Witajcie dziewczęta, ja niestey tylk na chwilkę, nadrobiłam troche jak P poleciał po prostownik do akumulatora mała zasnęła po pięknym spacerku i bilansie dwuletka-same dobre noty

Nie ubijaj!, toć to sama słodycz

Agnes ja mam tefala i jest ok ale moja Mama ma philipsa już 10 lat i nic sie nie dzieje

Spadam do wyrka bo rano wczesnie wstaję:-(Dobranoc
Ja też za tefalem!
Bomba
Dzięki dzięki dzięki
Prezenty bombastyczne, a kurcze Brzyduli wczoraj ani dziśpowtórki nie obejrzałam-kurcze!
Wyskocztłam z maą oczywiści etylko na chwilkę do agd po odkurzacz dla brata i bratowej na gwiazdkę. Świetny prezent dostaną. No i maiłą być chwilka a wyszła ponad godzina
ostatnio wcale w dzien nie spi,bo w nocy spi 13godzin,to juz jej nie klade bo nie ma kiedy
szwy mnie strsznie ciagna a do teg boli mnie 6

ale moja sadystka sciagnie mi w czwartke kolo poludnia szwy to powiem jej zeby mi od razu robila robila tego zeba,bo juz sie dosycprzeciwbolowych nalykalam.
No a moja teraz znów wczesnie rano wstaje i zarządziłam spwrotem drzemki około południowe

.
Współczuje bólu, Ty się z ta szczęką bidulo namęczysz..
Świetne zakupy i rewelacyjny sposób na mężą. No moja kurcze jak jest z tatusiem to aniołęk, hihi, to chyba ja pozwalam sobie wejść na głowę, ale skończyło się, hihi
Czyli Lunki przy komputerze nie będzie

Moja też wczoraj ponad 2godz. zasypiała, położyłam ją przed 20-stą a zasnęła po 22-ej i się dziwić że potem wstawać nie chce

No trochę jej bedzie

A moaj ostatnio późnoo spać chodziła przez 3 dni, 2-bo zasnęła po 17, no to juz ipa później, a była padnięta i musiała, a 3-to w sobote miałą robione urodznki i wariowała kochane moje do 00.30.

Jak w niedziele miała iśc spać o swojej 21 to masakra mało powiedziane. W końcu ze zmęczenia padła po 22, ale co się działo!!!! Byłam pewna, że sąsiedzi policję wezwie...
Wracajac do tematu i w połączeniu z niektórymi wypowiedziami, uważam że niektóre matki są zamknięte w domach i trochę z tego powodu swirują. Każdy musi mieć swoje życie i matkom też się ono należy. Jak mamy fajnego partnera to spoko, gorzej jak nas ktoś na siłę w murach zamyka. Ja mam wspaniałego mężczyznę i go pozdrawiam w tym miejscu.
My również pozdrawiamy męża, Ciebie nie koniecznie
Treść wypowiedzi nie potwierdza słuszności niku

Troszkę nie namiejscu. A moze jakieś dzień dobry...

Jaki sposób!!!
A co do bólów brzuszka to moja też czasem ma

i ja właśnie myślę że to wzrostowe

Popieram, słyszałam już nie raz właśnie o takich bólach brzuszka i nóg-że wzrostowe.
No jest się czym chwalić. Gratuluję!!!
A mam juz posprzątane. Jak wróciłam z bąboliną obiad uszykowany, podłogi pomyte, zbiornik wysprzątany, pozmywane, poodkurzane, no glanc pomada!!!
Jak zwykle nie moge się od was oderwać

A u mnie dzisiaj grochówa

Łooo, lae bym sobie wszamała!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny, co to jest???
Mój Antoszka spał 30 minut i wstał w takim nastroju

ja zdążyłam sprzątnąć 2 szfki w kuchni i okap i jak narazie koniec bo z mojego syna to taki pomocnik że

Julinka jak zobaczyła że Antoszka wstał to rzuciła tylko tekstem "no teraz to mnie Tonisław wnerwiłeś ja układam puzle i wara od mojego pokoju bo będziesz miał pecha

" pytam jej czemu tak do niego powiedziała i jakiego znów on ma mieć pecha????wzruszyła tylko ramionami odparła jestem prawie dorosła a do tego mam na niego nerwa miał spać 2 godziny

i poszła do siebie zamykając za sobą szczelnie drzwi

oszaleje kiedys z moimi dziećmi

Cud dzieciaki
Koffam Was moje Lachonki;-)

.
Normalnie to za lachonka bym się pogniewała, ale normalnie nie mogę

Witam :-) 3 dni pracy mam za sobą i jestem zadowolona

podoba mi sie bo pilnuja godzin i wyganiaja na przerwe w tym tygodniu mam w czwartek od 13.30 do 21.30 a w piątek i sobotę od 16.30 do 22.30 ale dam radę Jeżdze samochodem do pracy

i coraz lepiej mi to idzie atmosfera w pracy tez zdrowa wszyscy pomagaja podpowiadaja z klientmi nie ma problemu Teraz jesetm na okresie próbnym ale mam nadzije ze po nowym roku dostnę umowę na dłużej
Miłego dnia :-)
Super, cieszymy si razem z Tobą
przepraszam ze wam truje, zaraz znikam bo darek przychodzi, a obiad musze ugotowac, dziekuje wam wszystkim dziewczynki za rady i podtrzymywanie na duchu, nie zlikwiduje konta, ale niestety nie bede juz zagladac do was, przykro mi bardzo kochane z tego powodu naprawde
J a się tylko powtórzę-nie tędy droga!!!
No to ide się dogrzać obok mojego pracusia, może uda mi sie wpaść pod wieczór, ale kurcze nic obiecać nie mogę, a na dodatek ma wpaść mój bracholek...
No to buziole