Mexi
Fanka BB :)
Ja się mogę pochwalić, że ładnie z wagi zleciałam. Kończyłam ciążę z wagą 51.8 a dziś na wadze ujrzałam 45.4. Bez żadnego odchudzania czy ćwiczeń. FajnieWiem, że to brzmi przerażająco, ta moja waga bo jest mała, ale nadgonię zapewne bo ja normalnie dużo jem
![]()
O materdeju co za waga? 51,8kg na końcu ciąży????? To ile Ty ważyłaś przed?

u nas na szczescie sa odwiedziny !!! chociaz moj maz spi teraz w najlepsze i pewnie nie doczekam sie go wcesniej niz kolo 15 ... ale lepsze to niz nic !!!
narazie czekamy -> tu panuje zasada waiting is good !!! moj gin ma dzis dyzur wiec jak dojda wyniki to popoludniu planuje go pomolestowac troszke zeby mi powiedzial co po co i dlaczego !!!
Dobrze Ci z tymi odwiedzinami chociaż :-).
a mnie jeszcze molestuja o 5 rano !!! o 6 kaza na ktg chodzic ... to samo o 21 ... a w miedzyczasie 3 razy sluchanie serducha !!!
Jak ja byłam w szpitalu to też raz dziennie pełne ktg a słuchanie seducha to chyba z 6 razy dodatkowo. Normalnie nie dali człowiekowi pospać, bo to nawet w nocy było

nie no dluzej jak pol godziny w lozku to juz za duzo ... a dzis jeszcze nawal porodow ... ida jedna za druga ... doktorka dopasc nie za bardzo jest jak bo jak nie na trakcie to na sali operacyjnej i tak non stop ... wlasnie mierzymy czas ile trwa potencjalna cesarkarowno o 12 laske zabrali to bede wiedziec kiedy wroci
czyms trzeba sobie zajac czas
![]()
Z tego co ja słyszałam, to cesarka tak ok. 40 minut trwa, do godziny chyba max.
A ja mam iść do gina i mi się nie chce