Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo bieganie przy +1 st. nie należy do najprzyjemniejszych, chociaż od Mikołaja dostałam rajtki do biegania w niskich temperaturach
matylda i jak tam powrót męża do domciu?? szczęscie ogromne co??:-)

Hej:-)
Co wy kobiety kupujecie swoim małzonków, oprócz telefonów?
No i perfumy.. też dostaje, ja wybieram on używa;-)
poza tym obiektyw jaki by chciał miec kosztuje ponad 2 tysiące zł, to troche za duzo jak na prezent gwiazdkowy
perfumy ma.... ciągle jestem w kropce
dzisiaj po pracy ruszam na zakupy, moze cos wypatrze, jakis sweter moze, zobaczymy
:-)

dziś pakowanie i schowanie do garażu.nic inneg nie kupiłam choćchciałam sobie jakąś fajną bluzkę na wigilię kupić ale nic mi nie wpadło w oko może dlatego że byłam nastawiona na innych.
ale już ok zrobiłą przegląd no i wynik na koniec mam 2 plomby i tą 5 sztukowaną i jeszcze brak mi jednej 8 a trzy już wyszły w całości.
więc mam czym gryść na święta- a ostatni raz u dentysty byłam w 2003 roku 

bałabym się poza tym, że trafię jak w kulą w płot, a pytać o dokładne namiary to już nie byłoby niespodzianki
, perfumy dostał na imieniny, więc też odpadają. W sobotę muszę czegoś poszukać, przyjeżdża siostra A do nas, więc wyrwę się spokojnie na zakupki