrobić mega porządeczki w kuchni jak antonio zaśnie co z tego wyjdzie to jeszcze nie wiem ale plan jest;-)
Ja planuje dzisija zmienic dziewczynkom posciel,a czy zmienie to sie okaze bo cos sie mega rozleniwilam ostatnio

ale mam nerwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mój pietruszka wystawił wczoraj swoje kwiatki na parapet bo tak ładnie tylko nie nauczył antk że tego nie wolno ruszać no i antek srui 2 doniczki na ziemię:wściekła/y::wściekła/y:wysypał sie tego torfu całe mnustwo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i co?????????jak to zwykle bywa odkurzacz w tym momencie odmówił posłuszeństwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: on tak ma ze raz na pół roku przez 2 -3 dni robi strajk i nie działa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zbierałam tą ziemie zmiotką dobre 20 minut antek wył bo chciał do ziemi julka bo on wyje i ona bajki nie słyszy a mi się chciało wyć bo bylam wściekła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dywan wytrzepałam na srodku pokoju z tego torfu i zwinełam jak pietruszka wróci z pracy niech go czyści pierze nie wiem niech robi co chce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale jestem zła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wspolczuje i to bardzo:no::no::no:Ja to bym pewnie klnela na maksa i rzucala czym sie da jakby mi takie cos zrobili:no::no::no:Bo ja nie nawidze brudu
Jak zwykle nie moge się od was oderwać :eek::rofl2:
:-D:-D:-D:-DDobre na maksa:-D:-D:-D

no fakt nie pomyslalam:zawstydzona/y:
Ja kiedys zasnelam a Lali sie bawila:zawstydzona/y:na szczescie nic sie nie stalo i ona glupot nie narobila

Ide umyc wlosy, jak ja tego nie znosze:crazy:
Ja twz musze umyc dzisija glowe i tez bardzo tego nie lubie:no::no::no:
Asiczko chetnie bym wpadla na kawe tylko tym razem to bede miala blizej do Dowikla niz do Ciebie bo ja jade w Bodzia strony:-D:-D

Porzadakmi sie nie zamartwiaj przeciez w syfie nie mieszkasz wiec luzik a wiem bo widzialam:-D:-DDieta hmmm czasem slodkie jest potrzebne a cwieczenia odwal zawsze rano i bedziesz miala z glowy:tak:
ANKA
To wiesz daj znac jakby co ,to sie umowimy i nas odwidzicie:tak::tak::tak::tak:

reklama
No to sie witam:tak:Rano wstalam i wyszykowalam mlodego do szkoly,pozniej sie polozylam i wstalam z dziewczynkami o 10:tak::tak::tak:Poszlysmy robic sniadanie,w miedzyczasie M zadzwonil na skype i mnie tak wnerwil ze sie wylaczylam:-p:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wzielam mlode na zakupki i na spacerek i poszlysmy po Dominika:-)
Teraz dziewczynki spia ,Dominik cos tam robi a ja leze pije capucinki i wpierniczam rodzynki w czekoladzie:tak::tak::tak:

Do góry