W
wika_20
Gość
I ja sie obudzilam znowu .... ;-)
Biedna Dafffiii ze szok normalnie jak z nia pisalam w nocy o 3 to juz zasnac nie moglam tak mi jej szkoda ze niewiem.... a tak czlowiek chcialby pomoc no ale wiadomo nie da sie ehhh.... jkaby nie mogli jej dac wczesniej tego czopka zeby poszlo sprawniej.... ehhh
Biedna Dafffiii ze szok normalnie jak z nia pisalam w nocy o 3 to juz zasnac nie moglam tak mi jej szkoda ze niewiem.... a tak czlowiek chcialby pomoc no ale wiadomo nie da sie ehhh.... jkaby nie mogli jej dac wczesniej tego czopka zeby poszlo sprawniej.... ehhh

ciekawe ....
Mi juz dzień wczesniej kazali pościć (tz kolacji nie jeść) więc wcinałam cały dzień
a tak koło 20 na ovchodzie piłam sobie gorący kubek - lekarz pwoiedział, że to nie jest dobry pomysł; nie wiem czemu...a no i nie zwymiotowałam na szczęście, chociaż zbierało mi się.
mi Piotrus zmasakrował obydwie i ledwdo do siebie dochodzą sutki, takie błędne koło, bo zje, ja posmaruje, robi sie strupek a przy nastepnym karmieniu znowu mieknie i tak w kółko. ale nakąłdki pomagają

zalałam sie mlekiem, jak posmarowałam sobie maścią brodawki...całe gacie i koszula zalana...juznie wiem co robić