reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
wiecie co,ale się zmęczyłam!!! moczyłam sobie stópki a potem pumeksem je traktowałam:) stękałam przy tym i przybierałam dziwne pozy:))) jestem teraz wykończona jak bym przebiegła stadion dookoła:))) był to dla mnie nie lada wyczyn!! heheheh

Ja umylam dwa okna,powiesilam jakos firanki i jestem padnieta:-(kregosłup normalnie nie funkcjonuje:-(ale sprfzatania juz niewiele zostalo:-)
sny są bardzo niewiarygodne czasem!! ostatnio mi sie snilo ze wyciagnelam Antosia z brzuszka bo chcialam zobaczyc do kogo podobny. a potem wlozylam go sobie znow do brzuszka :))))

No i cvzyja ma podobizne???Moze sie sprawdzi;-)

nie przeklne Cię.. nie umialabym... w koncu mowisz to na swoim przykladzie...a kazde cialo jest inne i i naczej reaguje...staram sie byc dobrej mysli ale zawsze ktos moje nadzieje burzy hehe

Ale ja nie pisze tu tylko o sobie:no:byly tez dziewczyny ktore rodzily podobnie jak ja i ich porod tez trwal mniej wiecej tyle samo a nawet krocej:tak:jak chwycily skorcze to dlugo to nie trwalo,u mnie bylo dluzej bo nie chciala sie szyjka rozwierac.Bedzie dobrze;-)

wiecie co,ale się zmęczyłam!!! moczyłam sobie stópki a potem pumeksem je traktowałam:) stękałam przy tym i przybierałam dziwne pozy:))) jestem teraz wykończona jak bym przebiegła stadion dookoła:))) był to dla mnie nie lada wyczyn!! heheheh
nom rozumiem,
ja sie niezle zazipuje przy myciu stop
a jak mam wytrzec to rzucam recznik na podloge i drepcze :)
ubieranie skarpetek tez jest meczace ;/

Ja umylam dwa okna,powiesilam jakos firanki i jestem padnieta:-(kregosłup normalnie nie funkcjonuje:-(ale sprfzatania juz niewiele zostalo:-)

No i cvzyja ma podobizne???Moze sie sprawdzi;-)

Mycie okien ... podziwiam,
W ktorym tyg jestes?

Mi sie snilo, ze glowka wystaje, taka maluska i czerwona z wysilku
az sie obudzilam i sprawdzilam aleeee nic ;-)

Kopciuszku właśnie nie pamiętam do kogo był podobny:( ale sen realistyczny na prawdę!!
innym razem to mi sie śniło że robiłam siku i zaczęłam krwawić i krzyczałam że czop mi odszedł!!! hehehe

madziara-kr nawet nie wspominaj o skarpetkach bo to jest dopiero prawdziwy wyczyn!!!
a golenie się??? męczę się przy tym jak staruszka i najgorsze jest że brzuch mi tak wszystko doszczętnie zasłania że golę sie tak na prawdę w ciemno!!! :)))

po calym dniu spania taka rozlazla jestem
do niczego......................................................... :confused2:

nienawidzę spać popołudniami bo jak wstanę to czuję się jak bym przepita jak była. przez całą ciąże tylko na początku do 3ego msc. troszkę podsypiałam a teraz wystarczy ze w dzien się wyleguje na tapczaniku;-)

reklama
Kopciuszku właśnie nie pamiętam do kogo był podobny:( ale sen realistyczny na prawdę!!
innym razem to mi sie śniło że robiłam siku i zaczęłam krwawić i krzyczałam że czop mi odszedł!!! hehehe

madziara-kr nawet nie wspominaj o skarpetkach bo to jest dopiero prawdziwy wyczyn!!!
a golenie się??? męczę się przy tym jak staruszka i najgorsze jest że brzuch mi tak wszystko doszczętnie zasłania że golę sie tak na prawdę w ciemno!!! :)))
ja 'sciemniam' z goleniem, gole sie na wyczucie tak zeby sie nie zaciac,
ale lekarka nie wydawala sie zdziwiona, ze tu łyso a tu busz :-)
trzeba to wszystko przetrwac potem moge sie robic na bostwo :happy:

Do góry