no niestety...nie ma się co oszukiwac ,że poród to coś lekkkiego i przyjemnegoJa już tam wole nie czytać, od tego wszystkiego to się już w głowie miesza, a jakie sny mam głupieeeee![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no niestety...nie ma się co oszukiwac ,że poród to coś lekkkiego i przyjemnegoJa już tam wole nie czytać, od tego wszystkiego to się już w głowie miesza, a jakie sny mam głupieeeee![]()
Ech pomyśl sobie, że teraz już jak pójdziesz to wyjdziesz do domku z dzidzią na rękachJeszcze trochę i bedziesz juz to miała za sobą. Ja po tygodniu po porodzie zapomniałam juz jak niecierpliwie czekałam;-) bedzie dobrze!!!!
Kochana przeczytaj moją, ja jestem zadowolona z porodu![]()
ojjj chciałabym bardzo żeby było to już za mną![]()
Brzuszek póki co wygląda jakbym połknęła melona:-) No a reszta szczupła, ale taka też była w ciąży.Jednym słowem Dżaga z Ciebie;-)![]()
Daffi jak często chodzisz na te ktg, bo też mnie to czeka- codziennie? No i czy oni Tobie dają jakieś zapisy, czy tylko sprawdzają dla swojej wiadomości, czy wszystko ok??
szefowo powiedz jak podzialalas, ze Martynka postanowila juz wyjsc? ;-) przypominam, ze mialysmy razem rodzicBrzuszek póki co wygląda jakbym połknęła melona:-) No a reszta szczupła, ale taka też była w ciąży.
Brzuszek póki co wygląda jakbym połknęła melona:-) No a reszta szczupła, ale taka też była w ciąży.
ja wlasnie widzialam jak to wyglada ... laska dostala oxy wczoraj wieczorem, kolejna dzis rano ... i narazie lazi zla jak osa !!!
!