Też miałam ten problem ale jak zaczęłam odciągać pokarm jest lepiej.Siedze sobie i czytam, az tu patrze wielka plama na koszulizalałam sie mlekiem, jak posmarowałam sobie maścią brodawki...całe gacie i koszula zalana...juznie wiem co robić
reklama
luuuzna
Mama Alanka
Też miałam ten problem ale jak zaczęłam odciągać pokarm jest lepiej.
I teraz tylko karmisz z butelki?
W
wika_20
Gość
Ponoc dobre sa butelki lovi maja kształt dobry smoczka ... moja bratowa ktora ma miesiecznego synka tez raz karmi z piersi raz odciaga i z butli i maly swietnie sobie radzi i tak i tak.......
luuuzna
Mama Alanka
Głównie tak bo małemu marnie idzie ssanie mam małe brodawki i nie może dobrze złapać.
Ja jak odciagałam sobie pokarm, bo jechaliśmy do USC z T zarejestrować bąbla, to meczyłam się:-( 120 ml odciągałam chyba z 3 razy i to strasznie długo szło...
Na początku szło wolno a teraz leci strumieniami w 20min mam 125ml.Ja jak odciagałam sobie pokarm, bo jechaliśmy do USC z T zarejestrować bąbla, to meczyłam się:-( 120 ml odciągałam chyba z 3 razy i to strasznie długo szło...
W
wika_20
Gość
Na początku szło wolno a teraz leci strumieniami w 20min mam 125ml.
mMarzka a jaki masz laktator??
Mam ręczny Avent i Lovi ale ten ostatni jest do d... juro jade go reklamować.mMarzka a jaki masz laktator??
luuuzna
Mama Alanka
No to pozazdrościć takiej ilości na raz
Niew iem czy do poradni laktacyjnej iść czy jak...bo jak tak dalej pójdzie, to z moich brodawek nic nie zostanie...jak raz dostał butlę, to wypił 60 ml i spał jak suseł, nie marudził...a przy cycu wierci się, kręci, odpycha cyca a potem chce jeszcze jeść - czasami nie wiem o co mu chodzi...albo je je je i przestaje, rozbudza się a po np pół godz znów chce jeść i zasypia tylko przy cycu

Niew iem czy do poradni laktacyjnej iść czy jak...bo jak tak dalej pójdzie, to z moich brodawek nic nie zostanie...jak raz dostał butlę, to wypił 60 ml i spał jak suseł, nie marudził...a przy cycu wierci się, kręci, odpycha cyca a potem chce jeszcze jeść - czasami nie wiem o co mu chodzi...albo je je je i przestaje, rozbudza się a po np pół godz znów chce jeść i zasypia tylko przy cycu

reklama
luuuzna
Mama Alanka
Mam ręczny Avent i Lovi ale ten ostatni jest do d... juro jade go reklamować.
i jak często odciagasz sobie? codziennie? karmisz jeszcze cycem?