kasia0305
Fanka BB :)
pierwsza oznaka , ze coś z tobą nie tak krążeniowo to zasinienie paznokci i u rak, i u stóp
lekarze muszą widzieć naturalną płytkę paznokcia
faktycznie
gapcia ze mnie:-(Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pierwsza oznaka , ze coś z tobą nie tak krążeniowo to zasinienie paznokci i u rak, i u stóp
lekarze muszą widzieć naturalną płytkę paznokcia
gapcia ze mnie:-(Ja juz dawno postanowilam ze szczepie dziecko normlanie. Ja bym sie chyba obowiala wziasc na siebie odpowiedzialnosc za bledna tfu tfu decyzje. Przeciez nie zamkne sie z dzieckiem calkiem w domu, pojdziemy do sklepu, na spacer , do przychodni, wole zaryzykowac szczepienie niz zachorowanie.

) czasami nie moge spać albo mnie tymi kopnaikami budzi. Wczoraj przytuliłam sie wieczorem do męża a po chwili on powiedział ze dostał kopa w d...pe od swojego syna !! I kto tu będzie górą hehe

, o tych soczewkach to i ja już myślałam , używam cały czas, bo nie wyobrażam sobie chodzić do pracy w okularach , ale na poród to sama zamierzałam ściągnąć. Jakby mnie nie daj boze cieli - to będę mniej widzieć
, a z drugiej strony, jakieś odruchy bezwarunkowe, może pocieranie oka- to też może być niebezpieczne- ale to tylko moje teorie :-), więc nie wiem czy zbyt mądre
- normalnie chciała mnie się najszybciej pozbyć.
Co to za lekarz
. Wytrzymam jeszcze kilka miesięcy a potem chyba zmiana- bo nie dość że bulę kasęi to niezłą za wizytę to ona jeszcze takie podejście 

Parę razy ustaiła mi miejsca kobieta własnie ok 40
W jakiej pozycji najlepiej wam się śpi
Wiem ze najlepiej spać na lewym boku a ja wręcz nie mogę
Przed ciążą spałam albo na lewym albo na parwym a teraz to tylko na plecach i na parwym boku. Zastanwiam się czy ta pozycja może żle wpłynąc na dziecko?? Może sobie wkręcam ale na plecach ma się płytki oddech a po prawej stronie idzie jakiś nerw czy żyła (nie pamiętam) i też nie powinno się spać a ja tylko te pozycję preferuję
Co o tym sądzicie a jak wam się śpi najplepiej??Bardzo szybkoO dzidzka na suwaczku wskoczyła mi na 7 okienko,ale te tyg,dni szybko lecą![]()
Ja myslę, ze Patrysia to w grudniu urodziMoja siostra ma na styczeń,a mysle ze w grudniu pod koniec moze urodzić,bo ma skurcze itd,ale nam szybko poleci po nowym roku,wtedy to bedzie sie działo![]()
I cała rodzinka bedzie w grudniu świetowac;-)
Popiszemy jutro;-) Ach! Ja po szkole rodzenia, dzis było o porodzie
W jakiej pozycji najlepiej wam się śpiWiem ze najlepiej spać na lewym boku a ja wręcz nie mogę
Przed ciążą spałam albo na lewym albo na parwym a teraz to tylko na plecach i na parwym boku. Zastanwiam się czy ta pozycja może żle wpłynąc na dziecko?? Może sobie wkręcam ale na plecach ma się płytki oddech a po prawej stronie idzie jakiś nerw czy żyła (nie pamiętam) i też nie powinno się spać a ja tylko te pozycję preferuję
Co o tym sądzicie a jak wam się śpi najplepiej??

I jak tu nie chodzic prywatnie?
Musialam sie przesiasc.
Polozne co chwile przychodzily i zwracaly im uwage, zeby miejsce ustapili