reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam:-)

no to prezenty juz prawie mam wszytskie, najwazniejsze, że dla męża zakupiony:rofl2: kupiłam mu w koncu ksiązki o fotografii wydawnictwa Helion, jedna książke dla relaksu "Świat wg Clarksona" i bluzki z Reserved:-) no mysle, że bedzie zadowolony:-)
jeszcze tylko drobne upominki do zakupinia mi zostały dla dziadków męża....

MIśka ja podobnie jak ty nie zdecydowąłabym sie sama jakiegos sprzetu kupić:sorry: napewno bym nie takie kupiła:zawstydzona/y:

Rozalka cudne to foto, marze, by taka zima przyszła w tym roku, bo mieszkamy pod lasem i wtedy jak w bajce u nas jest:tak::tak::-)

miłego dnia wszystkim:-)

reklama
Witam!:tak:
Piekne zdjecie Rozalka:tak:.U nas garstka sniegu,ale powiem szczerze,ze wolałabym,zeby nie napadał:no:.Nie lubie jazdy w takich warunkach,a u nas posypana jest tylko głowna droga:zawstydzona/y:,na reszcie szklaneczka:sorry:.
Dzieciaki wyszykowane pojechały do szkoły.Kondzio ubrany,ale sniadania nie chce jesc.Ja jeszcze siedze w łóżeczku,ale zaraz musze wstawac,bo musimy kupic umywalke+szafke do łazienki i pewnie nowa baterie.A taki mi tu dobrze:sorry:.
Ja Jackowi jeszcze nie kupilam prezezntu jeszcze,ale na pewno bedzie to cos wedkarskiego:tak:.

cześc zimowo u nas trochę śniegu jest w poniedziałek lepiliśmy bałwana zanim pojechałaliśmy do rodziców i zaliczyliśmywyjazd sankami po dzielnicy.we wtorek jak nas nie było ktoś dolepił kolegę koło naszego bałwana :-D.

my po śniadaniu oglądamy" przyjaciół z podwórka" ale za godzinę śmigamy do sklepu po coś na obiad i na pocztę odebrać moje lizaki laski na choinkę bo dziś ubieramy tego zielonego kurzołapa :-D

miłego dnia.

p.s. z pakowania wczorja nici nie mam papieru :crazy:

Dzień dobry:-)

Wczoraj wypisałam 7 kart świątecznych. W tym roku wysyłamy kartki ze zdjeciem chłopaków przy choince;-) Teraz to ja jeszcze lecę skończyć ostatnie dwa okna na dole;-)

Rozalko
piękne zdjęcie:tak: Uwielbiam taką zimę i tęsknię za nią:-(

jedna książke dla relaksu "Świat wg Clarksona"
Słyszałam, że świetna książka:tak: Sama bym chętnie przeczytała, mimo że to dla mężczyzn:-p:-D

My w tym roku odpuściliśmy sobie z prezentami dla siebie. W planach był LCD, ale trudno... poczeka;-) Mam nadzieję, że w nowym roku czeka na nas nowa praca i kursy, więc będzie mogli sobie pozwolić na więcej:tak:

Dzisiaj robię farsz na pierogi z kapustą i grzybami i zaczynam lepienie, a potem do zamrażalnika, jutro bigos, w piątek pierniczki, a reszta to dopiero w środę i czwartek. Także poniedziałek i wtorek mam na generalne porządki, typu odkurzanie, kurze i łazienki. Mam nadzieję, że do czwartku nie nabrudzi się zbytnio i nie będę musiała jeszcze się skupiać na sprzątaniu, choć pewnie odkurzanie i kurze będą czekały:sorry: Mam nadzieję, że ta organizacja wypali:-p

Miłego dnia:-)

Wolfia ty to jesteś zorganizowana:-) podziwiam:-):tak::tak::-) życze by plan wypalił:tak:
ja pewnie tez przeczytam te ksiązke, co z tego że niby dla facetów;-):-D

my pierniki popieklismy zanim mąz poszedł do spzitala, ale Hubek prawie codzinnie wyjada, to nie wiem czy do świat przetrwaja jakieś:-D ale co tam, niech je, skoro wreszcie może:tak::-)

reklama
Wolfia ty to jesteś zorganizowana:-) podziwiam:-):tak::tak::-) życze by plan wypalił:tak:
Nie dziękuję;-) Trochę się obawiam jak mi to wszystko wyjdzie, bo większość robię sama pierwszy raz:shocked2: Na szczęście aż tak źle to chyba nie będzie, bo mam z 3 karteczki zapisane co plauje i czego jeszcze potrzebuje;-) Tak żeby w tym całym zmaieszaniu z dwójką dzieci nie zapomnieć o niczym:-D Może nawet zrobię sobie taki tort urodzinowy:
Tort makowy z kremem z białej czekolady
I mam ochotę zrobić taki sernik, zamiast tradycyjnego;-)
Migdałowy sernik z Amaretto

Z tymi piernikami to właśnie tak jest, że i tak by pewnie do Świąt nic nie zostało jakbym zrobiła je wcześniej:-p

Do góry