reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

cześc
ja wczoraj sie nie doczekalam do walki zasnełam ale rano juz na you tube obejrzałam cale 30 sekund hahha :-D
Tyciu powodzenia na egzaminie:tak::tak:

reklama
cześć a u nas jest ciutkę śniegu :szok: ja oglądam z Szymkiem gdzie jest nemo a mój mąż sprząta garażbo tam jak po wojnie wygląda.później jedzie z Szymim nad stawy do dziadka zobaczyć czy da radę złowić jakiegoś karpia.:-D

Witam:tak:
Kurcze, ale przegięli wczoraj z tą walką Pudziana.. czekałam 2 godziny i skończyło się po 15 sekundach:-D:-D:-D

Dzisiaj kończę świąteczne porządki, szykuję na jutro pyszny obiad, bo mąż wraca z długich wojaży do domu:-)

Tycia powodzenia na egzaminie:tak:

Witam!:tak:
Niestety nie zaliczyłam,jak 3/4 roku.Okazało sie,ze czesc osob miało te testy,co prawda pytanie inaczej pomieszane jak na egzaminie,ale te same:wściekła/y:!!! i oczywiscie sie nie podzielili:no:.
poprawka 10 stycznia:sorry:.To był termin zerowy i nie bede miała wpisanej tej dwóji:sorry:,najwyzej następną:sorry:.Płakac mi sie chce:sorry:.A jeszcze jutro egzamin z angielskiego.Mam juz jakies złe przeczucia,ze zle mi pójdzie:-(.Prawo serii,no wiecie...:sorry:
Pudzian dal czadu,myslałam,ze zabije Najmana:shocked2:.Wcale mi sie nie podoba forma tej walki.Wolalabym boks...:sorry:

Tycia no strasznie to przykre,ale sprawiedliwości stanie sie zadość,Ty zdasz bez wspomagaczy,jestem tego pewna.I nie mów o prawie serii,wybij sobie z główki,zdasz i już.:tak:

Dzięki za dobre słowo:sorry::tak:.
Zajrzałam jeszcze do angielskiego i zaraz ide spac:tak:.Strasznie mnie ta dwója wymęczyła...:sorry:;-).

Dobry wieczór:-)

U nas pracowicie i zakupowo;-) Na szczęście już prawie prezenty kupione (jeszcze Victorowi coś musimy dokupić - albo samolot albo traktor), część rzeczy na święta, porządki prawie ukończone, choinkę jutro ubierzemy i trzeba się za gotowanie brać powoli:tak:

... a u nas jest ciutkę śniegu :szok:
Jak ja bym chciała zobaczyć tu chociaż odrobinkę śniegu...:sorry:

Dzisiaj kończę świąteczne porządki, szykuję na jutro pyszny obiad, bo mąż wraca z długich wojaży do domu:-)
Zleciało nie wiadomo kiedy;-) Super, że będziecie się mogli teraz sobą cieszyć:tak:
Niestety nie zaliczyłam,jak 3/4 roku.
Tyciu jak nie teraz, to następnym razem:tak: Spokojnie sobie przetrawisz tą statystykę do 10.01 i napewno zaliczysz:tak: Z angielskiego spokojnie 5 przyniesiesz, więc nie wmawiaj nam tu i sobie prawa serii:-p:rofl2:

Witam :-)
Tyciu, powodzenia :tak:
Obecnie mam wreszcie trochę odpoczynku, więc delektuję się kawką i nadrabiam zaległości na BB.
Dziś na 14.30 tą idziemy do moich rodziców na obiad, więc pewnie do wieczorka u nich posiedzimy. Następny tydzień w pracy zapowiada się jeszcze cięższy niż poprzedni, no, ale to już ostatni, w którym musimy wydać wszystkie pieniądze, także potem będzie już luz.
Od 23 grudnia do końca roku biorę urlop :-)

reklama
witam niedzielnie

ja z Szymciem jadę na 14 na obiad do dziadków i po obiedzie pójdziemy na basen- dziadek już od rana wodę grzeje :tak::-D mój K. pojechał do Słupska ok 50km na poszukiwania prezentu razem ze swoim kuzynem i kolegą.a tak zawsze się ze mnie śmieje że w niedzielę ja potrafię galerię zaliczyć no i co proszę.

miłego dnia pa

Tycia student bez 2 to jak żołnierz bez karabinu- ciesz się że w końcu ją masz i to jeszcze w takiej sytuacji że jest szansa jej się pozbyć.

Do góry