Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Nie wiem czy sie wyrobie,bo mam full nauki
.Zreszta juz pewnie macie dozyc mojego marudzenia.Przepraszam,ale stare studentki tak mają;-)
.

Ja też zazdroszczęJak ja Wam zazdroszcze obiadków u mamy.Moja pracuje nawet w niedziele,a teściowa nigdy nie zaprasza...:-(.Żyjemy niby w naprawde dobrych stosunkach,wiec chyba chytrzy...
Moja rodzina w Polsce, a męża rodzice to raczej z lenistwa i wygody nas nie zapraszają, bo nie chce im się obiadu gotować, albo teściowa woli na zakupy w weekend jechać, chcą odpocząć po ciężki tygodniu pracującym itp.
Śliczna z niej dziewczynka
A swoimi cudami się pochwal;-)Choroby nas opuscily narazieIrtasia witaj.I jak wykaraskaliście sie z choróbsk?Co tam u Was?

ale juz 23 sobie odpoczniesz i nadrobisz zaleglości
:-)
ja jeszcze nawet sie nie rozgladałam za jakąs mała dla nas
a ubieramy zawsze w wigilię, albo ewentualnie dzień przed wigilia
:-) nie jakkas rewelacja, ale odrazu inaczej za oknem jak nie ma takiej szarugi
:-)

ja zaraz zabieram się za odkurzanie i wycieranie kurzów po weekendzie pakowanie bo dziś jadę z Szymkiem do dziadkó do Gdańska a jutro wypad po wszystkie brakujące prezenty.no i jeszcze dziś na sanki idziemy po śniegu sporo i ciągle lekko pruszy.
Może jak Oliver zaśnie to się uda coś zrobić
Przydałby mi się ktoś do pomocy, albo do popilnowania dzieciaków;-)My w PL też ubieraliśmy w Wigilię, albo dzień przed. Natoimast tutaj ubraliśmy wcześniej, bo tak max. 10.01 rozbierzemy, więc chcieliśmy, żeby chociaż chwilę postała;-)macie juz ubrane choinkija jeszcze nawet sie nie rozgladałam za jakąs mała dla nas
a ubieramy zawsze w wigilię, albo ewentualnie dzień przed wigilia
![]()

a co gorsza pomysł też raczej bez rewelacji. Co wy kobiety kupujecie swoim małzonków, oprócz telefonów?