reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ja się mogę pochwalić, że ładnie z wagi zleciałam. Kończyłam ciążę z wagą 51.8 a dziś na wadze ujrzałam 45.4. Bez żadnego odchudzania czy ćwiczeń. Fajnie:) Wiem, że to brzmi przerażająco, ta moja waga bo jest mała, ale nadgonię zapewne bo ja normalnie dużo jem:)
;)

O materdeju co za waga? 51,8kg na końcu ciąży????? To ile Ty ważyłaś przed?:eek::eek::eek:

u nas na szczescie sa odwiedziny !!! chociaz moj maz spi teraz w najlepsze i pewnie nie doczekam sie go wcesniej niz kolo 15 ... ale lepsze to niz nic !!!

narazie czekamy -> tu panuje zasada waiting is good !!! moj gin ma dzis dyzur wiec jak dojda wyniki to popoludniu planuje go pomolestowac troszke zeby mi powiedzial co po co i dlaczego !!!

Dobrze Ci z tymi odwiedzinami chociaż :-).

a mnie jeszcze molestuja o 5 rano !!! o 6 kaza na ktg chodzic ... to samo o 21 ... a w miedzyczasie 3 razy sluchanie serducha !!!

Jak ja byłam w szpitalu to też raz dziennie pełne ktg a słuchanie seducha to chyba z 6 razy dodatkowo. Normalnie nie dali człowiekowi pospać, bo to nawet w nocy było :eek:.

nie no dluzej jak pol godziny w lozku to juz za duzo ... a dzis jeszcze nawal porodow ... ida jedna za druga ... doktorka dopasc nie za bardzo jest jak bo jak nie na trakcie to na sali operacyjnej i tak non stop ... wlasnie mierzymy czas ile trwa potencjalna cesarka :) rowno o 12 laske zabrali to bede wiedziec kiedy wroci :) czyms trzeba sobie zajac czas :)

Z tego co ja słyszałam, to cesarka tak ok. 40 minut trwa, do godziny chyba max.

A ja mam iść do gina i mi się nie chce :cool:. Poza tym znowu mnie wszystko swędzi, już mam tego dość. To chyba przez te pieprzone leki- za dużo tego wszystkiego :wściekła/y:.

reklama
hej nie bylo mnie od czwartku, nie mam kiedy zajżeć a jestem bardzo ciekawa co u was jak przygotowania do swiat i do porodu:-)

ja szkole mam juz za soba pt i sb calkiem sprawnie mi poszedl egzaminy zdane :-D:-D:-D az mi z wrazenia w niedziele czop wylecial :zawstydzona/y:ale nic poza tym mały siedzi i tylko kopniaki mi przesyła mogłby juz wyjsc bo moje spojenie tak podle mi dokucza ze od niedzieli moge zapomniec o siedzeniu na tylku:-:)-:)-(

ja nakrecam sie ostro na swieta prezenty spakowane jeszcze syn by mogl przybyc na ten czas -juz nie moge sie doczekac mojego babelka :happy::happy::happy:
pozdrawiam

Hej dziewczyny)
Nareszcie dopadlam internet.
4.12 urodzilam fajnego synka - Artura Mikolaja/ Drogami i silami natury, w wielkim bolu, stracilam duzo krwi ale zyje i sie ciesze ze wszystko dobrze poszlo. Potem napisze w odpowiednim watku wrazenia, tymczasem walcze z mlekiem, ucze sie jezyka niemowlat ;) i staram sie odpoczywac.
Pozdrawiam )

gratulacje i wszystkiego dobrego :-):-):-)
prezent jak nic

sny są bardzo niewiarygodne czasem!! ostatnio mi sie snilo ze wyciagnelam Antosia z brzuszka bo chcialam zobaczyc do kogo podobny. a potem wlozylam go sobie znow do brzuszka :))))

reklama
Do góry