ulenka7883
mamusia Antolka:)))
fruzia jest najlepsza:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miecia jest tez przytulasna a Zuzia stylowafruzia jest najlepsza:-)
sny są bardzo niewiarygodne czasem!! ostatnio mi sie snilo ze wyciagnelam Antosia z brzuszka bo chcialam zobaczyc do kogo podobny. a potem wlozylam go sobie znow do brzuszka)))
nie przeklne Cię.. nie umialabym... w koncu mowisz to na swoim przykladzie...a kazde cialo jest inne i i naczej reaguje...staram sie byc dobrej mysli ale zawsze ktos moje nadzieje burzy hehe
nom rozumiem,wiecie co,ale się zmęczyłam!!! moczyłam sobie stópki a potem pumeksem je traktowałamstękałam przy tym i przybierałam dziwne pozy
)) jestem teraz wykończona jak bym przebiegła stadion dookoła
)) był to dla mnie nie lada wyczyn!! heheheh
Ja umylam dwa okna,powiesilam jakos firanki i jestem padnieta:-(kregosłup normalnie nie funkcjonuje:-(ale sprfzatania juz niewiele zostalo:-)
No i cvzyja ma podobizne???Moze sie sprawdzi;-)
Mycie okien ... podziwiam,
W ktorym tyg jestes?
Mi sie snilo, ze glowka wystaje, taka maluska i czerwona z wysilku
az sie obudzilam i sprawdzilam aleeee nic ;-)
po calym dniu spania taka rozlazla jestem
do niczego.........................................................![]()
ja 'sciemniam' z goleniem, gole sie na wyczucie tak zeby sie nie zaciac,Kopciuszku właśnie nie pamiętam do kogo był podobnyale sen realistyczny na prawdę!!
innym razem to mi sie śniło że robiłam siku i zaczęłam krwawić i krzyczałam że czop mi odszedł!!! hehehe
madziara-kr nawet nie wspominaj o skarpetkach bo to jest dopiero prawdziwy wyczyn!!!
a golenie się??? męczę się przy tym jak staruszka i najgorsze jest że brzuch mi tak wszystko doszczętnie zasłania że golę sie tak na prawdę w ciemno!!!))