D
daffodill
Gość
I ja się pod tym podpisuję:-)
dziekuje... wlasnie zabieram sie za czytanie o twoim porodzie bo Ty Martuś mialas tez oksy podlaczona prawda??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja się pod tym podpisuję:-)
dziekuje... wlasnie zabieram sie za czytanie o twoim porodzie bo Ty Martuś mialas tez oksy podlaczona prawda??
jasne, jak widzisz trzymamy tu za Ciebie i Julke i bedziemy przesylac Ci jutro pozytywne mysliDziekuje Ci bardzo....:-)
mam nadzieje ze bedzie tak pieknie jak piszesz:-)
jak cos sie zacznie dam znac:-)
Niee u mnie gin zadecydował że cc będzie.
Pisałam o wspaniałej atmosferze przy porodzie, naprawde jak sa wokół Ciebie mili ludzie to najgorszy ból mozna znieść z uśmiechem na twarzy![]()
jasne, jak widzisz trzymamy tu za Ciebie i Julke i bedziemy przesylac Ci jutro pozytywne mysli
dasz rade babeczko!
ja sie na szczescie o personel nie martwie... wszyscy tam sa spoko... boje sie tylko tego bolu i ze nie bede miala sil... i w ogole innych przypadlosci fizjologicznych jakie trafiaja sie podczas porodu poniewaz ja bardzo wstydliwa jestem!!!!
a moze masz jakas meliske? albo maz moze kupi? ja pilam taka z gruszka... zebys nocke miala w miare spokojnaMartus ladna waga Piotrusia... maly klopsik z niego:-)
ok ja mzykam robic obiad ba maz w tej nowej pracy pracuje od 9-17 i czuje sie jakbym robila obiadokolacje...
to całkiem nieźle brzmi , bo ja w 5 miałam brzuszek jakbym sie najdła mocniejNio gdzies wyczytałam, ze kobieta po porodzie wyglada jak w 5-6 m-cu ciązy i faktycznie tak jest.
Ja obserwuje, że z kazdym dniem coraz mniejszy ten mój brzuszek:-)